Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
811/1433 anonim válasza:
Haat Alcaraz sem valami meggyőző eddig.
812/1433 anonim válasza:
Most pedig valami olyan kellene,amit sosem tudott... 2-0 ról fordítani.
813/1433 anonim válasza:
Ha nem látom,nem hiszem el. 3 szettben kap ki Alcaraz fándezándcsulptól. Erre nem igen lehet mondani. Itt nem kifogás az olimpia,semmi. Egy erős ch szintű játékos veri meg Grand Slamen 3 szettben. Nem Medvedev nem Zverev... Úgy tűnik Alcaraz ezeket az összeomlásokat sosem fogja kinőni,ha 2 szettes hátrányba kerül akkor fixen bukja a meccset. Azért durva hogy 1.01 en bukott. Ilyenkor azert elgondolkodom,hogy van e bármi értelme úgy összességében fogadni hosszútávon,amikor ilyenek is simán benne vannak.
814/1433 anonim válasza:
Hát ezt én sem. Kegyetlen micsoda mélységekig tud Alcaraz süllyedni. Azt gondoltam volna,egy Sinnertől,Medvedevtől kikap kemény pályán az benne van. De még egy Kordától, Drapertől is megmagyarázható lenne. Ez viszont kínos. Akár milyen jól játszott magához kepest a holland,Alcaraznak találnia kellett volna megoldást. Most a világranglistán is a helyére kerül,az ev végi világelsőség,amiről mindig beszél,csak álom marad számára.
815/1433 A kérdező kommentje:
Na, ez rendesen felébresztett, amikor ránéztem az eredményre. :( Nem vártam meg a meccset, úgy voltam vele, hogy gyors letudja. Ennyire szar volt, vagy valami sérülés hátráltatta?
aug. 30. 06:10
816/1433 anonim válasza:
Hát azt elhiszem. Engem is lesokkolt volna. Már mint nem csak maga a 200k,hanem az hogy ilyen meccsen bukja el. Amit ha álmából keltik is meg kellene nyernie. Amugy en is ugy terveztem,belenezek,aztan ha látom hogy sima akkor alszom... hát nem volt sima. Nem volt sérült meg semmi. Egyszerűen sokat hibázott,meg ami nagyon látszott,hogy egyszerűen nem találta a magoldást,hogy mit kellene játszania. Tény a holland nagyot jatszott,ezt nem szabad elvenni tőle. De akkor is... hihetetlen hogy 3 szettben kikapott. Teljesen tehetetlen volt. Amikor pedig frusztrálta válik olyan mintha direkt csapkodná el a labdákat. Szóval... összességében szerintem hosszú évek óta ez a legnagyobb meglepetés a teniszben.
817/1433 A kérdező kommentje:
Így maradt a sima, szingli fogadás. Győztesre most nem rakok, amúgy is biztos leugrottak az oddsok mind Djokovicra, mind pedig Sinnerre. Sajnos rosszkor fogadtam rá. Marad a Garros meg Wimbledon. Pedig bíztam benne, hogy ezt úgy fogja fel az elbukott olimpiai döntő után, hogy egy új kezdet, egy kicsit talán kisebb a nyomás, mondván, hogy Sinnert tartják esélyesnek, és hogy nem címvédőként érkezett ide.
Ez eddig tényleg az underdogok US Openje. Ma szerintem Rublev és Ruud fog elhullani.
aug. 30. 06:43
818/1433 anonim válasza:
Az a baj a média is adja alá a lovat csak. Abba kellene hagyniuk a jövő GOAT-ja szövegeket meg minden ilyesmit. Talán egy kicsit a fejébe is szállt Alcaraznak. Nagyon gyorsan le kellene vonnia a tanulságokat. Kevesebb beszéd a médiában,és azt a teniszt játszani,amit valójában tud. Viszont ezt leszámítva minden elismerés a hollandnak,mert nem tört meg még akkor sem,amikor a harmadikban visszabrékelt Alcaraz. Pont fordítva,ő törte meg végül a spanyolt.
819/1433 anonim válasza:
Ezek után én már nagy jóslásokba nem mennék bele, de ez szerintem Medvedevnek egy nagy esély,ha Sinnert megverné akkor a döntőben nem lenne esélytelen Djoko ellen sem.
820/1433 anonim válasza:
Már látszott Cincinnattiben hogy Alcaraz szétesett az Olimpia után, idén ő már nem nyer szerintem semmit, majd jövőre újraindul és túl nagy körülötte a felhajtás ami szerintem nem használ neki. Djoko nyeri ezt valószínűleg, könnyű sorsolása van, Medvedevben egy bravúr benne van de döntőben nem fog Djokot verni, 1-5 a mérlege. Sinner meg tudja verni Djokot de fejben szerintem ő sincs rendben a doppingügy miatt. Alcaraz ha nagy játékos akar lenni akkor gyorsan túl kell tennie magát a múlton, a nagy 3-as is tele volt fájó vereségekkel és hullámvölgyekkel de mindig kimásztak belőle, Alcaraznak sem lesz sétagalopp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!