Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/1438 A kérdező kommentje:
Talán a nyolcaddöntőben Rune vagy Nakashima ellen.
aug. 26. 20:49
 742/1438 anonim ***** válasza:

Thiemnek igy sincs szégyenkezni valója,sokan cserélnének vele szerintem,összességében elégedett lehet, még ha tényleg jó pár év lehetett volna benne.

Zverevek az első meccsei mindig ilyenek szinte,remélem azert javul a játéka idővel.

aug. 26. 21:20
 743/1438 anonim ***** válasza:
Cici is egyre mélyebbre süllyed, már az első fordulóból se biztos hogy továbbjut. Barca vajon ma is nyer? Odds nem rossz rá.
aug. 27. 20:12
 744/1438 anonim ***** válasza:

Kokkinakis ellen amugy benne is volt,hogy akár ki is kaphat. Több érték volt az ő szorzójában,mint Tsitsipas 1.30-ában.

Haat,nem tudom en nem raknám meg a barcát, tény és való a szorzó nem rossz,de kicsit csapdának érzem.

aug. 27. 20:16
 745/1438 anonim ***** válasza:
Cicit megtettem de nem meccs előtt hanem közben 2 körüli oddson, az 1.30 elég kevés volt és Kokkinakis ugyan veszélyes ellenfél de egy valamirevaló játékos azért megverné. Barcát beletettem egy másik szelvénybe de csak úgy hogy Barca vagy döntetlen, azért remélem ki nem kapnak.
aug. 27. 20:25
 746/1438 anonim ***** válasza:
Bár lehet szinglibe megrakom a Barcát de nem nagy összeggel, a nagyobb csapatokat általában behúzom ha magasabb rájuk a szorzó, Juve is simán nyert tegnap 1.90-ért.
aug. 27. 20:27
 747/1438 anonim ***** válasza:

Hát kikapni nem illene a barcanak.

Hát igen,ez az hogy egy valamire való játékos,Tsitsipas már jó ideje nem az. Persze még nyerhet,de ez innen már necc.

aug. 27. 20:28
 748/1438 anonim ***** válasza:
Nem véletlen Shitcipasz a neve, egy kalap szart nem ér. Na Sinnerre mehet a ház? Nem gondoltam hogy ilyen döcögősen kezd, -1,5 szett hendi már 1.60, csak nem lesz öt szettes :D
aug. 27. 21:18
 749/1438 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom,ebben már bármi benne van,valami gáz van Sinnerrel.
aug. 27. 21:25
 750/1438 anonim ***** válasza:
Sőt már 1.40 a győzelmére, adogatást nem tud hozni. Gondoltam rá hogy ez az ügy megzavarhatja és ő tudja mi az igazság, kíváncsi vagyok mennyire tiszta a lelkiismerete mert ha felmentették de mégis használt tiltott szereket akkor egy egész világot vágott át.
aug. 27. 21:28
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!