Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
 801/1434 anonim ***** válasza:
Az a baj,eleve úgy áll hozzá a meccshez,hogy egy szettet azért szeretne nyerni... tehát nem úgy megy bele a meccsbe,hogy nyerni szeretne,hanem egy szettet nyerni... plusz azt mondja nem fekszik neki Medve stílusa. Hát ez minden,csak nem önbizalomtól tuzzadó hozzáállás.
aug. 29. 21:07
 802/1434 anonim ***** válasza:
Legalábbis ezt olvastam,hogy ezt nyilatkozta.
aug. 29. 21:08
 803/1434 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szettre bárki jó lehet bárki ellen, kivéve ha Balázs Attilának hívnak, ő nem sok mindent akart tavaly Medvedev ellen csak az első fordulóért járó pénzt felvenni :D Lajovic is nyert egyet de fogadni nem fogadnék rá, ez ilyen vagy bejön vagy nem.
aug. 29. 21:30
 804/1434 anonim ***** válasza:
Es Purcell is feladja Paul ellen... na no itt fejeztem be 😂
aug. 30. 01:46
 805/1434 anonim ***** válasza:
Elmennek ám a csába ezek a hulladék játékosok. Érdekes hogy a szarok mindig feladják,de forditott helyzetben ha a fogadásom mulna egy feladáson biztos nem adná fel akit megraktam.
aug. 30. 01:49
 806/1434 A kérdező kommentje:
Én a focin bosszankodtam most. Raktam 20k-t a Fradi Európa Liga meccsére, hogy a bosnyák csapat nyer vagy döntetlent játszik, aztán meggondoltam magam, csináltam egy kettes kombót (Real Madrid és Fiorentina) és inkább arra tettem. Mindkettő ikszelt.
aug. 30. 02:05
 807/1434 A kérdező kommentje:
Alcaraz előtt szépen letisztult az út az elődöntőig. A nagy szervások, mint Korda és Hurkacz kiestek. Viszont a Sinner/Medvedev kettős egyike valószínűleg elkerülhetetlen lesz.
aug. 30. 02:13
 808/1434 anonim ***** válasza:

Úgy latszik ezen a tornán nem elég a jó tipp,imádkozni kell hogy menjen végig a meccs. Ez egy vicc. Ez a két feladás a Djokovic meccsel egy szelvényen minusz 50k...

Hurkaczot alapból sem gondoltam,hogy eljut addig, Wimbledon után műtötték, aztán a meccsein is látszott hogy a mozgása nem az igazi. Korda lehetett volna veszélyes még. Illetve Drapert nem úszta meg,az még egy komoly meccs is lehet akár.

aug. 30. 02:17
 809/1434 anonim ***** válasza:
Na még Marozsán is adja fel az hianyzik😂😂 Mert Medvedev is rajta a szelón.
aug. 30. 02:19
 810/1434 anonim ***** válasza:
Raadásul azt írják csomó helyen hogy nem volt semmi sérülése az ausztrál bohócnak,csupán nem bírta elviselni hogy megsemmisítette Paul... így meg pláne vicc.
aug. 30. 02:43
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!