Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1031/1122 anonim válasza:
Zverev azért teremben veszélyes, simán nyerte ezt a tornát trükkös ellenfelek ellen, az ATP döntőn sem lehet leírni, már kétszer megnyerte.
1032/1122 anonim válasza:
Érdekes lesz ez az Atp Finals így,hogy Zverev megelőzte Alcarazt,és ő a második kiemelt. Pontosan nem tudom hogy van a sorsolás,de az biztos hogy Sinner lesz az egyik csoportban,Zverev a másikban ami biztos. Djokovic szerintem nem indul el,még ha a pontok alapjan ki is jutna,annyira szerencsétlen a többi aki a helyére pályázna. Akár összejöhet egy olyan csoport is,hogy Sinner,Alcaraz,Medvedev... és ugye az első 2 jut az elődöntőbe. Érdekes lesz az biztos,mindenesetre én ugy gondolom Sinner motivált lesz,hogy megnyerje a tornát hazai pályán.
1033/1122 A kérdező kommentje:
Igazad lett, nem indul Djokovic. :(
nov. 5. 18:03
1034/1122 anonim válasza:
Sérülésre hivatkozik. Szerintem csak nem motivált,és nincs kondija sem.
1035/1122 anonim válasza:
Viszont nekem így elég gyengének tűnik a mezőny. Sinner,Alcaraz,Zverev akire azt mondom hogy lehet esélye. De a többi beleértve már Medvedevet is... vicc.
1036/1122 A kérdező kommentje:
Megvannak a csoportok:
1. Sinner, Medvedev, Fritz, de Minaur
2. Zverev, Alcaraz, Ruud, Rublev
Ki lesz a végső győztes? Sinner vagy Zverev? :D
nov. 8. 13:52
1037/1122 anonim válasza:
En Alcarazt nem irnam le. Akar mennyire is gyengéje a gyors kemény fedett pálya...ő nagyon kiszámithatatlan. Lehet most játsza majd a legjobb teniszét. Szerintem Sinner,vagy Alcaraz nyeri.
1038/1122 anonim válasza:
Ezt visszantam xd Alcaraz ugy tűnik hogy még Ruudnál is nagyobb lúzer. Nyeretett azzal a Ruuddel egy meccset,aki az utolsó 8 meccsén 7x kikapott. Hihetetlen Alcaraz,úgy látszik ezekből sosem fog kinőni. Milyen jó,hogy megfogadtam,hogy pénzt nem teszek rá többet. Hihetetlenül kiszámíthatatlan,ezért nem lesz szerintem sosem azon a szinten mint Sinner. Egy egy meccsre,tornára fel tudja szívni magát,ez tény. De hosszútávon nagyon sok a betli.
1039/1122 anonim válasza:
Több helyen írják hogy Alcaraz beteg, nem mentálisan beteg hanem vírus vagy valami hasonló, így azért nem meglepő az eredmény. Már akkor feladta a meccset mikor még vége sem volt, az utolsó játék előtt ott ült magába roskadva pedig Ruud ellen nem lehetetlen visszajönni a meccsbe. Medvedevre is magas az odds Minuár ellen is, neki is van valami baja. Sinnerre meg nem tudsz fogadni mert lófszt se adnak rá, ezzel az Alcaraz vereséggel kb 1,3-ra ment le a végső győzelme, torna előtt volt 1,50, ezzel aztán nem lehet bankot robbantani :D
1040/1122 anonim válasza:
Sinner is beteg volt Wimbledonban, hiába nyomtad rá hogy megfordítja nem jött össze Medvedev ellen. Egyéni sportoknál ezzel is kalkulálni kell, nem olyan mint a csapat hogy küldenek be egészséges embert a hulla helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!