Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
 851/1414 anonim ***** válasza:
Azt azért éreztem,hogy megnyerni nem fogja Djokovic,egyszerűen hiányzik belőle az az igazi tűz,ami persze érthető hogy már nincs meg úgy. De azt nem gondoltam volna,hogy Popyrin veri meg, ugy gondoltam csak megszorongatja,és esetleg egy Zverev -Sinner-Medvedev hármasból kap ki valakitől majd.
aug. 31. 06:07
 852/1414 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ez óriási esély mindenkinek,Tiafoe,Ruud,Fritz, Rublev,Dimitrov... tulajdonképp bárki döntőzhet közülük akár.
aug. 31. 06:09
 853/1414 A kérdező kommentje:
Zverevnek meg kéne mentenie ezt az ágat, különben a döntő kb. olyan színvonalú lesz, mint egy első fordulós meccs, főleg ha Sinnerrel játszik majd.
aug. 31. 06:28
 854/1414 A kérdező kommentje:

Amúgy kemény, hogy a felső ágon ebből a nyolc játékosból egy elődöntős lesz:

- van de Zandschulp

- Draper

- Goffin

- Machac

- de Minaur

- Evans

- Arnaldi

- Thompson

Szerintetek ki ér oda?

aug. 31. 06:31
 855/1414 anonim ***** válasza:
Szerintem papírforma szerint De Minaur, vagy Draper,de igazából ezen a tornán már bármi megtörténhet.
aug. 31. 06:47
 856/1414 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús hogy valamit csináltak ezzel a pályával, túlgyorsították így több esélye van a gyengébbnek, régen Wimbledonban volt sok meglepetés mert kifogtál egy nagy adogató ütőt és leütött vagy teljesen ki-ki meccs lett belőle. Alcaraz és Djoko lehet nem voltak csúcsformában, az egyik mentálisan van maga alatt a másik meg már mindenhogy meg öreg is de ilyen simán kikapnak középszerű játékosoktól az nem normális.
aug. 31. 10:50
 857/1414 anonim ***** válasza:
És Musetti is kikapott és Ruud is megfordította 0-2-ről, innentől szerintem nem fogadok több meccsre, teljesen átmentünk női teniszbe ahol bármi lehet. Draperre túl alacsony az odds a holland ellen, nem éri meg ő sem.
aug. 31. 10:54
 858/1414 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon gyors a pálya,itt ha van egy jó szervád,meg stabil bátor játék,és jó napot fog ki akkor bárki megverhet kb bárkit. Egyébként Djokovic nem játszott rosszul,de ugyan ez igaz mint Alcaraz meccsére a holland,itt Popyrin játszotta kb élete meccsét. Meg már nincs meg az a plusz faktor,hogy összeszarják magukat Djokótól. Most már viszonylag sokan meg tudják verni Grand Slamen is,ami nyilvánvaló az idő előrehaladtával.
aug. 31. 11:42
 859/1414 anonim ***** válasza:
Hát Popirinnek van nagy szervája. Amúgy az előzőhöz aki 25 ezer dollárt vagy bármennyit rárak 1.01-esre az meg is érdemli hogy bukjon, legalább várta volna meg míg feljebb megy. Szerencsére Djokot is átaludtam így ettől a buktától is megmenekültem, 0-2-nél szerintem tettem volna rá, persze nem túl nagy összeget de biztos voltak olyanok akik a fél házat bekukták ismét :D
aug. 31. 12:19
 860/1414 anonim ***** válasza:

Hat igen,1.01 re hülyeség,de lehet ugy gondolta,hogy annyira siman nyer Alcaraz,hogy ha már az elején dominál,akkor nem tud rá rakni semmit,mert nincs rá odds. De hát, ez mindenhogy hülyeség,még ha annyira tele is van valaki.

Én 2-1 nél keltem fel,de egyszerűen annyi meglepetés volt,hogy meg sem fordult a fejemben,hogy rakjak rá. Persze,végig úgy éreztem ezt még megfordíthatja simán,de végén már beletörődött. De egyébkent azt nyilatkozta,hogy a jelenlegi szintjével ez is siker,a 3.forduló. Ő is tudta,hogy rettenetes a szervája,és ezen a borításon nagyon fontos a sok ingyen pont. Szóval,amit irtam valamikor,hogy látszik a játékán,hogy nincs formában,az végülis nem hazudott, hiába van egy olyan érzése az embernek hogy majd amikor nagyon kell akkor fog tudni jól játszani.

aug. 31. 12:40
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!