Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Amúgy kemény, hogy a felső ágon ebből a nyolc játékosból egy elődöntős lesz:
- van de Zandschulp
- Draper
- Goffin
- Machac
- de Minaur
- Evans
- Arnaldi
- Thompson
Szerintetek ki ér oda?
Hat igen,1.01 re hülyeség,de lehet ugy gondolta,hogy annyira siman nyer Alcaraz,hogy ha már az elején dominál,akkor nem tud rá rakni semmit,mert nincs rá odds. De hát, ez mindenhogy hülyeség,még ha annyira tele is van valaki.
Én 2-1 nél keltem fel,de egyszerűen annyi meglepetés volt,hogy meg sem fordult a fejemben,hogy rakjak rá. Persze,végig úgy éreztem ezt még megfordíthatja simán,de végén már beletörődött. De egyébkent azt nyilatkozta,hogy a jelenlegi szintjével ez is siker,a 3.forduló. Ő is tudta,hogy rettenetes a szervája,és ezen a borításon nagyon fontos a sok ingyen pont. Szóval,amit irtam valamikor,hogy látszik a játékán,hogy nincs formában,az végülis nem hazudott, hiába van egy olyan érzése az embernek hogy majd amikor nagyon kell akkor fog tudni jól játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!