Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1061/1122 anonim ***** válasza:

Egyébként Zverev brutál formában van most. Igaz,nem volt a legjobb Alcaraz ma sem,de ez akkor is elég magáert beszélő győzelem. Nem tudom elkepzelni,hogy ne Sinner Zverev döntő legyen.

Egyértelműen Sinner edzői és csapata messze kiemelkedő,ahogy maga Sinner is,idén a 6 vereséget,2 Grand Slam,összesen 7 tornagyőzelmet (egyenlőre), nem igazán kell magyarázni,teljesen megérdemelten világelső,fel van adva a többieknek a lecke rendesen.

nov. 15. 17:07
 1062/1122 anonim ***** válasza:
Olimpia helyett a Garrost mondanám, Olimpián persze jól jatszott,de a döntőig vezető úton nem igazán volt kemény ellenfél,a döntőben viszont kudarcot vallott,amikor a legfontosabb lett volna. De azt nézzük el neki az ellenfélre való tekintettel. A Garros viszont klasszis volt, ez tény.
nov. 15. 17:09
 1063/1122 anonim ***** válasza:
A Garrost direkt nem mondtam mivel én nem az eredményeket nézem, Sinner és ő sem voltak száz százalékosak azon a tornán, az elődöntő elég felejthető meccs volt, a döntőt meg Zverev elszerencsétlenkedte, az Olimpián legalább jól játszott. Szerintem tavaly meg Alcaraz volt a legjobb játékos, hiába nyert Djoko 3 GS-et, azon kívül semmit nem mutatott. Djoko 2023-ban és 2015-ben is 3-3 GS-et nyert de mégsem ugyanaz a szint a kettő és Alcaraz is hiába nyert idén kettőt, tavaly meg csak egyet ez csalóka mivel a játéka tavaly erősebb volt.
nov. 15. 17:35
 1064/1122 anonim ***** válasza:
Sinnert meg Federerhez hasonlítanám, Djoko nem dominálta így a mezőnyt keménypályán, legfeljebb 2015-ben. Federer futott ilyen 80-5-ös szezonokat egymás után és nyerte a tornákat egy-két szett elvesztéssel, ez kezd arra hasonlítani.
nov. 15. 17:38
 1065/1122 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, 2023 Djokónak nagyon erős éve volt. 36 évesen,4/3 Slam, akár lehetett volna 4/4 kis szerencsével, nem sokon múlott. Mellette nyert 1000-es tornát,és Atp Finals-t is. De szerintem bármikor elcserélne azt az évet az ideire az olimpia miatt,hiába nem nyert már atp tornát idén. Az tény hogy Alcaraz tavaly jobb és konzisztensebb volt,mint idén,hiába a 2 Slam. Elég hullámzó éve volt,és ezt mutatja az év végi 3.helye is,ami szép szép,de neki valószínűleg az első hely lenne a célja,de ehhez sokkal egyenletesebb teljesítmény kell majd jövőre.
nov. 15. 20:39
 1066/1122 anonim ***** válasza:
Az életkorát nézve lehet de sem a tavalyi, sem a 2021-es éve amikor egy meccsre volt a naptáritól nem hasonlítható a 2015-öshöz amikor a csúcson volt. Tavaly Alcaraznak kellett volna 3 GS-et nyernie, Garroson egyértelműen ő volt a legjobb de elgörcsölte, US Opent is elszúrta Medvedev ellen, jól játszott az orosz de túl nagy önbizalommal ment fel ellene a pályára, az első szettben is nevetgélt hogy úgyis meg lesz a meccs, Djoko köszönte szépen és kihasználta az ajándékba kapott lehetőségeket de csalóka volt az az év. Alcaraznak idén a két keménypályás GS-en semmi esélye nem volt és a Garroson sem játszott olyan jól mint tavaly. Wimbledon második hete volt klasszisteljesítmény de ott is kieshetett volna már az első héten, Tiafoe ellen közel volt hozzá. Szóval idén nagyon keveset láttuk az igazi Alcarazt, Indian Wellsben, Wimbledonban a negyeddöntőtől és még talán a Garroson Cicipász ellen, nem véletlen hogy Zverev is előzi a ranglistán, világelsőség egyelőre felejtős. A WTF-re meg kár volt eljönnie betegen, simán kizúgott a csoportból gyenge játékkal.
nov. 15. 21:35
 1067/1122 anonim ***** válasza:

Azért a top 3 ba mindenképp befér a 2023 Djokónak is.

Alcaraz elég megfoghatatlan játékos. Mert tényleg,ha elemében van,valami bekattan nála,és a legjobb teniszét játsza,akkor úgy gondolom szinte lehetetlen megverni, még kemény pályán is. De viszont,ha épp nincs olyan passzban,akkor nem jönnek azok az ütések,és ha épp egy olyan játékos van a túloldalt,aki nem szarja össze magát,akkor simán kikap a top 100-ból bárkitől igazából. Illetve,azt figyeltem meg,ha ugymond nem csak magáért játszik,hanem pl felveszi a címeres mezt,akár Olimpia vagy Davis kupa,ott sokkal jobban játszik szinte mindig. Komolyabban is veszi szerintem sokkal,mert kötelességének érzi hogy nyernie kell. Ugyan ezt mondta a Laver Kupán is. Szóval érdekes dolgok ezek nála. Sinner ilyen szempontból teljesen más típusú játékos. Neki kicsit robotikus is a tenisze,ami nem mindig annyira látványos,mint amikor Alcaraz elemében van,viszont cserébe hihetetlenül megbízható és konzisztens. És úgy gondolom,hosszú távon ez sokkal előrébb fogja vinni a ranglistás helyezésekben,illetve a GS győzelmekben,mint a spanyol riválisa.

Zverevről viszont elég kevés szó esik,de konkrétan most játsza az egyik legjobb teniszét,az elmúlt pár hétben. Ha így folytatja,biztosan meg fog jönni neki is a Slam.

nov. 16. 00:35
 1068/1122 anonim ***** válasza:
Azért Sinnernek is van gyengepontja méghozzá a teste, már eddig is voltak kisebb sérülései, ha GS-en két-három öt szettest kell játszani egymás után azt szerintem nem fogja bírni hosszútávon, persze erre az a megoldás hogy mindenkit le kell gyalulni három szettben de mikor Alcarazzal gyepálták egymást és fizikális meccset vívtak az nem ízlett neki.
nov. 16. 12:02
 1069/1122 anonim ***** válasza:
Ha valamit muszáj lenne mondani gyenge pontjanak,talán az lenne,de úgy gondolom ez a rész az,ami bőven fejleszhető,és tavalyhoz képest ebben is nagyot lépett előre Sinner, a csapatával lépésről lépésre fejlődnek,és ő maga is azt mondja,hogy mindig van min fejleszteni. Alcaraznak az a legnagyobb hátránya szerintem,hogy szinte nem tud érzelem nélkül játszani, ami hogy ha fent van akkor határ a csillagos ég,de ha lent akkor a mélységek is hasonlók lehetnek. Sinner viszont egy jég hideg robotnak tűnik legtöbbször, aki mint egy jól beprogramozott gép,teszi a dolgát,nem nagyon lehet kibillenteni.
nov. 16. 12:15
 1070/1122 anonim ***** válasza:
Ráadasul Djokovic régi csapatával kezdett dolgozni,a fitnesz edzője és a fiziós is. Az egyik legprofibb csapat az egész tour-on úgy gondolom, és egy olyan játékosból,mint Sinner sokat ki lehet hozni.
nov. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!