Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1001/1123 anonim ***** válasza:
Én Alcaraz kiesése után elkaptam Sinnert 2.90 ert 100kval,nem is ertettem. Ra fel oraval lement 1.65 re. Ki tudtam volna venni azonnal 160 at. Kivártam,most nem tudom mennyit tudok még kivenni,de ugy erzem ki kell vennem. Djokovic nagyon akarja ezt most,egy meccsen bármi meglehet mint az olimpián is. Ugy erzem igy is jo üzlet volt ha kiszállok most.
okt. 12. 15:32
 1002/1123 anonim ***** válasza:
Nadal sokszor eltűnt hónapokra de ilyen komoly sérülésekkel soha nem nyert GS tornákat mint Djokovic, például izomszakadással mivel az lehetetlen, Djoko is csak kitalálta ezeket, Nadal ha sérült volt akkor kiesett vagy visszalépett de olyanokat nem csinált hogy rendszeresen hulla majd 10 perc múlva a maratont is képes lenne lefutni szóval nem tudjuk mennyire voltak az ő sérülései valósak de az biztos hogy nem nyert tornákat akkor amikor sérült volt. A két AO döntőt sajnálhatja amiket döntő szett break előnyből veszített el, egyet Djoko, egyet Federer ellen de ezeken a meccseken inkább az ellenfél volt a jobb, mentálisan megterhelő volt mindkét mérkőzés így nem mondható önverésnek ha elveszíti az adogatását hiszen természetes hogy nem tud végig ugyanazon a szinten koncentrálni egy ilyen meccsen. Hármójuk közül Nadal játszotta a legkevesebb GS döntőt és ő veszítette a legkevesebbet szóval el lehet mondani hogy ő az aki legjobban kimaxolta a pályafutását és a legtöbbet hozott ki a lehetőségeiből.
okt. 12. 17:10
 1003/1123 A kérdező kommentje:
Igen, ez most nem tűnik előzetesen egyértelmű Sinner győzelemnek. Az ATP Finals-os végső győzelme viszont tényleg jó lehet.
okt. 12. 17:14
 1004/1123 A kérdező kommentje:
Azt Djokovic diagnosztizálta szakadásnak, de ,,csak" húzódás volt, aztán fájdalomcsillapítókkal tolta végig a versenyt. Azért Medvedev ellen az AO döntőben, ill. Fritz ellen Wimbledonban az öltözőbe vonulás után sikerült Nadalnak főnixmadárként a hamvaiból feltámadnia. :) De szerintem a legellenszenvesebb részéről a 2014-es AO döntőben bemutatott agóniája volt, megfosztva ezzel Wawrinkát a dicsőségtől.
okt. 12. 17:27
 1005/1123 anonim ***** válasza:
Vegulis ugy tudtam megoldani,mert valamiert a cash outot nem ajánlja fel már... hogy feltettem Djokovicra 2.75 ös szorzón 100 at,így legrosszabb esetben is lesz 75k profit. Ha Sinner nyerne akkor 90. Szerintem nem lesz sima meccs senkinek.
okt. 12. 17:27
 1006/1123 A kérdező kommentje:
Ez még így is teljesen jó akkor.
okt. 12. 17:30
 1007/1123 anonim ***** válasza:
Persze,jobb lenne a tiszta 200,ha nem Djokovic lenne az ellenfél,vagy Alcaraz,akkor egyszem ágában sem lenne kivenni. De úgy érzem jobb így,még ha végül nyer is Sinner.
okt. 12. 17:51
 1008/1123 anonim ***** válasza:
Meg persze az érzés,hogy ha már így kihasználtam a bukik bealvását,fájna bukással zárni,akár mekkora érték is volt/van abban a szorzóban.
okt. 12. 18:06
 1009/1123 anonim ***** válasza:
Fritzet megverte Wimbledonban de ott az egész meccsen úgy adogatott mint egy nő, igazából az amerikai lúzerkodta el mint ahogy a mait is Djoko ellen és utána vissza is lépett a tornától, Wawrinka ellen bevett valami fájdalomcsillapítót de nem javult fel olyan szintre hogy esélye legyen, akkor is kikapott, Medvedev ellen meg nem tűnt olyan ramatynak, ott a magyar kommentátorok temették már a meccs előtt is, maig nem tudom mire alapozva. Az hogy megfosztotta Wawrinkát az örömtől hülyeség, ilyen alapon Djoko is megfosztotta Medvedevet az egyszem GS címétől amikor a US Openen sírva játszotta le az utolsó játékokat és sajnálni kellett mert nem jött össze a naptári amit annyira akart.
okt. 12. 21:22
 1010/1123 anonim ***** válasza:
Hát ez elég sima lett. Talan az első szett volt szoros,de Djokovicon látszik hogy már nem tudja ezt a szintet tartani nagyon,pláne Sinner ellen,aki annyira konzisztensen magas szinten játszik.
okt. 13. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!