Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
 681/1454 A kérdező kommentje:

A Fiorentina - Puskás Akadémia meccsre az ázsiai hendi -1,5-et raktam a hazaiakra 10k-val, amíg 1,80-on fogható volt ez az opció. Most meccs közben 1:2-nél raktam a döntetlenre szintén tizet @3,10. A Paks, illetve a Molde meccsekkel fürödtem be. A Lugano vs Besiktas is jött még: over 2,5 10.000x1,77, ill. over 3 10.000x2,33

Lehetett volna jobb is.

A firenzeik tuti kigolyózzák a Felcsútot jövő héten, a cseh csapat viszont elég kókány, még akár meglepetésre a Paks feljuthat a KL főtáblára.

2024. aug. 22. 22:05
 682/1454 A kérdező kommentje:

Visszatérve a teniszre:

Zverev az, akinek egy kicsit problémás lehet eljutni a negyeddöntőig, mert papírforma szerint az 1/8-ban Runéval játszana. Ruud már a második fordulóban kieshet, hogyha Monfilssal találkozik.

Djokovicnak sétagalopp lesz az elődöntőig jutni. És talán Alcaraznak is.

2024. aug. 22. 22:18
 683/1454 anonim ***** válasza:
Megraktam a Fiorentinát hátrányban hogy megfordítják 0-2-nél meg a hazai vagy döntetlent, akkor lett volna jó ha mindkettő jön, így semmi haszon nem lett rajta. Ez is kókány csapat mivel 3-2-es vezetésnél visszaálltak és várták a meccs végét, persze hogy bemegy a szöglet majd a 90. perc után amikor már semmi idő nincs hátra megint megindulnak a győzelemért. Az tuti hogy kiejtik a Puskást de akkor is idegesítő. Most nyomtam egyet a Chelsea Braga kombóra, portugálok emberelőnyben vannak egész meccsen, Chelsea meg már 1.70 volt a félidőben, kíváncsi leszek, ha ezse jön kivágom a focit az ablakon.
2024. aug. 22. 22:18
 684/1454 A kérdező kommentje:
Sok sikert! A Chelsea vezet, a Bragának azért emberelőnyben illene bedarálnia a Rapidot.
2024. aug. 22. 22:24
 685/1454 anonim ***** válasza:

En egy ideje el is engedtem a focira való fogadást, aztán az eb-alatt kicsit megszegtem az elveim,mert hát még is csak 4 évente van. De azt kell mondjam,focira én ritkán rakok,egyszerűen túl sok a f@szkodás. Vagy a VAR, vagy az éppen előnyben lévő csapat húzza az időt öli a játékot stb. Ami érthető végülis a szempontjukból,csak ez fogadói szemmel nem épp a legjobb. Ezert gondoltam kivételesen most hétvégére a Real es City hazai kombót,mert ha ez sem jön le akkor kb semmi. Realnak is kötelező győznie a multkori betli után,a City meg talán otthon nem kérdés az újonc ellen. De egyébként én már ilyen mindkét csapat gól stb. belefáradtam,hogy epp akkor hagy ki mindent épp az a csapat,amelyik meccset megraktam... szóval jah, azt nem mondom hogy soha nem rakok már de tényleg csak a nagyon tutira megyek rá,az is csak ritkán amikor úgy érzem.

Tenisznél meg az a baj,hogy kevés a jo torna,persze a GS-ek jók,de a többi az szinte mindig lutri sokszor.

Egyebként a Djokovic Zverevnek illene összejönnie,ha már az olimpián nem sikerült. Zverevet egyébként meglepően stabilnak érzem az utóbbi időben,akar kemény pályán,de salakon is. Jó persze néha képes elszerencsétlenkedni a dolgokat nyert helyzetből,de azért úgy gondolom azokat a meccseket amit kötelezően hoznia illik,azt szokta hozni.

