Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Egyébként Zverev brutál formában van most. Igaz,nem volt a legjobb Alcaraz ma sem,de ez akkor is elég magáert beszélő győzelem. Nem tudom elkepzelni,hogy ne Sinner Zverev döntő legyen.
Egyértelműen Sinner edzői és csapata messze kiemelkedő,ahogy maga Sinner is,idén a 6 vereséget,2 Grand Slam,összesen 7 tornagyőzelmet (egyenlőre), nem igazán kell magyarázni,teljesen megérdemelten világelső,fel van adva a többieknek a lecke rendesen.
Azért a top 3 ba mindenképp befér a 2023 Djokónak is.
Alcaraz elég megfoghatatlan játékos. Mert tényleg,ha elemében van,valami bekattan nála,és a legjobb teniszét játsza,akkor úgy gondolom szinte lehetetlen megverni, még kemény pályán is. De viszont,ha épp nincs olyan passzban,akkor nem jönnek azok az ütések,és ha épp egy olyan játékos van a túloldalt,aki nem szarja össze magát,akkor simán kikap a top 100-ból bárkitől igazából. Illetve,azt figyeltem meg,ha ugymond nem csak magáért játszik,hanem pl felveszi a címeres mezt,akár Olimpia vagy Davis kupa,ott sokkal jobban játszik szinte mindig. Komolyabban is veszi szerintem sokkal,mert kötelességének érzi hogy nyernie kell. Ugyan ezt mondta a Laver Kupán is. Szóval érdekes dolgok ezek nála. Sinner ilyen szempontból teljesen más típusú játékos. Neki kicsit robotikus is a tenisze,ami nem mindig annyira látványos,mint amikor Alcaraz elemében van,viszont cserébe hihetetlenül megbízható és konzisztens. És úgy gondolom,hosszú távon ez sokkal előrébb fogja vinni a ranglistás helyezésekben,illetve a GS győzelmekben,mint a spanyol riválisa.
Zverevről viszont elég kevés szó esik,de konkrétan most játsza az egyik legjobb teniszét,az elmúlt pár hétben. Ha így folytatja,biztosan meg fog jönni neki is a Slam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!