Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Átfutottam, hogy mely meccsek lehetnek ötszettesek az első fordulóban:
Fucsovics vs Lehecka
Rune vs Nakashima
Marozsán vs Medjedovic
Fognini vs Machac
Lestienne vs Thompson
Mensik vs Auger-Aliassime
Skatov vs Hurkacz
Rublev vs Seyboth Wild
Hétvégére ezeket a meccseket raktam:
Barcelona vs Bilbao 100.000x1,65
Freiburg vs Stuttgart over 2,75 @1,90x10.000
Hoffenheim vs Kiel over 3,5 @2,30x10.000
Dortmund vs Frankfurt over 3,5 @2,30x10.000

Al Ahli, Levszki Szófia, PSG, Sporting, Leverkusen vagy döntetlen, ezeket raktam egybe és jött mind, egyet ki is hagyhattam volna mert ígyis 2 felé ment már, 4 meccs elég egy 2-es szorzóra, ennél többet nem szoktam rakni mert akkor már tuti elmegy valami és csak azokat a csapatokat játszom akik sűrűn nyernek, ilyen gólszám meg hendikep nálam sem játszik max szinglibe, kötésben csak győzelemre rakok. Foci annyival jobb hogy ott magasabbak az oddsok, 1.01 esetleg akkor van ha San Marino vagy Gibraltár az ellenfél válogatott meccsen, bajnokikon azért 1.10 felett adnak legtöbbször a legegyértelműbb meccsekre is bár az is igaz hogy neccesebb mivel ha kiállítanak valakit akkor borul az egész meccs, teniszben ilyen nincs, esetleg sérülés de akkor feladja és visszajár a tét.
Rublev sokáig megbízható volt, a negyeddöntőig mindig raktam, a nála gyengébbeket legtöbbször megverte egészen idáig, idén kezdte a hülyeséget, mostmár teljesen kiszámíthatatlan, AO-n még jobb formában vagy mentális állapotban is volt szóval nem lepne meg ha akár az első körben kiesne. Zverev megbízhatóbb de az öt szettes balfaszkodását még nem nőtte ki, Garroson is majdnem kiesett, dupla break hátrányban volt a döntő szettben a második vagy harmadik fordulóban szóval ő ha el is jut az elődöntőbe az nagyon kacifántos lesz de őt meg merném rakni ha hátrányba kerülne hogy megfordítja, Rublevet már nem.

Ja, vagy amikor ezt még tetézik azzal, hogy egy rakás ziccert kihagynak és az ellenfél egyszer lő kapura, naná, hogy gól lesz.
Én a Barca meccsen 141.000 párszáz forintnál cash outot nyomtam a hajrában, így +24.000-ről lemondtam, de elég szoros volt a meccs, és inkább 24-gyel kevesebb, mint nulla, ha netán egyenlítettek volna.
Szóval holnap jön a második fele, ami a Wolfsburg vs Bayern. Rá is nyomtam a százast a Bayernre @1,46. Ha az is jön, akkor mehet a kétszáz Alcarazra @2,90.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!