Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Hát mondhatni igen, a Garroson ő lesz mostantól a favorit,de azert ez nem olyan,mint amikor Nadal győzelme éveken át borítkékolható volt. Azert Alcaraz bőven verhető a Garroson szerintem,még ha tényleg ő lesz az első számú esélyes.
Sinnert nem írnám le,nála a legnagyobb kérdés a fittség és hogy a csípője mennyire sérült valójában. Meg hát persze az is hogy Djokovic hogy áll a tornához,ha indul. De ez egy sok végső kimeneteles torna lehet.
Szerintem ott elengedte magát és bátran kockaztatott inkabb,ott már brékelőnyben volt,és bízott annyira az adogatásában hogy simán belefért.
Én ugy gondolom,jelenleg ami latszott,Alcaraznak annyira a gyors kemény pályák nem fekszenek, persze tud ő ott is jól játszani,pl Us Opent is nyert,de most valahogy nem érzem hogy annyira jó lenne mint salakon vagy füvön. De cáfoljon rám. Medvedev meg mindig nagy kérdés,mert ő nagyon jó kemény pályás játékos és bárkire veszélyes lehet ha épp olyan jó napot fog ki. Viszont neki azért van egy plafonja,hiába hozza a legjobbját,ha pl Sinnerrel játszana és ő is a legjobbját nyújtaná,akkor kikapna Medvedev,de ugyan ez igaz Alcarazzal is, ha a szinteket nézzük. Szóval,én ugy gondolom,hogy most Sinner a legnagyobb esélyes nálam,csak nála az az egy kérdés mindig,hogy esetleg nem e üt be nála fizikálisan a sz@r,mint pl Wimnledonban,ez az egy hiányossaga szerintem, pl New Yorkban hatalmas hőség páratartalom stb.van neha,pl tavaly a Zverev elleni meccset is azert bukta el,fizikálisan kikészült. No de azert ez már egy másik Sinner azóta,nekem ő az elsőszámú esélyes,bár az a kb 3-as szorzót keveslem,mert azert ennél jóval nyitottabb a dolog. Medvedev és Zverev is jelenleh 10.00 szorzó körül mozog,őket sem írnám le teljesen. Meg hát Djokovic... de hát ő nem is edz meg semmi az olimpia óta,valahogy ő az aki most teljesen kiszámithatatlan,de ha elindul akkor vele is kellhet azért számolni.
Na meg ott van a mentális rész is Medvedevnél, amin azért még van mit javítania.
Végső győztesre most akkor teszek, hogyha hétvégén zöldülnek a tippjeim. 100.000 a Barcelona győzelemre az Athletic Bilbao ellen (@1,67), aztán, ha bejön, akkor visszaforgatom a százast a másnapi Wolfsburg vs Bayern München meccsre a bajorok győzelmére (@1,47). Addigra már úgyis kész lesz a főtábla, látjuk, hogy ki milyen ágon lesz.
Amúgy Alcaraz szívta meg úgy igazán, hogy ő harmadik a világranglistán, így ha jön a papírforma, akkor mindenféleképpen szembe kell néznie Sinnerrel vagy Djokoviccsal. Illetve Zverev és Medvedev is külön ágon lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!