Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
A végső győztes fogadások évadra is jók, kis aprót megér és akkor hátha.
Az a baj Sinner annyira adná magát,hogy már durva. Persze,Medvedevvel meg kell harcolni valszeg,olcsón biztos nem adja a bőrét itt az orosz. Illetve ha a döntőben jönne egy Zverev pl,akinek ez megint csak egy nagy lehetőség lenne GS-t nyerni.... ah nem tudom. Amugy en is gondolkoztam rajt.
Ez a cashout is szopatós, ha kiveszem tuti nyerne ha meg benthagyom akkor persze hogy veszít 100. percben befúj valami kamu 11-est. Úgy láttam tippmixpro is bevezeti a korai kifizetést 2-0-nál de csak a top bajnokságokban, engem ez nem annyira érint mert kisebb bajnokságokra rakok inkább ahol jobban kiemelkednek a csapatok.
Swiatek akár meg is nyerheti az egészet, nem hiszem hogy Pegulának több esélye lenne mint az orosznak, ha Swiatek nem csapkodja el agyatlanul a labdákat akkor simán veri Pegulát mert az amerikainak nem valami jó a lábmunkája. Sabalenka ellen már neccesebb lenne, múltkor simán kikapott tőle de volt már hogy simán verte de azt nehéz megjósolni ki nyeri, simán benne van hogy nem ez a kettő közül valaki.
Ezt nem hallottam, de ha tenyleg bevezeti az jó azért szerintem.
Tudom, eddig nem is tudom hányszor szoptattam meg magam a cash outtal. De ugy voltam vele most, ha bejön, ha nem, ha egyszer eljutott eddig a szelvény apróból, akkor már valamit lássak belőle. Persze ha bejött volna biztos szarabb lett volna,de hál isten egyszer most jól jöttem ki belőle. De összességében nem éri meg az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!