Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
941/1124 A kérdező kommentje:
Amúgy McEnroe jól mondta most a meccs utáni beszélgetésben; Alcaraznak ki kellene hagynia legalább két hónapot. Szerintem a második helyre nem fog tudni idén már visszajönni, még hogyha csak 385 pontra is van Zverevtől.
Ez a US Open hasonlított a 2017-esre. Egy nagy derbi (Nadal vs Del Potro - most Sinner vs Medvedev) és egy döntő, ami csak formalitás volt (akkor Kevin Anderson).
Hát igen. Alcaraznak szerintem is jót tenne egy nagyobb kihagyás,már csak a jövő év megalapozása miatt is. Most az évnek az a szakasza jön,ahol amúgy sem valószínű hogy halomra nyerni magát. Alapból kemény pályán sem,fedett keményen meg pláne hogy nem.
szept. 9. 05:03
Azt miből lehet leszűrni hogy Alcaraz ellenne magától szállva? A legtöbben azt mondják szerény, alázatos gyerek, mindenkivel kedves, valamekkora egója mindenkinek van. Sinner sem lehet olyan ártatlan ha doppingbotrányba keveredik. Nekem ő olyan semleges, átlagos személyiségnek tűnik.
szept. 9. 11:33
Sokszor feláldoz a szépség oltárán olyan pontokat,amit sokkal hatékonyabb,és eredményesebben is meg tudna játszani,de ha úgy van inkább elveszti,hogy csinálja a "showt",ezt maga is elismerte párszor, holott közben ezzel valamilyen szinten az ellefelét sem tiszteli. Illetve,szerintem őt sokkal jobban megfogta pl a közösségi média irányából jövő hype is. Tavaly is elhitte Wimbledon után,hogy neki a mezőnyben csak Djokovic az ellenfele,míg nem a fejére koppintottak párszor. Illetve a nyilatkozatai,hogy ő már Djokovic rekordjaira is akar hajtani és a többi... Sinnertől sosem hallottam ilyeneket,sőt,akár győzelmek utan is kiemeli,hogy bőven van hova fejlődni,és továbbra is keményen fog dolgozni.
Én így látom,persze mindenki láthatja máshogy a maga szemszögéből.
szept. 9. 11:50
Alapvetően nem nagyképű típus, vagy ilyesmi,az látszik,csak inkább a média hatása szerintem .
szept. 9. 11:52
Monfils is csinált hasonlókat hogy többet ért neki egy bravúros ütés mint megnyerni a labdamenetet és ő közönségkedvenc volt, Alcaraz azért ennél komolyabb játékos. Az hogy érdeklik a rekordok még nem nagyképűség, tudja hogy tehetséges és gondolom nem azért kezdett el játszani hogy challenger tornákon villogjon. Djokovic is kimondta többször hogy a rekordok megdöntése a cél. Cicipasz is el van szállva magától, például saját magát rajzoltatta fel a maszkra még a covid időszakban, labdaszedőkkel is többször volt tiszteletlen, saját apját leordította, ráadusál nála még eredmények sincsenek. Zverev, Medvedev szintén hatalmas egóval rendelkeznek. Medvedev és Cicipasz például ki nem állhatják egymást, meccsek utáni kézfogásnál még egymás szemébe se néznek, ilyen az amikor két egoista találkozik, egyik sem hódol be a másiknak.
szept. 9. 12:50
947/1124 A kérdező kommentje:
Fura, hogy az unibeten még mindig @3,00-on kapható Sinner Australian Open győzelme, míg Alcarazra @2,80.
948/1124 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen ellenszenv, mint ami Medvedev és Tsitsipas között van, nem is tudom, hogy van-e még mások között a férfi mezőnyben.
szept. 10. 21:54
Kirgiosz az egy külön állatfaj, a valaha volt legnagyobb troll teniszező. Egy időben Nadalnak is nehezére esett kezet fogni vele meccsek után és az elmúlt években még sokat is komolyodott. Wimbledoni döntőre is úgy ment ki hogy ásítozott a játékoskijáróban, biztos előtte éjjel nyomta a playstationt vagy kurvákkal volt, simán kinézem belőle.
szept. 10. 22:56
Kapcsolódó kérdések: