Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1131/1179 anonim válasza:
A US Open után nincsenek olyan komoly tornák, néhány ázsiai, a VB-n már játszott, ennél Djokovic is többet hagyott ki magától mivel ő a szaúdi pénzes torna után inaktív tehát egyáltalán nem meglepő ha elindul AO előtt felvezető tornán, korábban is játszott már illetve volt amikor az ATP Kupán játszott pár meccset. Amúgy érdekes hogy Del Potro búcsúztatására elment Argentínába míg Nadaléra nem de egyébként Nadallal nincsenek baráti viszonyban, csak elismerik egymást de semmi több. Szerintem még Nadalnak is lesz valami hasonló bemutató meccse akár Federerrel párosban mondjuk az Alcaraz-Sinner páros ellen a Bernabeuban, az nagy lenne. Valamikor volt ilyen terv mivel nagy Real Madrid fan és felajánlották már neki.
1132/1179 anonim válasza:
Nadal esete azért annyiban más volt,hogy az egy rendes torna volt kvázi,nem lehetett tudni mikor lesz az utolsó meccse a "salakkirálynak". Ha továbbjutnak, akkor meg akár játszhatott is volna.
1133/1179 A kérdező kommentje:
Banyek, ennél a boabetnél, ahol játszom rendszerkarbantartás volt, aztán törölték a függőben lévő fogadásokat. A 200 ezret vissza akartam pakolni Sinnerre, hogy nyeri az AO-t, de ezt figyeljétek, lekorlátoztak 193.139 forintra. :D Így tehát 193.000-et raktam @2,75-re. Ugyanolyan nyomorék lett ez a fogadóiroda is, mint a bwin. Maga a felület is egy szeméttelep lett, nehezen átlátható. A vegas.hu-ról mi a véleményetek, mennyire ajánljátok?
dec. 18. 17:55
1134/1179 anonim válasza:
Be sem jön ez a boabet csak vpnnel amihez nekem nincs kedvem szórakozni. Tippmixpro is csinál ilyen korlátozásokat főleg élőben, nem enged 100-at csak 89-et meg van mikor csak 20-30 ezreket de van mikor engedi a max tétet is, franc se tudja hogy működik. Vegas nálam lassú gépen, élő fogadás sokszor kínszenvedés mire beveszi mert az oddsok pillanatonként változnak és mindig bele kell egyezni hogy elfogadom. A pre fogadások jók ott is és attól sem kell félni hogy nem fizetnek ki, megbízhatóak csak nem a legjobb és leggyorsabb maga az oldal. De lehet 200-at nem enged feltenni egyszerre mert csak 100 ezer a max tét ott is, több szelvényen fel lehet.
1135/1179 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Még annyit, hogy a kifizetés mennyire gördülékeny náluk?
dec. 18. 19:03
1136/1179 anonim válasza:
1-2 munkanap max de én csak kisebb összegeket szoktam kikérni, 60-70 ezreket többször, nem egyszerre több száz ezret nehogy bekérkjenek valami igazolást hallottam már ilyet is :D
1137/1179 A kérdező kommentje:
Igen, van ilyen. A 18beten is nagyon macerás volt a kifizetés. Kértek fotót személyi igazolvány (lehetett a jogsit is választani) elülső-hátulsó oldaláról, három hónapnál nem régebbi közüzemi számláról, volt arcbeazonosítás is kamerán keresztül, aztán kértek egy arcfotót, végül nagy nehezen megérkezett a pénz Skrill számlára mínusz 3% kezelési költség fejében. :D
dec. 18. 23:00
1138/1179 A kérdező kommentje:
...jut eszembe, pontosabban egy fotót, ahol látszódott a képem, és közben a SZIG-nek is ott kellett lennie a kezemben, hogy minden klappoljon. :D
dec. 18. 23:07
1139/1179 anonim válasza:
Személyit eleve látják mivel azt fel kell tölteni, addig nem is lehet játszani míg le nem csekkolnak a rendszerbe. Jövedelemigazolásról is hallottam már, adig nem fizettek ki míg be nem lett mutatva de ez már milliós kifizetés lett volna, 1-2 száz ezernél még szerintem nem kötekednek. Nekem jó ha apránként jön, ha 10x veszek ki 50 ezret az is ugyanannyit ér mintha egybe venném ki meg a kis összegnek gyorsabb is az átfutási ideje.
1140/1179 anonim válasza:
De amúgy ha feltennél még 7 ezret Sinnerre azt gondolom engedné, akkor ugyanúgy 200 lenne rajta csak két szelvényen. Lehet valami bug lehet, akkor lenne korlátozás ha Sinnerre már semmilyen összeget nem engedne rakni. Tippmixpro is engedi, azt szoktam csinálni hogy élőben ha egy esélyesebb csapat hátrányba kerül például kézilabdában akkor küldöm rá mert akkor megy fel az oddsz a kezdeti 1.10-ről kb. Múltkor 2.65-re ment fel, csak 42 ezret engedett de többször is meg tudtam játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!