Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/1517 anonim ***** válasza:
Hát akkor gondolom úgy működik hogy nem hülyék dolgoznak ott se, Norrie ellen kb a házat is rá lehetne tenni mert úgyis megveri de hamar korlátoz hogy ne tudj vele sokat nyerni míg atp finalson azért jobb ellenfelek vannak, ott engedi a nagyobb tétet mert nagyobb eséllyel is bukod el mint Norrie ellen.
2024. aug. 25. 13:44
 722/1517 anonim ***** válasza:
Az új tippmixpro visszaadja, múltkor például megraktam Carrenot de vesztésre állt a második szett elején és fel is adta szerencsémre mert így vissza járt a tét, ezt egy évvel ezelőtt a régi rendszeren még benyelte volna, korábban nem is nagyon raktam teniszt ott e miatt. Ha meccs előtt nem állt ki akkor visszaadta de ha meccs közben feladja akkor már nem.
2024. aug. 25. 13:48
 723/1517 anonim ***** válasza:

Pont ez az,hogy Norrie ellen engedte az 500k,viszont Sinner De Minaur döntőben már nem,pedig az papiron még neccesebb meccs is lehetett volna. Persze,lehet mondani hogy ez "csak" Davis Kupa. Viszont az abszurd volt,amikor az AO-n Sinner Rublev meccsre is csak 200-250 et engedett... pedig az már ugye egy GS,ahol papiron a legnagyobb tétek mehetnek. Szóval, a vegas ilyen szempontból kicsit hektikus.

Igen, amióta van az új azóta visszajár a tet,ami jo dolog,viszont ebben csak az a szar,hogy ha az ellefél játékos adja fel,akkor csak 1.00 szorzón számolják,hiába jött volna be akár simán. De hát ez van,valamit valamiért.

2024. aug. 25. 13:53
 724/1517 A kérdező kommentje:
Engem a bwin korlatozott l
2024. aug. 25. 17:56
 725/1517 A kérdező kommentje:

B@szd meg :D véletlen rányomtam...

Szóval engem a bwin korlátozott le anno. 2021 őszén direkt azért regisztráltam náluk, mert elérhetők voltak a Grand Slamekre az outright piacok és 200k-t raktam Djokovic 2022-es AO győzelmére. Ezt aztán visszautalták, mivel nem játszott, aztán egyszer-kétszer még fogadtam náluk, aztan kivettem. Majd áprilisban befizettem 200-at megint, rá akartam rakni Djokovic wimbledoni győzelmére, de csak ötvenet engedtek. Kivettem az egészet.

2024. aug. 25. 18:02
 726/1517 anonim ***** válasza:
Na,haat ez a bayern meccs igen csak meleg volt. Az első félidőt néztem,aztan mondom ah ez egy sima meccs is lehet. Második felidőben ránéztem az eredményre,2-1 wolfsburg.. mondom wtf. Aztán fordítottak,de ez nagyon csak necces volt. Ezt a bayert nem érzem annyira meggyőzőnek,hogy fogadjak rá nagy tettel. De ugyan ez igaz a realra is. Elkepzeles nélküli, hitvány játék. Igy is nyernek,de ez minden,csak nem meggyőző egy újonc ellen.
2024. aug. 25. 18:55
 727/1517 anonim ***** válasza:
Persze,igy hogy 3-0 simának tűnik,de összességében 1-0 nál is nagyon rezgett a léc és esetlen volt a játék.
2024. aug. 25. 19:01
 728/1517 anonim ***** válasza:
A Real legtöbbször szarul játszik a bajnokságban de azért valószínűleg jóval több meccset fog megnyerni mint amennyit nem, Bayern szintén. Realt majd a BL-ben kell, ott sokkal magasabb rájuk az odds és ott nincs annyi kiscsapat akik tördelik meg nem akarnak játszani. Ha most Real-Bayern lett volna azt lehet könnyebben megnyerte volna a Real mint egy Valladolid ellen.
2024. aug. 25. 19:41
 729/1517 anonim ***** válasza:
Ez igaz,csak az a gond azt nem tudod,hogy eppen melyik meccseket nyeri meg xd Mert az nem kérdés hogy többet nyer mint nem. Csak a bajnokságban mindig benne van a betli lehetősége.
2024. aug. 25. 19:44
 730/1517 A kérdező kommentje:

Rezgett a léc rendesen, le is főttem, mint a kávé. Puskás Akadémia szintű védői vannak a Bayernnek. A Madridból a kreativitás hiányzott Bellingham hiányában.

A meccs után megtettem a tétemet a US Openre: Alcaraz @3,20 x 200.000

2024. aug. 25. 19:44
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!