Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Igen,de Djokó 36 évesen már egyértemű volt,hogy a Grand Slamek a fontosak,más tornákon már nem is nagyon indult tavaly sem. Alcaraz meg 21 éves,sokkal korábban beérett a "csúcstenisze" mint Djokónak(persze még ő is fejlődhet nem azt mondom),de neki bőven kellene nyernie a masterseket, vagy legalábbis döntőket játszania sorban,ahogy Djokó csinalta fiatalon. És simán lehet hogy Alcaraznak is kell jópár év mire meglesz a konzisztencia a játékában.
Sinnert nem hiszem hogy eltiltják,pláne hogy a WADA is elismerte,hogy nem doppingolt,csak azért akarnák büntetni,mert ha akaratan kívül is,de még is csak tiltott szerrel a szervezetében jatszott. De egyszerűen nem gondolom,hogy eltiltanák,azzal hatalmasat vesztene a sportág,ha egy ilyen játékost akár csak 1 évre is eltiltanának.
Nyilván,Sinnernek ezt fent is kell tartania,de őt nem féltem ebből a szempontból. A nyilatkozata is sokatmondó,jövőre még konzisztensebb akar lenni. Ahogy fogalmazott,minden olyat meg akar nyerni,amit meg lehet,és amit nem lehet,abból tanulni fog. És nála ez tényleg nem csak beszéd,mert tényleg látszik ahogy egyre csaj fejlődik mindenben. Ahogy Medvedev mondta, nehéz évek állnak előttünk.
Azt nem viatatom,hogy bárhol megverheti. Valamiért van egy olyan belső érzés is bennem,hogy tenyleg nagyon adja magát ez a Sinner AO... de nem tudom,én simán el tudom képzelni hogy Alcaraz behúzza.
De a rivalizálás másik része a Grand Slameken kívül,az a ranglista, bárki bármit mond. Ez nekik is egy presztízs. Az pedig annak lesz jobb,aki több meccset és tornát nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!