Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1151/1179 anonim ***** válasza:
Én még focira szoktam,de elég kiszamithatatlan a topfoci az utóbbi időben. Mondjuk most hétvégén szépen hozott az Arsenal&Liverpool győzelem.
dec. 23. 07:38
 1152/1179 anonim ***** válasza:
Pl ott volt a barca,hazai pályán ketszet cumizott 20 körüli vendég szorzón,egymás után... bár én legalább 5 éve nem raktam barcára,számomra sosem volt meggyőző ez a csapat az elmúlt időben,mindig bennük van a betli. Bár kétszer egymás után,az azért nem volt semmi. Érdekességképp mindkét meccsen az 1x 1.01 et fizetett... és meg az is bukó lett volna... míg teniszben az 1.01 kb 100ból ha egyszer megy el,addig fociban akár kétszer egymás után is megtörténhet egy csapattal, ahogy az ábra mutatja.
dec. 23. 07:43
 1153/1179 anonim ***** válasza:
Azért mert a foci az a játék ahol a gyengébbnek a legtöbb esélye van nyerni, kupában is alacsonyabb osztályú csapat ki tudja bekkelni hosszabbításra vagy 11-esekre és ha a meccs elején kiállítanak valakit az erősebb csapatból borulhat az egész, kézilabdában, kosárlabdában muszáj támadni, nem lehet húzni az időt és kivárásra játszani. Fociban a Crvena zvezda a legmegbízhatóbb a szerb bajnokságban, hazai pályán jó ha három évente egyszer kapnak ki, hétvégén is kétszer voltak hátrányban de nyertek, persze rájuk ilyen hazai vagy x lehetőség nincs is, legfeljebb a Partizan ellen mert a legtöbb hazai meccsen még az 1.10-et sem éri el a szorzójuk a meccs előtt. Top bajnokságokban az ilyen meccsek veszélyesek, Liverpool, Arsenal se nyert az előző fordulóban hazai pályán 1.20 körüli szorzón, az ilyen csapatokra csak akkor fogadok ha magasabb rájuk az odds, most hétvégén magas volt és simán nyertek is, a Barcára is akkor fogok ha eléri legalább az 1.60-at illetve mostanában a Cityt szoktam veretni, a fogadóirodák még mindig őket tartják az esélyesebbnek bárki ellen, Juve, Villa is simán verte őket 4-szeres pénzért.
dec. 23. 13:00
 1154/1179 anonim ***** válasza:

Meg fociban a kupameccsek is szopatósak, első osztályú játszik harmadosztályúval, 1.05 a szorzó de sokszor elmennek hosszabbításig, inkább jégkorongra teszek, ott az ilyen 1.20-1.30 közöttiek nagy százalékban bejönnek.

Crvena - Cukaricki 60. perc körül 1-2, még ennél az állásnál is csak 2-es volt a szorzó, hazai vagy x kb semmit nem fizetett ekkor sem, végeredmény 5-2, pont jókor küldtem rá a pénzt mert 70. percben már 3-2 volt :D Barca nem nagyon fogja már megfordítani a hajrában mert kihagynak mindent és marad a 0-1 meg az Arsenal is játszik olyan meccseket ahol reggelig se lőnének gólt. Bayernben is benne van a betli, főleg idegenben. Dartsot is nyomom ott viszont a meglepetésekre, sokszor borul a papírforma mert elég szoros a mezőny, 3 feletti szorzón is simán kicsapják az esélyesebbet.

dec. 23. 13:21
 1155/1179 anonim ***** válasza:
Kézilabda Bundesligában van a Potsdam, 13-ból 13 meccset buktak, sok meccset nem fognak nyerni a szezonban, holnap is jelenésük van és nem 1.01 az ellenfélre hanem 1.25, kiegészítő tippnek jó meg röplabdában is van egy csapat aki eddig az egész szezonban két szettet veszített, ott meg mindig húzom hogy háromban nyernek. Kézilabda Bundesliga 2-ben meg a Konstanz veszítette el eddig az összes meccsét, 16-ból 16-ot, ha 1.40 az ellenfélre akkor is bátran húzom, simán kikapnak, múltkor is 10 góllal, van sok ilyen tutitippem, fociban is az ilyen biszem-baszom bajnokságokban, bolgár, izlandi, lett, stb.
dec. 23. 15:36
 1156/1179 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,a mult heti Arsenal Liverpool döntetlen nem lepett meg,még hazai pályán sem.. az Everton az egyik legpatkanyabb védkező focit játsza az egesz premier leagueban,és elég jók is benne... a Fulham pedig egy nagyon masszív kis csapat,szóval persze meglepetés volt de annyira talán megsem. Viszont az,hogy a barca egymás utanni ket hazai meccsén kikapjon egy kiesőjelölt ellen... hát olyan rég volt. De hát ez a barca fényévekre van a 2015-2019 közöttitől,hogy régebbit ne mondjak,hogy ne legyen akkora a differencia. De hát fiatalok,nincs meg a rutin,szóval tulajdonkepp ezek benne vannak náluk.. hiába a 36 eves Lewandowski, ha 3 ziccerből 3 at a kapusba rúg 3 méterről.
dec. 23. 16:35
 1157/1179 anonim ***** válasza:
A Liverpool nyert volna ha nincs a kiállítás a meccs elején de ezt előre látni nem lehet azt viszont igen ha ilyen kicsi az odds sokszor nehézkes lesz a meccs, ilyenkor kivárok inkább 60-70. percig és ha döntetlen akkor rakom meg, nem a meccs elején, ha meg 20 perc után már 2-0 akkor nem vesztettem sokat mert kicsi volt az odds de ha kombinálnék három ilyen "egyértelmű" meccset biztos elmenne valamelyik.
dec. 23. 17:21
 1158/1179 anonim ***** válasza:
Egyedül a korai kifzitetés miatt éri meg a pre fogadás,mert annál bosszantóbb nincs ha a megfogadott csapat 2-0 ról jatszik döntetlent pl,ami simán benne van a fociban.
dec. 23. 17:34
 1159/1179 anonim ***** válasza:
Ha magasabb az odds akkor korai kifizetéssel szoktam de 1.25-ért nem teszem meg sehogyse mert hármat kéne kombinálni amiből garantáltan elmegy valami.
dec. 23. 18:15
 1160/1179 anonim ***** válasza:
Kiss oddsnál persze,az nem jó bolt.
dec. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!