Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
Hát igen. A Nadal elleni mindenképp neki állt volna. Sinner ellen 2-0 nál sem éreztem azt,hogy ez az övé lehet teljesen. Nadal ellen igen,de Nadal az meg Nadal...
De összességében igy is többet hozott ki magából annál,mint amire képesnek gondolták. Meg Kyrgios mondta egyszer,hogy juniorként jatszottak,és megverte 6-1 6-2 re vagy valami ilyesmi,csak röhögött rajta hogy ki ez a szerencsétlen ilyen mozgással stb. soha nem gondolta volna hogy Grand Slam győztes és világelső lesz valaha... szóval így nézve nem rossz karriert futott be azért.
Sinner erős választás szerintem az AO-ra,kérdés mi lesz addigra ebből a dopping dologból,mert most fellebbeztek,és belengettek egy 2 éves eltiltást,amit nem gondolok hogy megtörténik,mert azzal a sport is veszítene egészen biztosan.
okt. 1. 20:42
Keménypályán még jó lehet Medvedev, Sinnert eltiltják, Alcaraz meg kiesik Zverev ellen és akkor már nem olyan rosszak az esélyei. Amúgy a Nadal elleni döntőben is elfáradt fizikailag, masszírozni kellett meg azt a meccset el is könnyelműsködte, mikor előnyben volt csomó hülyeséget csinált meg rövidítgetett amiből egyszer sem nyert pontot, úgy lehetett vele hogy Nadal majdcsak darabjaira hullik de nem jött be. 26 körül volt az odds Nadalra de a harmadik szett közepén még magasabb mert ott 0-40 is volt.
okt. 1. 20:48
Komoly lenne ha Sinner zsinórban három keménypályás GS-et nyerne, a nagy számok törvénye alapján is előbb utóbb bukni fog.
okt. 1. 21:29
Hat megint csak kitettek magukért a srácok, ide is oda is eldőlhetett volna,most Alcaraz mellett volt az a hajszál.
okt. 2. 14:42
975/1123 A kérdező kommentje:
A francba, ezt jó lett volna látni. Most akkor 1:1 az egymás ellenijük a döntőkben. Ez Alcaraz lelkének mindenképpen jót tesz, mert akár még spirálba is kerülhetett volna, hogyha Sinnernek 2:0. Ti mit gondoltok?
Én úgy gondolom,így összességében,eddig is így gondoltam,de ez a meccs megerősített. Sinner sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb játékos, megvannak a hatékony ütései, hálójátéka is sokat fejlődött. De ha Alcaraz a legjobbját hozza ki magából (mint a döntő tie breakban) ahol Sinner semmit sem csinált rosszul igazából, akkor magasabb a plafonja mint az olasznak. Számomra ez olyan,hogy Sinner egy precióziós számítógép,aki tényleg olyan néha mint egy gép. Alcaraz viszont amikor a legjobbját játsza,akkor annyira ösztönösen clutch,ami tényleg utánnozhatatlan. Persze, gyorsabb pályán sokkal nehezebb dolga lenne Alcaraznak,pl egy atp finalson. A lasabb pályák egyértelműen Alcaraznak kedveznek inkább,ettől függetlenül bármelyiken elkaphatja bármikor egyik a másikat.
okt. 2. 19:35
Csak Alcaraznál ez kiszámíthatatlan,mert amennyire magasan van a legjobbja,annyira gyengen is tud játszani hogy tulajdonképp bárkitől képes akár kikapni is.
okt. 2. 19:40
okt. 2. 19:41
Azért nem verik olyan sokszor Alcarazt, US Openen betlizett de előtte elég sűrű volt a program, nem a legjobb formájában érkezett oda. Alcarazt megraktam, eldöntöttem arra teszek aki hátrányba kerül mert a kezdeti oddsok nem voltak túl magasak egyiknél sem, szetthátránynál 3 felett volt már, döntő szett tiebreakben már lemondtam róla mikor 0-3-al indult de aztán elkezdett játszani. Az AO nem annyira egyértelmű hogy Sinner megnyeri, ha összefut Alcarazzal 50% csak az esélye.
okt. 2. 20:58
Nem a vereségek gyakorisága,hanem az ellenfelek minőségére gondolok,akik az elmúlt egy évben verték. Pár példa a nagyobb betlik közül: Saffiulin, Marozsán (akkor még jóval 100 on kívül volt), Jarry is verte, Monfils, és legutoljara Van de Zandsculp GS-en. Persze ezeken kívül bőven kapott ki,de azok megmagyarazhatóbb vereségek. Azért ha megnézzük Sinner elmúlt évét ilyeneket nem nagyon találunk.Djokovic az atp finalson tavaly,idén Alcaraz háromszor, egyszer Medvedev, egyszer egy nagyon jó napot kifogó Tsitsipas salakon, illetve egy Rublev elleni vereség Kanadában,amikor 3 órával az előtte lévő meccs után játszották a csúszás miatt. Sinner játéka jelenleg úgy néz most ki hogy nem megy egy bizonyos szint alá,ezért sokkal konzisztensebb volt eddig.
okt. 2. 22:07
Kapcsolódó kérdések: