Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
961/1123 anonim válasza:
Hát a kapitányok szerepe tényleg érdekes,sokat nem tesznek hozzá. Ami biztos,az amcsiknak sokkal jobban fekszik ez,meg ugy amugy is összetartóbb társaság. Zverevnek szerencséje volt,hogy Tiafoe elizgulta,mert ott vol a kezében a győzelem. Talán jót tett neki Federer kritikája,hogy ha annyira passzív lesz mint a Us Openen,sosem fog Grand Slamet nyerni... bár nem is a túlzott agresszívitása miatt nyert,inkább Tiafoe szórakozta azt el. Alcaraz meg már nem volt kérdés. Ilyenkor,amikor csapatért játszik,ő is oda tudja tenni magát,és nem szórakozik,mint azt sokszor máskor. Kíváncsi leszek mit tud ebből átvinni majd az egyéni karrierjére,egy biztos,Sinnert már nem sok esélye van letaszítani az év végi világelsőségről. Ahhoz kp Sinnernek minden tornán ki kellene kapnia az első meccsén,míg Alcaraznak mindet megnyerni. Azért erre nem túl sok esély van,pláne hogy a két Grand Slamen kívül "csak" egy Indian Wellsi tornát nyert idén.
962/1123 anonim válasza:
A Davis Cupában se csinál sokkal többet a kapitány, tapsol meg térfélcserénél mond pár szót. Amúgy a meccseket állítják össze, ki ellen kit küldjenek.
963/1123 anonim válasza:
Az összeállítást szerintem bárki meg tudná csinálni,aki picit is ért a teniszhez, sőt olvastam hogy valójában Alcaraz valasztotta ki az utolsó napon hogy ki kivel játszik majd... szegény Medvedev,2/2 meccset bukott, majdnem rajta ment el. Látszik azért hogy ő nem egy nagy csapatember.:D
964/1123 A kérdező kommentje:
Én Tsitsipasra tippeltem, hogy ő lesz a fék a csapatban, de a saját meccsét hozta becsülettel. :D
Holnap lesz egy Sinner vs Alcaraz döntő Pekingben, csak kár, hogy nem éppen emberi időben. :( Ti tudjátok nézni? Mit tippeltek, ki fog nyerni?
okt. 1. 16:54
965/1123 anonim válasza:
Én eddig tudtam nézni a meccseket,jobb is szerintem,hogy nem hajnalban meg ilyen időpontban van a meccs. Jó kérdés,Medvedev megint súlytalan volt Alcaraz ellen, nem igazan tesztelte senki. Sinner jobban küzdött azert jobban a meccseken,de mindig talált utat,de nem könnyű neki hogy megint teríteken a dopping ügye a fellebbezés után. Egyebkent nalam 50-50, eleg lassúnak tűnik ez a pálya,ami talan kicsit Alcarazt favorizálja nálam.
966/1123 anonim válasza:
Persze ha tényleg 11 kor kezdődik az nem a legjobb,mert nem mindenki tudja nézni pl melóban.
967/1123 anonim válasza:
Tavaly simán nyert itt Sinner, annyira nem változtathatták meg a pályát. Medvedev szinte mindig súlytalan, kb mindig ki fog kapni Alcaraztól, hacsak nem úgy játszik mint az USO-n de azt jó ha 10-ből egyszer meg tudja csinálni, az átlag játéka nem sokra elég esetleg annyira hogy játszik egy szoros szettet vagy GS-en el is visz egyet de ennél nem több.
968/1123 anonim válasza:
Alcaraz Sinner az mindig kétesélyes, keménypálya Sinnernek kedvez de Alcaraz meg tudja fogni gyorsabb pályán is mint ahogy őt is Sinner salakon. Az hogy mit játszottak eddig a tornán nem sokat számít, erre a meccsre úgyis felszívja magát mind a kettő. Ha a legjobbjukat hozzák akkor szerintem keménypályán Sinner jobb.
969/1123 anonim válasza:
És tegyük hozzá,hogy mit sem ér,ha Medvedev úgy játszik, mint az Us Openen akkor, ha Alcaraz is kihozza magából amit tud... de hát ennyi van Medvedevben,ezt szerintem tudja ő is. A nála gyengébbeket megveri,esetleg pár kisebb tornát is nyerhet,ha Alcaraz Sinner nem indul vagy kiesik hamarabb,esetleg megveri őket egyszer egyszer. De komoly eredmények már nem lesznek tőle,elmenni elmegy kb minden tornára,ha mas nem keres egy kis pénzt és az bőven elég neki már. Ő abból a szempontból jobb helyzetben van,mint Zverev,hogy kimaxolta a lehetőségeit,és nyert egy GS-t,volt világelső is egy rövid ideig, de valljuk meg több nincs benne.
970/1123 A kérdező kommentje:
Már nincs, de a két kétszettes előnyről elbukott Australian Open döntőjéből az egyiket legalább hozhatta volna. És ez inkább a Nadal elleni volt, mintsem a Sinner elleni, mert az olasz ellen elfogyott erőben.
Ja, amúgy Sinner 2025-ös AO győzelmére vasárnap este rányomtam a tétemet (200.000 x 3,00). :D Nem akartam megvárni, hogy lejjebb menjen az odds.
okt. 1. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!