Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1101/1124 anonim ***** válasza:
De ha reálisan nézzük,vegülis érthető,a fogadóirodák sem hülyék,nekik is az a céljuk hogy minel kevesebb legyen a kiadás és minél több a profit.
nov. 23. 18:04
 1102/1124 anonim ***** válasza:
Aztamindenit... most olvasom h Murray lesz az AO-n Djokovic edzője. Nem semmi. Egyeblent,pont a napokban gondolkodtam magamban,hogy érdekes hogy nincs Ivanisevic óta edzője. Persze neki nem úgy kell edző,mint másnak hogy így üsd a fonákot vagy úgy... inkább mentális dolog. Hogy ha felnéz,akkor nyugalmat és lelki békét adjon neki. Ez fontos Djokovicnak... es pont gondolkodtam,hogy Murray most vonult vissza,nagy lenne ha ő lenne... es lám bejött:DD
nov. 23. 18:25
 1103/1124 anonim ***** válasza:
Egyeblent,számomra ez azt jelzi,hogy az a motiváció megvan benne,és érez magában tüzet,hogy még Grand Slam címért küzdjön. Ennek kimondottan örülök,úgy gondolom Ausztráliában ő lehet Sinner legnagyobb kihíója,ha formába lendül,és nem Alcaraz... de ez még a jövő zenéje.
nov. 23. 18:27
 1104/1124 anonim ***** válasza:
Az 1.10-el se mész sokra, rá kell pakolni egy millát hogy nyerjen valamit, az 1.04 nyilván vicc, ezek csak szelvény kiegészítő tippeknek jók. A jó játékosokra akkor kell fogadni mikor hátrányba kerülnek, a big3 sem nyert minden meccset 6-1 6-2-re, Sinner is lesz majd hátrányban. Én amúgy Alcarazt is szoktam nyomni ha hátrányba kerül, ha bukik is majd legközelebb visszahozza, mindig nem veszíthet.
nov. 23. 20:09
 1105/1124 anonim ***** válasza:
Senkinek sem úgy kell az edző hogy megtanítsa fonákot ütni mivel ezek gyerekkorban már megtanulnak minden ütést, maximum finomhangolni lehet de egy felnőtt 20 éves játékost már senki nem fog megtanítani fonákot ütni, vagy tudja vagy nem. Fociban sem azért van az edző hogy megtanítsa a játékosoknak a labdát rúgni, az nem az ő dolga, az akadémián kellett megtanulni. Öltözői hangulat, motiváció, taktika a szerepe.
nov. 23. 20:15
 1106/1124 anonim ***** válasza:

Ezt csak átvitt értelemben mondtam,hogy hogyan üsse a fonákot. Úgy értettem,Djokovicnak már nem kell sem a játékán,sem semmin igazából alakítani. Ő mindent tud a teniszről. De mentálisan fontos neki is hogy legyen ott egy olyan ember akire valamilyen formában fel is néz vagy tisztel. És az Murray ez a kategória.

1.04,vagy vagy 1.10 azért nem telejsen mindegy,még kiegeszítőbe sem. De ha ez lesz a tendecia,még 1.01 et sem fog megkapni lassan top 20 as játékosok ellen.

Alcaraz azert veszelyes ebbol a szembontbol,nagyon sok veresége van ha elbukja az első szettet pl,hamar elszáll az agya,és lekapcsolják a villanyt,akár az Us Openen,de sok tornán a közelmultban,akar a Humbert,vagy Machac elleni meccseken sem tudott fordítani. Egyedül talán a pekingi döntő Sinner ellen,ahol fordított,az nem volt semmi mondjuk. De azon kívül... Alcaraz nem a fordítasok mestere. Grand Slamen pl sosem fordított még 2 szettes hátrányból. Persze,egyszer ez is meg fog történni,kérdés mikor kerül újra ilyen helyzetbe,és képes lesz e rá. Ez ellenfél függő is,mert egy jó játékos ellen az nagyon nagy hátrány,onnan nem igazán lehet visszajönni,egy lúzerkedő típus ellen annál inkább.

nov. 23. 20:24
 1107/1124 anonim ***** válasza:

A top 100 vagy 200 között nincs nagy különbség tenisztudásban, ezen a szinten már fejden dőlnek el a dolgok szóval mindenkinek azért kell az edző hogy valahogy kipréselje belőle a maximumot. Marozsán is tud úgy játszani amivel Alcarazt is meg lehet verni csak ritkán jön elő de a képesség ott van.

Alcaraz sok meccset fordított már meg hátrányból, figyelem a pályafutását a kezdetektől, amikor berobbant Cicipász ellen ott is hátrányból nyert meg amikor nyerte az USO-t a második héten szinte minden meccsen volt hátrányban. Az hogy mostanában nem a régi még sok meccset megfordított korábban, bőven pluszban vagyok vele mert írom.

nov. 23. 21:22
 1108/1124 anonim ***** válasza:

Igen,mindenki másnak kell edző,én ebben az esetben Djokovicról beszéltem,mert neki már tényleg nincs a teniszben olyan amit ne tudna,vagy ne ismerne,ne tapasztalta volna. De azért mentálisan neki is fontos egy olyan ember akiben megbízik és hallgat rá.

Csak ismételni tudom magam,én úgy gondolom,Alcaraz hihetetlenül érzelem vezérelt játékos. Amikor boldog,mosolyog,jó passzban van,hihetetlen dolgokat tud tenni a teniszpályán. Akkor ember legyen a talpán aki meg tudja verni. De amikor nem... akkor nagyon kiábrándító teljesítményt tud nyújtani. Ott volt a Garrostól az Olimpiáig tartó időszak.. hihetetlenül jatszott,persze volt mikor szenvedett,de megtalálta mindig a módját hogy nyerjen,élvezte a játékot,sugárzott belőle. Aztán jött az Olimpiai döntő, ahol Djokovic megölte az álmát,és két szettben megverte. Ott valami tönkrement. Elvesztette a jókedvét és örömét a játékban. Utánna már csak a Laver Kupán,és Pekingben játszott úgy ahogy tud. A többi tornán messze maga alatt volt. És ebben különbözik Sinnertől. Sinner érzelemmentesen játszik(ami egy doppingügy mellett nem a legkönyebb),de mintha mi sem látszana rajta. Kimegy,nyer,és ennyi. És ez meglátszik a ranglistán is,Sinner majd 4000 ponttal vezet Alcaraz előtt,akit még Zverev is beelőzte. Alcaraznak meg kell találnia a módját,hogy kiegyensúlyozottságban legalább megpróbálja megközelíteni Sinnert,mert ha nem teszi,nehezen lesz újra a ranglista élén.

nov. 23. 21:40
 1109/1124 anonim ***** válasza:
Sőt,Zverev hátranya majdnem 4000 pont,Alcarazé majdnem 5000... azért ez elég beszédes,hiába nyert 2 Grand Slamet,összességében gyenge szezont futott.
nov. 24. 09:25
 1110/1124 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondtam hogy Djoko se csinált tavaly semmit a GS-eken kívül, az meg fantasztikus év volt, hiába nyert Alcaraz tavaly csak 1 GS-et idén meg 2-őt a tavalyi a jobb éve. Amúgy a csúcson maradni sokkal nehezebb mint oda felkerülni, ha Sinner világelső akar maradni sokáig akkor nyernie kell sorban a Masterseket és GS-eket. Ha kiesne az AO első körében amire nem sok esély van máris minusz két ezer pont. Amúgy még az eltiltás ügy sincs lezárva hogy mennyit kapjon.
nov. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!