Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
 901/1192 A kérdező kommentje:
Így azért elég nehéz GS-t nyerni, amit Zverev művel úgy általában. Persze, a mai meccsben benne volt előzetesen is, hogy hosszú lesz, de amíg Marterer, Etcheverry, ill. Nakashima kaliberű játékosokat képtelen három szettben bedarálni, addig felesleges GS trófeáról álmodnia. És még ezután jön Tiafoe vagy Dimitrov.
szept. 3. 21:29
 902/1192 anonim ***** válasza:
100k val raktam Zverev győzelmet,1-1 nél azonnal ki is vettem, 95 öt kivettem inkább,benne van h fordít,de nincs kedvem idegeskedni most. Raadasul azota már hátrányban van a harmadikban. Fritz amugy nagyon jól játszik.
szept. 3. 21:47
 903/1192 anonim ***** válasza:
Még nem kellett volna cashoutolni, csak az volt a kérdés Zverev mikor játszik végre öt szettest, így is túl sokáig tartott még simán megfordíthatja. Én 2-1-es hátránynál tettem rá a gempát :D De ha kiesik furcsa lesz egy Fritzet GS döntőben látni vagy akár Tiafot is. Dimitrovnak mindig is meg volt a tehetsége de elhárdálta.
szept. 3. 22:43
 904/1192 anonim ***** válasza:
Nincs fix kezdési időpont mivel hajnal egykor kezdődik a női meccs Swiatekkel és azután meg Sinnerék, szerintem három körül kezdődik, addigra csak végeznek.
szept. 3. 22:47
 905/1192 anonim ***** válasza:
Nagyon gyenge volt ez a Zverev,sansza sem volt nyerni. Jó döntés volt végül kivenni. Nem megbízható.
szept. 3. 23:22
 906/1192 A kérdező kommentje:
Ráadásul így, hogy négyben nyert Fritz, mindhárom tippem ment a levesbe. :D Azt gondoltam, hogy ha tovább is jut, akkor azt döntő szettben fogja kiharcolni. Szóval így nem maradt kérdés, hogy az igazi döntő az a holnapi Sinner vs Medvedev meccs lesz.
szept. 4. 00:16
 907/1192 anonim ***** válasza:
Hát,akár mennyire is jó meccsnek és szorosnak gondolom a holnapit,azert remelem nem lesz olyan hogy pl Sinner nagyon lesimázza,mert az is csalódás lenne.
szept. 4. 00:21
 908/1192 anonim ***** válasza:
Mindenesetre at 1.40 körüli odds nem valami combos Sinnerre. Azert nem gondolnám ekkora favoritnak.
szept. 4. 07:22
 909/1192 anonim ***** válasza:
Vagy mar 1.30 körül van Sinner oddsa.
szept. 4. 15:55
 910/1192 anonim ***** válasza:
Hát ez a meccs sem hozta azt ami várható lett volna tőle.
szept. 5. 06:00
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!