Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1081/1122 A kérdező kommentje:

Szerintem a teniszben nincs megbundázva a sorsolás. Djokovic is volt korábban nagyon nehéz ágon. Roland Garros 2021, 2. hét: Musetti, Berrettini, Nadal, végül Tsitsipas. Míg a görögnek egyetlenegy komoly ellenfele volt a döntő előtt, Zverev az elődöntőben.

US Open 2021: Nishikori, Berrettini, Zverev - Djokovic ágán. Mindeközben Medvedev besétált a döntőbe Dan Evans, van de Zandschulp, Auger-Aliassime, és hozzájuk hasonló kaliberű játékosokon keresztül.

nov. 17. 17:51
 1082/1122 anonim ***** válasza:
Tsitsipas általában mindig nehéz ágon van, amikor könnyűre rakták el is ment a döntőig de ez nagyon ritkán fordul elő. Djokovic szerintem olyan 75%-ban könnyűn van, tehát 4-ből 3x. 21-ben például Wimbledonban egy 250-es tornán komolyabb ellenfelek vannak.
nov. 17. 18:50
 1083/1122 anonim ***** válasza:

Ezt már megfigyeltem én is,nem feltetlenül azt hogy egyik vagy másik játékos könnyebb sorsolást kap,mert ez benne van mindig. Hanem,hogy sokszor kisebb tornakon,pl egymás után lévőknél,ugyan azok a párosítások születnek. Ami persze lehet a véletlen is,minden esetre elég furcsa. Tavaly az AO-n Djokovic egyébként világelső volt,és első kiemelt. Előtte éven,2023 ban volt talán 5.,akkor a 22 es évben sok tornát kihagyott az oltatlanság miatt.

De most azt mondom,teljesen lényegtelen,hogy ki hányadik kiemelt lesz,mert ez a Sinner most tényleg verhetetlennek tűnik kemény pályán... ahhoz tényleg egy nagyon extra Alcaraz,vagy Djokovic kell,hogy őt elkapják Ausztráliában.

nov. 17. 19:02
 1084/1122 A kérdező kommentje:

Közben változtak az oddsok az outright piacon a boabeten:

AO: Sinner @3,00-ról @2,90-re, Alcaraz @2,80-ról @3,00-ra kúszott fel.

RG: Alcaraz @2,40, Sinner @3,30

Wimbledon: Alcaraz @2,80, Sinner @3,30

Egyelőre 200k-m van Sinner Australian Open győzelmére, a másik kettőn majd Alcarazra fogadok.

nov. 17. 22:02
 1085/1122 A kérdező kommentje:
Ja, az AO-ra még @3,00-nál fogadtam.
nov. 17. 22:03
 1086/1122 anonim ***** válasza:
Sinner AO győzelme ebben a pillanatban elég jó valasztásnak tűnik. Szerintem fog lejebb menni az odds,már jó 1-2 hete is néztem,már akkor 2.90 volt tippmixprón. Ez után szerintem még kevesebb lesz majd.
nov. 17. 23:01
 1087/1122 anonim ***** válasza:
Kegyetlen. Elégedett az évével,de ugy erzi még bőven van mit javítnia 2025 re. Még kiegyensúlyozottabb szeretne lenni,és úgy érzi minél magasabb szinten játszik,annál inkább a részletekben lehet találni fejlődést... ezt nyilatkozta Sinner... hát ha valóban így gondolkozik,akkor fel kell körtni a gatyót az egész mezőnynek.
nov. 18. 16:00
 1088/1122 anonim ***** válasza:
Szerintem sem maxolta ki, a salakos és a füves szezon el lett rontva, akár a naptári GS is benne lehetett volna mint ahogy tavaly is Alcaraznak kellett volna 3 GS-et nyernie és nem Djokonak. Fejlődni mindig lehet és kell is mivel ha nem fejlődik akkor a többiek kiismerik és már nem lesz elég a tudása mint ahogy Alcarazt is egyre többen megverik, mikor megjelent ő is verhetetlennek tűnt de idén már Dimitrov, Machacok is elverték szóval őt is fejleszteni kéne tovább. Így kell nyilatkoznia egy profinak aki sokra akarja vinni nem úgy mint Casper Ruudnak aki azt mondta a Nadal elleni vesztes Garros döntő után hogy majd meséli az unokáinak. Én a helyében nem dicsekednék azzal hogy hat játékot nyertem egy 36 éves ellen. Alcaraz például a csúfos Garros beégés után elmondta hogy csalódott magában és többet nem fordulhat elő, nem pedig azt mondta hogy majd elmeséli hogy segített Djokonak a rekorddöntésben. Következő alkalommal már meg is verte a szerbet mikor találkoztak és nem ajándékozta meg egy újabb Wimbledonnal. Amúgy Sinnernek is egy meccse van ami nem illik a képbe, a tavalyi WTF döntő, ott valami érthetetlenül gyengén játszott és megnyerette Djokoval azt a címet, akkor már meg volt benne a potenciál mivel pár héttel később az AO-n agyonverte. Pár hét alatt nem lehet olyan sokat fejlődni tehát már akkor is meg tudta volna verni Djokot.
nov. 18. 16:26
 1089/1122 anonim ***** válasza:

Ott az utolsó két meccsen Djokó nagyot játszott,Alcarazt elpusztította, aztán a döntőben Sinner is könnyűnek találtatott. De azt nem varrnám Sinner nyakába, ott Djokó tényleg nagyot játszott,meg fel is szívta magát, elvégre egy tornan belül 2x nem nagyon szokták Djokovicot megverni, nyilván az pluszban benne volt Djokóban is. De aztán rá pár nappal viszont elverte a Davis Kupában,ami sokkal jobban fájt a szerbnek,elvégre egész évben azt hajtogatta hogy az év egyik legfontosabb eseménye neki a Davis kupa.

Alcarazzal nem az a baj,hogy a tenisze nem fejlődik, mert az brutális szinten van amúgy. Inkább csak az,hogy próbáljon konzisztens lenni,és legyen a játékának mindig egy olyan szintje,hogy Van de Zandschulopok, Humbertek,Machacok,Jarryk ne verjék meg,hogy ne topjátékosokat említsek,bár amilyen furcsa topjátékosok ellen általában jobban teljesít..

nov. 18. 16:40
 1090/1122 anonim ***** válasza:
Alcaraz ellen valóban jól játszott Djoko de a spanyol nem a legjobb teremben, Zverev is leveri általában. A döntőben viszont semmi különöset nem csinált Djoko csak hozott egy átlagot de Sinner mindent elütögetett. Nyoma sem volt a stabil alapvonaljátéknak amit tud, pár ütés után elrontott mindent szóval ott valami nagyon félre ment.
nov. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!