Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1111/1122 anonim ***** válasza:

Igen,de Djokó 36 évesen már egyértemű volt,hogy a Grand Slamek a fontosak,más tornákon már nem is nagyon indult tavaly sem. Alcaraz meg 21 éves,sokkal korábban beérett a "csúcstenisze" mint Djokónak(persze még ő is fejlődhet nem azt mondom),de neki bőven kellene nyernie a masterseket, vagy legalábbis döntőket játszania sorban,ahogy Djokó csinalta fiatalon. És simán lehet hogy Alcaraznak is kell jópár év mire meglesz a konzisztencia a játékában.

Sinnert nem hiszem hogy eltiltják,pláne hogy a WADA is elismerte,hogy nem doppingolt,csak azért akarnák büntetni,mert ha akaratan kívül is,de még is csak tiltott szerrel a szervezetében jatszott. De egyszerűen nem gondolom,hogy eltiltanák,azzal hatalmasat vesztene a sportág,ha egy ilyen játékost akár csak 1 évre is eltiltanának.

Nyilván,Sinnernek ezt fent is kell tartania,de őt nem féltem ebből a szempontból. A nyilatkozata is sokatmondó,jövőre még konzisztensebb akar lenni. Ahogy fogalmazott,minden olyat meg akar nyerni,amit meg lehet,és amit nem lehet,abból tanulni fog. És nála ez tényleg nem csak beszéd,mert tényleg látszik ahogy egyre csaj fejlődik mindenben. Ahogy Medvedev mondta, nehéz évek állnak előttünk.

nov. 24. 13:14
 1112/1122 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem kettejük közül úgy néz ki Sinner lesz az,aki prime Djokovichoz hasonló szezonokat futhat,és akár egyszer megdöntse a 16000 valahány pontos rekord szezonját.
nov. 24. 13:19
 1113/1122 anonim ***** válasza:
És mi van ha Alcaraz is csak a GS-ekre koncentrál? Az sem jó ha valaki 100 meccset játszik egy évben mert hamar kiéghet, szerintem még korai kijelenteni kiből mi lesz és jósolni is felesleges mert vagy bejön vagy nem. Amúgy Djoko 21 évesen nem nyert semmit sorozatban, néha beesett neki egy Masters meg évekig csak 1 GS-en állt. Alcaraz például nem is szokott indulni az összes salakos versenyen mint korábban Nadal aki azután fél évig rehabra vonult sokszor, lehet hogy okosabb lett volna nála is ha nem ami a csövön kifér hozzáállással nyomja és akkor nem kell kihagynia több Wimbledont meg US Opent amit a riválisok el is vittek előle és akár rekorder is lehetne de ezt már sose tudjuk meg. Sinner majd szépen lesérül ha telhetetlen lesz és Alcaraz meg elviszi előle a trófeákat mint ahogy idén is elvitte a Garrost meg Wimbledont ahol Sinner nem volt csúcsformában.
nov. 24. 14:20
 1114/1122 anonim ***** válasza:
Azért,ha olyan ambíciói vannak,hogy a történelem egyik legjobbja szeretne lenni (amit már többször is hangoztatott),akkor csak a GS-ekre koncentrálni ennyi idősen... hát nem is tudom. Azért a nagy hármasra nem ez volt a jellemző. Djokovic 40 masters,Nadal 36... persze még a spanyol is nyerhet bőven,de szerintem nem jó irány,ha csak nem nyer minden évben 4 GS-t... mert ha a többi torna nem érdekli,akkor többet nem lesz világelső,mert akkor Sinner köszöni szépen azokat a pontokat.
nov. 24. 19:29
 1115/1122 anonim ***** válasza:
Amit te vársz az lehetetlen, minden egyes tornán a legjobbat nyújtani egy karrieren át, ilyet a nagy hármas se csinált. Djokovicsnak két olyan éve volt amikor hülyére nyerte magát, 2011 és 2015 meg még talán 2016 első fele, Federer 2004-2007 között, Nadalnak 2008 és 2010-ben volt pár erős hónapja, ezt leszámítva a salakot kivéve nem volt egyeduralkodás. A 40 meg 36 Masters nem két nap alatt jött össze, majdnem 20 éves pályafutásokról van szó, évente 2-es átlaggal is kijön a 40. Alcaraz egyáltalán nem áll rosszul, ennyi idősen Djokonak 1, Federernek 0 GS címe volt, neki van 4 szóval nagyon korainak érzem ezt a temetést.
nov. 24. 19:47
 1116/1122 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azt várom,hogy minden meccset és minden tornat megnyerjen. Mert ez nem lehetséges,nyilvánvalóan. De ha Sinnert tekinti ő maga,és az egesz teniszvilág mint legnagyobb rivális, akkor egészen egyszerűen nem teheti meg azt,hogy annyi és olyan játékosoktól kikapjon,mint idén. Mert így legjobb esetben is örök második lehet csak. Nyilván,az olasznak sem lesz minden szezonja ennyire kimagasló,és közel sem biztos hogy ezt meg tudja ismetelni. De nekem van egy olyan érzésem,ha nem sérül meg,nem tiltják el, mentálisan is megtartja a fókuszt,akkor a konzisztencia szempontjából nem féltem őt. Ő fog nyerni minden évben stabilan Slamet és Masterst... ebben szinte biztos vagyok. Jelenleg a férfi teniszben ő az etalon. És ehhez nem is eleg feltétlenül csak őt megverni,mert abban jó Alcaraz iden háromszor megverte. De ha a többi tornán nem szerepel jobban,és Sinner hozza ezt a szintet.. akkor jó ideig ez marad a felállás. Persze összességeben,ha a Slameket nézzük, még több van Alcaraznak,de ez akár hamar meg is tud fordulni.
nov. 24. 19:55
 1117/1122 anonim ***** válasza:
A rivalizálás az az egymás elleni meccsekről szól, Alcarazt képesnek tartom hogy megverje Sinnert bármelyik GS-en, Federer is dominált de mikor Nadallal találkozott többször kapott ki mint ahányszor nyert. Amúgy miszter tökéletesség ma nem nyert olyan simán, Griekspoor jó volt egy tiebreakre :D
nov. 24. 20:22
 1118/1122 anonim ***** válasza:

Azt nem viatatom,hogy bárhol megverheti. Valamiért van egy olyan belső érzés is bennem,hogy tenyleg nagyon adja magát ez a Sinner AO... de nem tudom,én simán el tudom képzelni hogy Alcaraz behúzza.

De a rivalizálás másik része a Grand Slameken kívül,az a ranglista, bárki bármit mond. Ez nekik is egy presztízs. Az pedig annak lesz jobb,aki több meccset és tornát nyer.

nov. 24. 20:33
 1119/1122 anonim ***** válasza:
És ha jól tudom,Sinner már most többet volt világelső,mint összesen Alcaraz. A Grand Slameken kívül mindig ezt mondják amugy játékosok,mikor az álmaikról vagy vágyaikról kérdezték őket. Világelsőnek lenni. És persze,érthető dolog,mert hosszú távon a raglista nem hazudik.
nov. 24. 20:39
 1120/1122 anonim ***** válasza:
Akkor Nadalnak hiába van a második legtöbb GS-e csak harmadik számú teniszező mivel világelsőségben jóval elmarad Federertől, nem egy-két hónap hanem legalább két évvel ami igen jelentős.
nov. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!