Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
Ha beteg,akkor nem kell kiallnia,mint ahogy Sinner Párizsban. Nem tudom,annyira nem latszott rajta hogy beteg,de az sokkal inkább ami idén rengeteg meccsén,amikor kikapott. Az ő szinten egyszerű labdákat vág a hálóba stb. Persze alapbol a fedett kemeny gyors palya egyalatalan nem előnye. De azert Ruudtol jelen helyzetében kikapni.. nem válik a dicsőségére. Persze meg továbbjuthat,de ilyen játékkal Zverev ellen sem lesz sok sansza.
Sinnerre a torna előtt 2.50 volt. Lement 2.25 re. Most ez után kiváncsi leszek. Tippmixpro oddsok voltak. Valamelyik nap szerintem valami bug lehetett a rendszerben,mert tenyleg 1.50 valamennyit adtak Sinner végső győzelmére. De azt sejtettem hogy az valami hiba,mert a papiros mix is 2.25 ön adta abban a pillanatban. Aztán később vissza is került 2.25 re. Tegnapi győzelmével 2.00 volt. Ezek után kivancsi leszek mennyi lesz. De ez a torna egyertelműen Sinner kezében van.
nov. 11. 17:07
nov. 11. 17:08
Alcaraz volt 1,80, Sinner meg 1,57 körül de sokszor az az érzésem hogy a fogadóirodánál nincsenek tisztában az erőviszonyokkal. Nálam semmi nem változott mivel Zverevet erősebbnek tartottam itt mint a spanyolt. Alcaraz szerintem már nem fog továbbjutni, úgy jár mint Swiatek a nőknél, mégha összeszedi magát akkor is.
nov. 11. 17:20
Igen,azt lattam én is,kb fél napig azok az oddsok voltak. De aztán visszaállt 1 nappal rá,Sinner 2.25 Alcaraz 3 Zverev7 stb. Az valami nagy bug lehetett. Azert az 1.57 az nagyon nagyon eltúlzott odds lett volna,még ha tényleg hatalmas favorit is Sinner.
nov. 11. 17:27
Medvedevre meg hiába a nagy szorzó,De Minaurtol is ki fog kapni minden bizonnyal. Saját maga mondta,teljesen ki van égve,minden edzés,minden meccs csak egy küzdelem neki. Örülne ha már vége lenne a szezonnak. Benne se nagyon latom már hogy vissza tudna térni a régi szintjéhez,1.5 éve nem nyert tornát, és a régi stabil szintjét is elvesztette amig mindig tudott hozni.
nov. 11. 17:31
Akkor meg kell rakni Minuárt. Én a női vb-n kerestem, tudtam hogy az a rohadék kis Gauff le fogja adni a meccset hogy kiejtse Swiateket és láss csodát ki is kapott :D
nov. 11. 17:44
1047/1122 A kérdező kommentje:
Medvedev mélyrepülésének a hátterében nem lehet, hogy inkább az áll, hogy teljesen odaveszett az önbizalma a rengeteg elbukott döntője után?
Illetve ugyanezt a kérdést feltenném Tsitsipassal kapcsolatban is. Vagy ő alapjáraton is ennyire hullámzó? Egy, esetleg két trófea/év, aztán teljesen el van veszve.
Ti hogy látjátok?
Nadalnak is volt egy időszaka amikor zsinórban 7 döntőt veszített Djoko ellen, köztük 3 GS döntőt is és úgy vágott vissza hogy a következő három évben minden fontos meccsen megverte a szerbet szóval ennyitől ha elmegy az önbizalma Medvedevnek meg is érdemli a sorsát. Sinner is kikapott tőle az első hat vagy hét meccsükön mielőtt elkezdte legyőzni. Tsitsipast meg Badosa érdekli, nem rakja bele a megfelelő munkát, már minden normális edző feladta a vele való közös munkát.
nov. 11. 21:06
Ha a legfájdalmasabb GS vereségét nézzünk,az szerintem mindenképp a Nadal elleni meccs,azt meg kellett volna nyernie. És utánna azért ő játszott nagyon jól,2023 elején sorra nyerte a tornákat. De azóta valami elveszett nála. Az idei ausztrál openért nem hibáztathatja magát,már az nagy dolog volt,hogy egyáltalán döntőt játszott,reálisan ki kellett volna kapnia Zverevtől. A döntőben pedig ami benne volt,azt kihozta magából. Szerintem az sem tett jót az önbizalmának,hogy ennyiszer kap ki zsinórban Sinnerértől,még ha egy kósza Wimbledoni győzelem juott neki,elég masszív Sinner dominanciája felette. Illetve hogy 1.5 éve nem tud semmilyen tornát nyerni.
nov. 11. 21:38
Az Ausztrál Openen már a második körben öt órát játszott Ruusvorivel, senki nem mondta neki hogy olyan hamar el kell kezdenie lefárasztania magát szóval csak magát okolhatja. A Medvedev-Sinner párharc meg az elején ugyanilyen volt mint most csak akkor mindent az orosz nyert de Sinner szívósnak bizonyult és tapadt míg meg nem verte először majd másodszor majd sokadszor. Aki ennyitől megtörik mint Medvedev az nem való profi sportolónak, pont az a lényeg hogyha százszor küldenek padlóra akkor 101-edszer is fel kell állni, ő meg még nem kapott ilyen sokat.
nov. 11. 22:16
Kapcsolódó kérdések: