Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
951/1192 anonim válasza:
Szerintem Sinner Australian Open győzelmében most van érték. Ha csak addig nem kerül mentális gödörbe,vagy nem sérül meg, akkor nehezen látom tényleg hogy gyors kemény pályán kinek lehet reálisan esélye egy jó Sinnert megverni...
952/1192 anonim válasza:
Djokovic legkisebb szorzóját viszont abszolút nem értem... persze persze,ha kihozza magából a legjobbját,még mindig bárkit megverthet,ez nem kérdés,de már nehéz azt látni, hogy hogy tudná ezt magából kihozni.
953/1192 A kérdező kommentje:
A sikerekből sosem elég, de szerintem jövőre az olyan gyenge, hullámzó teljesítmény, mint amit idén produkált Djokovic, már nemcsak Sinner és Alcaraz ellen lesz kevés, hanem top 20-on kívüli játékosok ellen is.
Nadal kihagyja a Laver kupát is. Vajon bevállal még egy évet?
szept. 13. 20:09
954/1192 anonim válasza:
Annak örülök,hogy nem ilyen bohóckodáson vonul vissza,hanem ha addig kibirja akkor a Garroson minden remény szerint.
955/1192 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Vagy hogyha már Laver kupás visszavonulás, akkor Federer oldalán párosban. Kár azért az elvesztett döntőért Bastadban az Olimpia előtt.
szept. 13. 21:44
956/1192 anonim válasza:
A Laver Cupért jár világranglista pont, pont azt akarják hogy komolyabb versenynek tűnjön, ha egy rég visszavonult játékos beugrana párosozni a haverral totál komolytalanná tennék, szerintem erre nem fog sor kerülni. Amúgy Nadal mostanában kötött nagy pénzeket, szaúdi teniszkövet meg sportcsatornával is, lesz valami king slam nevű esemény, ott játszania kellene, év elején is játszott Alcarazzal egy bemutatót jó kis pénzért. Ő már nem komoly teniszező, idén is alig játszott valamit pedig Bastadban ha eljutott a döntőig nem lehet olyan rossz állapotban, szerintem a US Openen is tudott volna játszani egy-két meccset de el se ment. Valamiért a szponzoroknak jó ha elhitetik a néppel hogy ő még aktív sportoló de már rég nem az, csak a nagy pénzeket szedi fel, Laver Cupra is eladták a jegyeket majd visszamondta, nem szép dolog hülyíteni a népet meg összevissza nyilatkozgatni, soha nem mond semmi konkrétumot mikor vonul vissza meg hol indul, csak az időt húzza. Federer ugyanezt csinálta, utolsó három évében alig játszott meccset mire végre kimondta hogy vége, de előtte vagy másfél évig ment a hülyítés ott is hogy készül keményen a nagy visszatérésre.
957/1192 anonim válasza:
Én úgy tudtam,hogy a Laver kupáért nem jár világranglista pont,de utánna olvastam,és ezek szerint sem jár.
958/1192 anonim válasza:
Korábban adtak de az egymás ellenibe beleszámít az eredmény meg a meccsek is komolyak, nem olyan bemutató mint a US Openen a kids day ahol labdaszedők is ütögetnek meg 30 évvel ezelőtt visszavonult játékosok vannak. Nyilván nem ez a legfontosabb verseny az évben de nem bemutató torna.
959/1192 anonim válasza:
Azt tudom,hogy az egymas ellenibe beleszámít,meg komolyan is veszik,hiába bemutató a megnevezése. Már csak a presztízse miatt is. Bár érdekes,Medvedev,Zverev,Tsitsipas pl egy csapatban, akik köztudottan nincsenek jóban egymással, egy célért küzdenek.:D
960/1192 A kérdező kommentje:
A Laver kupán a két kapitánynak tulajdonképpen milyen szerepe van? :D Mármint Borgnak és McEnroenak. Ott vannak, nézik a meccseket, pacsiznak a játékosokkal egy-egy pont után, de kb. ennyi. Tavaly csak a perememberek vettek részt az európai csapatban, 13:2-re nyert a vegyes, világcsapat. Akkor azt gondoltam, hogy többé nincs létjogosultsága ennek a versenynek, de a mostanira meg tudták szerezni Alcarazt és Zverev is ott van.
szept. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!