Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
771/1517 anonim 

válasza:

Vagyis a 3. szettben is 3-0 volt,a 6-0 második szett után...
772/1517 A kérdező kommentje:
:) Megesik az ilyen. Nekem még mindig a wimbledoni Goffin vs Machac meccs jut eszembe, amikor Goffin ment 5:1-re az ötödik szettben és onnan nyert Machac. @31,00 volt az odds, ha jól emlékszem.
2024. aug. 28. 21:24
773/1517 A kérdező kommentje:
A Tiafoe meccsel hál' Istennek így nem buktam, hogy a kazah gyerek feladta.
2024. aug. 28. 21:25
774/1517 anonim 

válasza:

Én meg nem nyertem így hogy feladta. Lehecskát én is megraktam hátrányban, nem is értem ilyen szervával hogy bukhatott ennyi játékot zsinórban, 30-10 volt az ászok száma kb. Cerundolot is megraktam, ő sajnos kikapott pedig mikor break előnyben volt az ötödikben már örültem. Ez a Rublev nagyon necces lesz, még jó hogy rá nem fogadtam, második szettben is küzdeni kell hogy ne legyen 0-2, onnan szerintem nem jönne vissza ilyen lelkiállapotban.
775/1517 anonim 

válasza:

Rublev ha bukja a szettet akkor 3 ban vége lesz szerintem. Nagyon szétesett,ahogy szokott.
776/1517 anonim 

válasza:

Bekapcsolódtam a meccsbe de most nem tűnik reménytelennek, eddig nem hisztizett, biztatja magát, elég pozitív a hozzáállása.
778/1517 A kérdező kommentje:
5:4-nél raktam 2.000 Ft-ot arra, hogy Rinderknech nyeri a szettet @6,75. Most 6:5 a franciának, ő szervál.
2024. aug. 28. 22:07
779/1517 anonim 

válasza:

Na,hát talán magára talál,azért hogy mindjárt nem vesztette el a haramdik legelején,az még sokat jelenthet.
780/1517 anonim 

válasza:

A bukik szerint nem sansztalan, a francia győzelmére magasabb az odds mint Rublevére pedig 2-0-ra vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!