Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1051/1122 anonim ***** válasza:
Szerintem motiváció hiánya van inkább már. Már nem tudja motiválni ez az egész. Hasonló a helyzete szerintem,mint anno Thiemnek, csak ő közvetlenül a GS győzelme után jutott el a közvetlen kiégéshez, a sérülése meg már csak ráadás volt. Medvedevnek szerintem most jött ez el,mert ő elég őszintén nyilatkozik,és ha tényleg ezt érzi hogy kicsit kiégett, akkor vagy ki kell hagynia egy hosszabb szünetet,vagy valami más dolgon változtatni,és akkor lehet újra a régi lenne.
nov. 11. 23:00
 1052/1122 anonim ***** válasza:
Azért remélem sok pénz nem ment Minuarra.
nov. 12. 17:00
 1053/1122 anonim ***** válasza:
Nem raktam amugy meg, azert ő nem az a játékos akire nem hogy nagy penzt,de kicsit sem raknék. Ellenben Sinner szerintem ma tuti nyer. Medvedev meg zseniális volt ma, kár a Fritz elleni meccsért,így már vajnyi kevés esélye van tovabbjutni,Sinnert kellene megverni, aki már lehet biztos továbbjutó lesz,de nem hiszem hogy elengedné az utolsó meccset,ő nem az a fajta,pláne hazai közönség előtt.
nov. 12. 20:18
 1054/1122 anonim ***** válasza:
Az igazság az,hogy itt Sinnert pokoli nehéz lesz bárkinek is megcsípni. Szinte tökéletesen kell játszani ellene,és az is kell bizony,hogy ő is rosszabbul jatszon magához kepest,mert ha elemében van,akkor szinte mindegy ki játszik ellene itt. Talán Zverevben lehet benne ebben a mezőnyben,de neki sincs annyira sok esélye,úgy gondolom.
nov. 13. 05:09
 1055/1122 A kérdező kommentje:
Nagyon stabil, nemcsak játékban, hanem fejben is. Nem remeg meg a kritikus helyzetekben. Alcaraz a művész kettejük közül, de ő sokszor a szépségbe hal bele. Kicsit olyan Monfils-feeling, hogy a közönséget akarja szórakoztatni.
nov. 13. 20:27
 1056/1122 anonim ***** válasza:
Nagy meccsekre fel tudja szívni magát Alcaraz,ezt láttuk akár a Grand Slameken is. Viszont a hosszútávú,stabil teljesítmény, nála "gyengébb" ellenfelekkel szemben már nem megy úgy,ez azért jól látszik. Ezért is lesz nehéz neki,ha újra szeretne a világranglista élére kerülni, mert ahhoz tényleg egy hasonló,hihetelenül magas konzisztens teljesítmény kell,mint ami Sinnernek megvan.
nov. 13. 21:56
 1057/1122 anonim ***** válasza:
Egyébként a 4.50 es odds Medvedevre elég csábító,hiszen mégiscsak az egyik legjobb keménpályás játékosról beszülénünk... viszont nehezen látom hogy hogy zöldülhetne a tipp Sinner ellen... egyáltalán a hite meglesz e Medvének hogy szorossá tegye a meccset ez a kérdés szerintem.
nov. 14. 07:11
 1058/1122 anonim ***** válasza:
Ez mar egyre kiábrándítóbb Medvedev részéről,ami a Sinner elleni párharcokat jellemzi. Pedig ma még egész jól is jatszott azt lehetett mondani,összeszedetten szervált,nem ütött kettős hibákat. Alapvonalról persze hibázgatott de ez Sinner ellen benne van... viszont hogy ennyire kilátástalan legyen kemény pályán... pedig ő Djokoviot is verte nem egyszer amikor Djoko szinte a toppon volt... de ilyen vereség szériaja ellene sem volt. Vagy Sinner ennyivel jobb lenne már mondjuk a 2019-2021 es Djokovicnál? Nyilván ennél bonyulultabb a dolog,minden esetre ez érdekes szerintem.
nov. 14. 23:17
 1059/1122 A kérdező kommentje:

Djokovicnak szüksége volt Ivanisevicre, hogy lépjen egy szintet, vele fejlesztette tökélyre a szerváját. Sinner már most olyan - már ami a keménypályás játékát illeti -, mint a 2018-ban visszatért Djokovic.

Az év edzője nálatok ki? Ferrero vagy Darren Cahill?

nov. 15. 08:05
 1060/1122 anonim ***** válasza:
Ferrero tanítványa semmit nem fejlődött tavalyhoz képest, sőt még kevesebbet is nyert szóval nálam ő szóba se jöhet. Alcaraznak három értékelhető tornája volt idén, Indian Wells, Wimbledon és az Olimpia, azért ez nem túl sok egy ilyen kaliberű játékostól.
nov. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!