Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1171/1177 anonim ***** válasza:
A motiválatlanságot nem ugy értem,hogy abszolút semmi. Azert látszik rajta hogy akar stb. Meg az új edző,meg ilyesmi ez nyilván utal rá hogy még akar ő játszani. De az a belülről jövő,amikor ő elhatározta hogy ő akarja nyerni a legtöbb Grand Slamet... meg az olimpiát meg akarja nyerni. Ilyen érzés már nincs benne szerintem. És persze ezt is meg lehet érteni,amikor valaki tényleg szinte mindent elért a sportágában.
jan. 4. 21:44
 1172/1177 anonim ***** válasza:
Federerről azt olvastam neki kifogyhatatlan volt a motivációja, nem a rekordok volt a célja, mikor megdöntötte Sampras rekordját még 10 évvel később is játszott és sokkolta amikor felfogta hogy azzal a térddel már nem tud teniszezni. Murray is hasonló, ő meg nem tudta mihez kezdjen magával, megszokta hogy állandóan utazgat és ezt nehéz elengedni, nem meglepő hogy elég hamar visszatért a tourra mint edző.
jan. 4. 23:37
 1173/1177 anonim ***** válasza:
Djokovic szerintem más,neki kell az az éhség,a győzelmekre,a rivalizálások,a történelem amik hajtják. Könnyen lehet hogy ezt már nem fogja megtalálni ezen riválisokkal ennyi idősen. Minden esetre én örülnék neki,ha legalább a Grand Slameken a legjobbját tudná adni,mert még így is "rágós" falat tudna lenni akárkinek.
jan. 5. 00:23
 1174/1177 anonim ***** válasza:
Amugy Kyrgios botrányos ahogy viselkedik,a Sinnerrel szembeni megnyilvánulásai már teljesen átmentek gyűlölködésbe. Nehéz neki elfogadni,hogy ő is tarthatna ott,vagy még előrébb,ha bele rakta volna a melót. Azért bírnám ha első fordulóban összekerülnének,és egy 3 szettes győzelemmel zárná le Sinner a csörtét.
jan. 5. 00:30
 1175/1177 anonim ***** válasza:
Kyrgiosz a valaha volt legnagyobb troll teniszező, nem igazán kell komolyan venni. Amúgy ő mondta már hogy utálja a teniszt, kosárlabdázó akart lenni, nem hiszem hogy álmatlan éjszakái lennének mert nem olyan eredményes mint Sinner mivel ő soha nem is akart GS-et se nyerni. A wimbledoni döntő után az eredményhirdetésnél mondta neki Djoko hogy még fog játszani döntőt, Kerge meg rázta a fejét hogy biztos hogy nem :D És azóta nem is nagyon teniszezett, én amúgy mindig ellene fogadok mert úgy is kiesik hamar, esetleg ha komoly ellenféllel játszik akkor hajlandó normálisan teniszezni, Nadalnak is meg akarta mutatni hogy ő edzés nélkül is le tudja győzni.
jan. 5. 11:15
 1176/1177 anonim ***** válasza:
Nem olyan rég még azt mondta egy Grand Slamet szeretne nyerni,mert azzal végleg elhalgattatna mindenkit. Illetve kitért egy esetleges Sinner elleni meccsre,amit nagyon akarna. Ellene fordítaná az egész közönséget,és az összes piszkos eszközt felhasználná ellene,a győzelemért. Ezt maga mondta. Minden esetre én megnézném azt a meccset.:D
jan. 5. 14:23
 1177/1177 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy könnyű meccs lenne Sinnernek, azt biztos hogy komolyan venné és azt el kell ismerni hogy Kerge baromi tehetséges a teniszhez, kb mint Alcaraz csak nulla kedv, kitartás és munka párosul hozzá és ezek nélkül nem lehet eredményt elérni, bármennyire is fasza vagy.
jan. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!