Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/1192 A kérdező kommentje:
Szerintem lassan Swiateket is lehet veretni. Az orosz lányon, Samsonován szerintem még továbbjut, de Pegula már jó lehet ellene.
szept. 2. 19:42
 882/1192 A kérdező kommentje:
Machac sajnos nagyon súlytalan Draper ellen, nem úgy tűnik, hogy hozza a meccs az over 37,5 game-t.
szept. 2. 19:44
 883/1192 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap majdnem lejött 2k ból 104kb, 12 es kötés, foci, tenisz vegyesen. Teniszből játékszámok voltak nagyrészt. Egy meccsen ment volna el, ha nem kérek cash outot. Nakashima Zverev, 34,5 fölé, örültem amikor Nakashima megnyerte az első szettet, de utánna amikor láttam a kövi 2 szettben kifingott teljesen, elfogadtam a felajánlott 20k-t... persze bántó így mert hatalmas lett volna 50 feletti odds jöhetett volna, de hát így örülök a 20 nak is 2 ezerből, csak azert csak hát na.
szept. 2. 20:11
 884/1192 anonim ***** válasza:
104k*
szept. 2. 20:12
 885/1192 A kérdező kommentje:
Ez is jó! Grat!
szept. 2. 20:19
 886/1192 anonim ***** válasza:
Én most ilyen foci meg kosár outrightokra fogadtam kötésben ki nyeri a bajnokságot, 12 ezerből 5 milla lehet, egy próbát megér :D Olyan nagy őrültségek nincsenek benne, City Premier League, Inter olasz stb sok másfélszeres szorzó ha összeadódik már szép odds lesz a vége. Európai kupákra nem fogadtam mert az necces egyenes kiesés miatt, csak nemzeti bajnokságokra.
szept. 2. 20:20
 887/1192 A kérdező kommentje:
Nekem azért átfutott a fejemben, hogy Sinner tornagyőzelme nem érne-e meg egy ,,kis" pénzt...? Bár amilyen az idei szériám, pont a következő körben zúgna ki. :D
szept. 2. 20:23
 888/1192 anonim ***** válasza:

A végső győztes fogadások évadra is jók, kis aprót megér és akkor hátha.

Az a baj Sinner annyira adná magát,hogy már durva. Persze,Medvedevvel meg kell harcolni valszeg,olcsón biztos nem adja a bőrét itt az orosz. Illetve ha a döntőben jönne egy Zverev pl,akinek ez megint csak egy nagy lehetőség lenne GS-t nyerni.... ah nem tudom. Amugy en is gondolkoztam rajt.

szept. 2. 20:27
 889/1192 anonim ***** válasza:

Ez a cashout is szopatós, ha kiveszem tuti nyerne ha meg benthagyom akkor persze hogy veszít 100. percben befúj valami kamu 11-est. Úgy láttam tippmixpro is bevezeti a korai kifizetést 2-0-nál de csak a top bajnokságokban, engem ez nem annyira érint mert kisebb bajnokságokra rakok inkább ahol jobban kiemelkednek a csapatok.

Swiatek akár meg is nyerheti az egészet, nem hiszem hogy Pegulának több esélye lenne mint az orosznak, ha Swiatek nem csapkodja el agyatlanul a labdákat akkor simán veri Pegulát mert az amerikainak nem valami jó a lábmunkája. Sabalenka ellen már neccesebb lenne, múltkor simán kikapott tőle de volt már hogy simán verte de azt nehéz megjósolni ki nyeri, simán benne van hogy nem ez a kettő közül valaki.

szept. 2. 20:28
 890/1192 anonim ***** válasza:

Ezt nem hallottam, de ha tenyleg bevezeti az jó azért szerintem.

Tudom, eddig nem is tudom hányszor szoptattam meg magam a cash outtal. De ugy voltam vele most, ha bejön, ha nem, ha egyszer eljutott eddig a szelvény apróból, akkor már valamit lássak belőle. Persze ha bejött volna biztos szarabb lett volna,de hál isten egyszer most jól jöttem ki belőle. De összességében nem éri meg az biztos.

szept. 2. 20:35
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!