Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
761/1517 anonim 

válasza:

Monfils meccs kétesélyes de már 38 éves és fizikálisan talán ez a legkeményebb slam, meleg és magas páratartalom, nem tudom mennyire bírna egy hosszú meccset, sima háromban nem valószínű hogy nyer. Még a Fritz Berettinin lehet bármi és ha nagyon meglepetést kéne raknom akkor Rublev ellen raknék mivel mostanában sűrűn elborul az agya és olyankor bárki ellen ki tud kapni, többi meccsen nem érzem a meglepetést de majd kiderül.
762/1517 anonim 

válasza:

Szerintem akik nyernek ma: Tiafoe,Rublev,Zverev. És én úgy érzem Ruud is nyer ma, Molfils már öreg,egy egy meglepetés lehet benne,de azert Ruud is ha jó napot fog ki,akkor bárkire lehet veszélyes gyorsabb kemény pályán is,2 éve is pont itt játszotta az egyik GS döntőjét.
763/1517 anonim 

válasza:

Illetve a Fritz Berrettinin mindenkepp overes meccset várok.
764/1517 anonim 

válasza:

Berettini és Monfils meccs mindkettő 3 szett felett kötésbe ezt megraktam, szerintem egyikse lesz lesz három szettes.
765/1517 A kérdező kommentje:
Rublev meccsére raktam egy tízest az over 3,5 szettre @1,86. Jó hogy említettétek a nevét. :D
2024. aug. 28. 20:10
766/1517 A kérdező kommentje:
A holnapi kupainduló csapataink meccseire fogadtok? Bőven benne van, hogy mindhárom elvérzik. A Felcsút mondjuk biztosan.
2024. aug. 28. 20:15
767/1517 anonim 

válasza:

A Fiorentinára igen csak még azt nem tudom hogy simán csak továbbjutásra vagy rendes játékidőre, utóbbi nyilván magasabb. A másik kettő nekem kiegyenlítettnek tűnik de nem nagyon ismerem az erőviszonyokat így azokat kihagyom.
768/1517 anonim 

válasza:

Rublev bukta is az első szettet de elég alacsony az oddsa, kb ugyanannyi mint tegnap Sinnerre amikor hátrányban volt pedig ha elborul az agya szettet se nyer, kikap háromban, teljesen őrült :D
769/1517 anonim 

válasza:

Rublevvel az a gond,hogy ha lekapcsolják a villanyt,simán kikaphat 3 szettben is. Persze azért az over 3.5 nek illene jönnie mindenhogy.
770/1517 anonim 

válasza:

Basszus,eza Lehecka meccs mekkora volt. 3 as kötesben raktam Lehecka,Zverev,Dimitrovot. 30k,42 jöhet. Az első két szett után mondom,ah. Cash out 1000ftxd 1.02 odds a másik csávóra. Es végül fordított. Ezert szép a tenisz.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!