2024. aug. 22. 22:40
 686/1454 anonim ***** válasza:
És azért az sem mindegy,hogy milyen sérülésből tért vissza úgy,amiből az sem volt biztos hogy továbbra is a legmagasabb szinten fog tudni teniszezni. Ott van pl szegény Thiem,benne is lehetett volna még bőven. De azért a sors igazsága,hogy egy GS neki is jutott... egyet mindenképp megérdemelt a pályafutásában. Az,hogy Zverev nyer e valaha,az nagy kérdés. Én azt mondom,egyet legalább fog valamikor, akár ugy hogy Alcaraz Sinner mondjuk kiesik,vagy nem indul,Djokovic már nem lesz,vagy csak simán elkapja az egyiket egy döntőben,ha eljut addig. De úgy érzem egy kijárna neki is,ha már Medvedev is nyert egyet,aki szerintem messze nem volt soha olyan tehetséges,mint Zverev.
2024. aug. 22. 22:49
 687/1454 A kérdező kommentje:

Azt néztem, hogy Zverev negyedében van Fritz és Berrettini is, akik a második körben egymás ellen játszhatnak. Szerintem ennek a meccsnek a győztese lesz Zverev leendő negyeddöntős ellenfele. De igen, tényleg stabil most már. Úgymond végre kinőtte a első-második fordulós indokolatlan ötszetteseket.

A Grand Slameken kívül két versenyen fogadtam végső győztesre, de csak kisebb összeggel. Asztana 2022, Djokovic, és Párizs szintén ugyanabban az évben, ugyanúgy Djokovic. Előbbi jött, az utóbbi bukó lett.

A Real + City jó lesz. Szerintem még emberhátrányban is nyernének a hétvégi ellenfeleik ellen. Ha jön a szombati Barca, majd a vasárnapi Bayern tippem, akkor fogadok végső győztesre a US Openen. Ha nem, akkor csak szimplán meccsekre fogadok.

2024. aug. 22. 23:06
 688/1454 A kérdező kommentje:
Szerintem azt akkor a Garroson vagy az US Openen érhetné el. Wimbledon kilőve, a fű az nem az ő terepe.
2024. aug. 22. 23:10
 689/1454 anonim ***** válasza:

Kisebb tornákon sosem raktam szerintem végső győztesre,ha pl volt olyan hogy valakit meg is akartam volna rakni,akkor ugy csinaltam,hogy ugyan azzal az összeggel,amit az outright győzelmére tettem volna fel,inkább szépen pakolgattam az egyes meccsekre,es mindig ugye a profittal növelt összeget. Itt tulajdonképp annyiban jó,hogy ha bukó,akkor is bukik az egész,de ha a végső győzelemre tettem volna simán akkor is szóval valójában teljesen lényegtelen. De ez inkabb szerintem a 2 nyert szettes meccseknél jobb,Grand Slameken összességében a kezdeti alacsony oddsok miatt kevesebb lehetne igy a nyeremény,hiába a profit kamatoztatása is. Annyi viszont előnye szerintem,hogy pl a torna alatt azt látod hogy akit meg akartál rakni,annyira még sem meggyőző,és pl jön egy nehezebb ellenfél,akkor megvan a lehetőséged azt a meccset kihagyni. Ha csak végső győztesre ott ugye nincs. Szóval,nehéz eldönteni,hogy jöhet ki az ember a legjobban.

Egyébként,ha végül úgy jönne ki,hogy raknál,akkor kit tennel végső győztesnek?

2024. aug. 22. 23:15
 690/1454 anonim ***** válasza:

Most csak egy példa,gondolkodtam az olimpia előtt,hogy egy 300k teszek Djokovic végső győzelmére a torna előtt. Ezt szerintem örökké bánni fogom xdd

Na es emlékszem torna előtt 4-es oddsot adtak volna. Ez ugye 300 ra 1.2 milla lett volna. Most számolgattam,és ha minden egyes meccsére raktam volna,szépen sorba,a 300-al indulva, és ugye a profittal növelt összeget rakva a következőre,így összesen több mint 2 milla lett volna. Szóval ebben az esetben nagyon nem lett volna mindegy hogy rakom. De más esetben meg lehet pont fordítva jönne ki. Szóval nehéz ezt eltalálni.

2024. aug. 22. 23:25
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.