Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1438 anonim ***** válasza:
Huh.. hat Alcaraz nagyon gyenge volt. Látszott,hogy a salak után egyből ez a nagyon gyors kemény pálya nek fekszik neki. Alapból sem jó szerintem a gyors kemény pályákon,de így a salak után különösen gyenge volt. Azt gondoltam,hogy egy erős ellenfél ellen kikaphat,noha azt azert nem gondoltam hogy a 37 éves Monfils fogja verni,de le a kalappal mert nagyot játszott. Haat nem tudom,én nem raknám meg Alcarazt hogy megnyeri az Us Opent, valamiert Sinnerben jobban bizom gyenge forma nála is ide vagy oda. Egyébként,ezzel az Alcaraz vereseggel egy nagy eselyt kapott Zverev,ha megnyeri a tornát,nem csak Alcarazt,de Djokovicot is megelőzi,így második kiemelt lehet az Us Openen. Lehet hülyeség,de pont ma lattam tippmixpro valami 15 feletti oddsot ad Zverevre Us openen... nyilván nagy dolog kellene,hogy megnyerje,de jelenleg talán benne lehet a legnagyobb érték,nem a 2-es odds Alcarazra... persze biztosan lejebb megy majd Zverev oddsa is.
aug. 16. 21:27
 652/1438 A kérdező kommentje:
Hát, most nem könnyű megjósolni, hogy ki lehet a befutó New Yorkban. Tulajdonképpen a következő évben/években is inkább csak a Garrossal kapcsolatban lehet azt mondani, hogy ki más, ha nem Alcaraz lesz a győztes. Illetve Wimbledon a másik, amit kisajátíthat magának. Most ránéztem az USO oddsokra: @2,35 Alcaraz, @3,40 Djokovic, @3,60 Sinner. Az olasz tényleg annyira sötét ló, hogy én nem merek rá fogadni.
aug. 16. 22:12
 653/1438 anonim ***** válasza:

Hát mondhatni igen, a Garroson ő lesz mostantól a favorit,de azert ez nem olyan,mint amikor Nadal győzelme éveken át borítkékolható volt. Azert Alcaraz bőven verhető a Garroson szerintem,még ha tényleg ő lesz az első számú esélyes.

Sinnert nem írnám le,nála a legnagyobb kérdés a fittség és hogy a csípője mennyire sérült valójában. Meg hát persze az is hogy Djokovic hogy áll a tornához,ha indul. De ez egy sok végső kimeneteles torna lehet.

aug. 16. 22:21
 654/1438 anonim ***** válasza:
Tyu Sinner mit játszik. Ez már az év eleji Sinner. Nekem a mostani meccset nézve a prime Djokovic jut eszembe róla,egyszerűen a fontos pillanatokban előveszi a legjobb teniszet és nem hibázik. Engem most nagyon meggyőzött. Ha raknom kellene végső győztest,én őt raknám most.
aug. 20. 01:27
 655/1438 A kérdező kommentje:
Nagyon magas szinten játszott, csak néha kapkodott. Gondolok itt a breaklabdákra 3:1-es Tiafoe adogatásnál a második szettben. A hosszabb labdamenetekben jelenleg ő a legjobb, vagy inkább holtversenyben áll Alcarazzal és Medvedevvel? Te hogy látod?
aug. 20. 13:33
 656/1438 anonim ***** válasza:

Szerintem ott elengedte magát és bátran kockaztatott inkabb,ott már brékelőnyben volt,és bízott annyira az adogatásában hogy simán belefért.

Én ugy gondolom,jelenleg ami latszott,Alcaraznak annyira a gyors kemény pályák nem fekszenek, persze tud ő ott is jól játszani,pl Us Opent is nyert,de most valahogy nem érzem hogy annyira jó lenne mint salakon vagy füvön. De cáfoljon rám. Medvedev meg mindig nagy kérdés,mert ő nagyon jó kemény pályás játékos és bárkire veszélyes lehet ha épp olyan jó napot fog ki. Viszont neki azért van egy plafonja,hiába hozza a legjobbját,ha pl Sinnerrel játszana és ő is a legjobbját nyújtaná,akkor kikapna Medvedev,de ugyan ez igaz Alcarazzal is, ha a szinteket nézzük. Szóval,én ugy gondolom,hogy most Sinner a legnagyobb esélyes nálam,csak nála az az egy kérdés mindig,hogy esetleg nem e üt be nála fizikálisan a sz@r,mint pl Wimnledonban,ez az egy hiányossaga szerintem, pl New Yorkban hatalmas hőség páratartalom stb.van neha,pl tavaly a Zverev elleni meccset is azert bukta el,fizikálisan kikészült. No de azert ez már egy másik Sinner azóta,nekem ő az elsőszámú esélyes,bár az a kb 3-as szorzót keveslem,mert azert ennél jóval nyitottabb a dolog. Medvedev és Zverev is jelenleh 10.00 szorzó körül mozog,őket sem írnám le teljesen. Meg hát Djokovic... de hát ő nem is edz meg semmi az olimpia óta,valahogy ő az aki most teljesen kiszámithatatlan,de ha elindul akkor vele is kellhet azért számolni.

aug. 20. 14:10
 657/1438 anonim ***** válasza:
Marmint az ugyan ez igaz Alcarazzal is azt nem Sinnerrel értettem. Az ott 50-50 szerintem akkor is,ha mindketten a legjobbjukat hozzák. Hanem ha Medvedev hozza a legjobbját,és Alcaraz is a legjobbját,akkor a spanyol fog nyerni.
aug. 20. 14:19
 658/1438 anonim ***** válasza:
Bár megverni megverhetné Alcarazt es Sinnert is, ha a legjobbját hozzák ugy is,de ahhoz egy szinte hibatlan adogatónapot kellene kifognia, pl 80%-ban behozott első szerva, kevés ki nem kényszerített hiba. Nagyjából ugy mint Djokovic az olimpián. Vagy ha nem is 80%-ban üti be,akkor egy nagyon stabil második szerva,ami finoman fogalmazva sincs meg az orosznak.
aug. 20. 14:23
 659/1438 A kérdező kommentje:

Na meg ott van a mentális rész is Medvedevnél, amin azért még van mit javítania.

Végső győztesre most akkor teszek, hogyha hétvégén zöldülnek a tippjeim. 100.000 a Barcelona győzelemre az Athletic Bilbao ellen (@1,67), aztán, ha bejön, akkor visszaforgatom a százast a másnapi Wolfsburg vs Bayern München meccsre a bajorok győzelmére (@1,47). Addigra már úgyis kész lesz a főtábla, látjuk, hogy ki milyen ágon lesz.

Amúgy Alcaraz szívta meg úgy igazán, hogy ő harmadik a világranglistán, így ha jön a papírforma, akkor mindenféleképpen szembe kell néznie Sinnerrel vagy Djokoviccsal. Illetve Zverev és Medvedev is külön ágon lesznek.

aug. 20. 20:52
 660/1438 A kérdező kommentje:
Mármint az elődöntőben találkozhat egyikőjükkel.
aug. 20. 20:54
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!