Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
981/1124 A kérdező kommentje:
Sinner most kb. olyan, mint Djokovic fénykorában.
okt. 2. 23:00
982/1124 anonim válasza:
Szerintem nem, háromból háromszor kikapott Alcaraztól idén. Us Openen elég gyenge volt az útja, Draper, Fritzzel elődöntőzni döntőzni, ennél egy 500-as torna is nehezebb, lásd Peking. Ha Alcarazzal kéne játszani a GS döntőt nem biztos hogy megvernyé és szerintem ezt a szintet sem fogja tudni fenntartani évekig, Djokonak is voltak hullámvölgyei, lehetetlen.
983/1124 anonim válasza:
Amúgy szerintem inkább olyan mint Federer fénykorában, ő hozott ilyen 80-5-ös szezonokat egymás után és a meccsei nagy részét simán nyerte egészen addig míg nem találkozott Nadallal aki először salakon majd a többi borításon is legyőzte és megmutatta hogy sebezhető, Sinnernek meg Alcaraz lehet a kriptonitja, lehet hogy a spanyol több meglepetés vereségbe fog belefutni de ha egymás ellen találkoznak az számít igazán. Sinner idén jobban teljesített de mégis 2-2 GS-et nyertek és az egymás elleniek 3-0 Alcaraznak, a spanyol mingig képes meglepetést okozni, Wimbledonban is elővette a legjobb játékát szinte a semmiből, ha jól tudom ott is Sinner volt az első számú esélyes.
984/1124 A kérdező kommentje:
A 2025-ös Australian Openre előzetesen egyértelműen Sinnert favorizáltam, de most kissé megingattatok a döntésemben. :D Biztos, hogy 50:50 Alcaraz ellen azon a gyors borításon Melbourneben? Nem egyértelműbb ez inkább Sinnernek?
Amúgy, hogyha a sormintát nézzük, hogy Alcaraz minden évben begyűjt egy, még hiányzó Grand Slamet, akkor most az Australian Opennek kellene következnie. :D De erre nyilván nem lehet alapozni. :)
okt. 3. 18:04
985/1124 anonim válasza:
De ha a sormintát nézzük,a következő meccset meg inkább Sinnernek kellene nyernie, azért annyival nem jobb Sinnernél,hogy egymás után 4x megverje... pláne azon a borításon. Persze,ez nem ilyen egyszerű azért,de úgy érzem a következő meccsüket már Sinner nyerheti, de ez nem biztos hogy az AO lesz,akár melyik másik tornán. Én viszont most úgy tervezem,hogy az Atp finals végső győzelmét teszem majd meg Sinnert... hazai pályán,ráadásul az tényleg egy nagyon gyors fedett pálya, tavaly is csak a prime közeli Djokovic verte meg,ő is csak a döntőben,a csoportkörben kikapott. Saját maga elmondása szerint is az egyik fő cél az egész szezonban az Atp Finals Torinóban.
986/1124 anonim válasza:
Akkor legyen 55-45 de nem 90-10, Djoko is egy csomó AO-t kiizzadt ahogy már korábban mondtam, szinte mindig volt necces meccse. Senkinek se lehet egyértelműen odaadni egy GS győzelmet. Persze lehet Sinnernek szerencséje lesz megint a sorsolással és könnyű ellenfelek jönnek neki de ezt előre nem lehet tudni. Az is lehet még öreg Djoko feltámad utoljára, mégis csak az a kedvenc tornája :D Amúgy a pekingi elég gyors pálya volt, inkább Sinnernek kedvezett, mégis kikapott...
987/1124 anonim válasza:
Nekem nagyon lassúnak tűnt, szerintem csak délíbáb volt,egyszerűen akkora sebességgel játszottak,hogy elhitették hogy milyen gyors pálya,de látszott azért hogy Alcaraznak is bőven volt ideje meghúzni a nagy ütéseit,amit egy igazán gyors pályán nem biztos hogy meg tudna csinálni. Egyébként a hivatalos adatok alapján a pekingi lasabb,mint a shanghai,ami azert furcsa nekem,mert a tavalyi shanghai pálya az egyik leglassabb volt,Medvedev pl az Indian wellsihez hasonlította tavaly.
988/1124 anonim válasza:
Nekem kicsit olyan Wimbledon vibe-ja volt most a pekinginek,ha lehet így fogalmazni,eléggé gyorsnak tűnt a szerváknál és lassú a labdamanateknél.
989/1124 A kérdező kommentje:
Vajon melyik meccsen borul a papírforma?
- Sinner vs Medvedev
- Alcaraz vs Machac
- Fritz vs Goffin
- Djokovic vs Mensik
okt. 9. 21:26
990/1124 anonim válasza:
Hát remélem összejön megint egy Alcaraz Sinner. Ennél jobb meccs nem nagyon lehet a jelenlegi teniszben. Ugy néz ki Djoko is összeszedte magát azért,és szeretne idén legalább egy Atp tornát nyerni, illetve kvalifikálni a vb-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!