Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
691/1438 A kérdező kommentje:
Alcarazt. :D
Sinnert lebecsülik a fogadóirodák, viszont a valóságban szerintem tőle várják most a diadalt, mondván, mekkorát ment idén kemény pályán. Medvedevnek is presztízskérdés, hogy ismét megverje őt. Djokovicot most kihagyom. Eleget buktam vele idén. :D Szóval ja, Alcaraz. Szerintem nagyon szeretne egy USO győzelemmel vigasztalódni.
692/1438 A kérdező kommentje:
Húú, hát a Tsitsipas elleni meccset elég kemény lett volna úgy nézned. :D
A Real és a City jó de még a kettőre együtt is kicsi az odds. A Bayernre és a Barcára már nem tenném rá a fejemet. Amúgy szenegál kosár, CSM kézi, Fiorentina, Chelsea lett volna a fő szelvény, a négy együtt 1,75-ös szorzó, ezek eléggé tuti meccsek lettek volna de hát a Fiorentina nem nyert. Legalább a Chelsea Braga kombó bejött így sikerült a kármentés, sőt még minimális profit is lett a végén. A City Real mellé ha találok még egy két kézi kosár vagy röplabdát amik nagy eséllyel jönnek akkor megrakom de még nem nagyon indultak be a bajnokságok, csak a foci.
aug. 22. 23:33
694/1438 A kérdező kommentje:
Gratula a nyereményhez! :) Figyeltem, hogy csak bekotort egyet a Braga a 71. percben.
Én azért bízom ebben a két csapatban, mert a hétvégi ellenfeleik kb. a kedvenc pofozógépeik. Visszakerestem, a Barcának 19-1-0 a hazai mérlege az Athletic Bilbao ellen bajnokikon 2005-ig visszamenőleg. A Bayern is rendre veri a Wolfsburgot. Persze, ez még önmagában nem garancia a győzelemre, de azért jelentős minőségbeli különbségekről van itt szó.
Hát jah,a jo jatekosokra nem nagyon van szorzo xd Talan Zverev 1.10 körüli oddsa kiegészítőbe jó lehet.
aug. 23. 12:31
Azért érdekes mert a big 3 nyert fejenként vagy 100 tornát de ebből csak 20 GS tehát a győzelmeik 80%-át máshol érték el. Nadal például minden évben nyert vagy két ezres Masterset a Garros mellett amikor csúcson volt, Djokovic is legalább két keménypályásat de olyan is volt hogy évente 4-5 ezres versenyt nyertek. Itt több meglepetés győztes akadt de sokkal több versenyről is van szó mint GS-ről. Ha mondjuk Nadal nem nyerte meg Monte Carlot akkor simán fellehetett tenni duplatétet hogy majd megnyeri Barcelonát vagy Rómát, Djokonál ugyanez, ha nem IW akkor majd Miami vagy Kanada. Federer is vagy öt évig egyáltalán nem kapott ki füvön illetve volt egy csomó torna amit tucatszor megnyert, Cincinnatti, Halle, Bázel. Most valóban nehezebb mert Alcaraz, Sinner még nem halmozzák ezeket a tornákat, így Rublev, Zverev, Medvedev is célba szoktak érni, még Cicipász, Hurkacz is.
aug. 23. 15:21
Vegülis egy 1.46 os szorzót kihozott a Real,City,Sinner,Medvedev,Djokovic,Zverev kombó vegason. 100k ra már hozna kis kalácsravalót.:D
aug. 23. 21:02
Már lakat van Djokon, Alcarazon tehát nem fogadható de egy Fritzre adnak 1.01-et, Dimitrovra 1.03-at, azért ennyire nem egyértelműek ezek a meccsek. Most megraktam Sonegot Goffing ellen, az USO-n meg rakom hogy nyernek három szettben a nagyok aztán vagy bejön vagy nem, valamennyit muszáj kockáztatni mert 1.01-ekkel nem haladunk :D
aug. 23. 22:53
Inter is jó eséllyel nyer, persze ha túl sokat raksz bele akkor valami elfog menni, most hétvégén lesz sok foci, Porto, Benfica, PSV, Celtic ezeket is szoktam rakni, ha 3-4-et rakok egy szelvényre az még bejöhet.
aug. 23. 22:55
Fociban az a baj ha sokat rak az ember, akkor szinte fix hogy egy elmegy. Nyilván nem csak fociban, tenisz is elviheti ha sok a meccs, hiába a kis odds. Egyébként egyszer már igy filóztam ezen, és valójában azt csak azért adják, mert ezek a játékosok fixen megnyerik a meccsüket, nagyon nagy csoda lenne bárkinek a kiesése egy ilyen oddson férfi teniszben. Legutoljára, 1.01 es oddson talán Djokovic kapott ki GS-en férfi teniszezők közül 2017 es AO második fordulóban Instomin ellen. Azóta én nem emlékszem ilyenre, meg nem is nagyon volt példa hasonlóra. Raadásul, van hogy az 1.01 et sem adják meg a meccs előtt. Ez mind statisztika szerintem.
aug. 23. 23:48
Kapcsolódó kérdések: