Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/1414 anonim ***** válasza:
Hát ha Wawrinkához hasonlítod akkor nem értem minek tettél rá 200 ezret mivel Wawrinka minden volt csak kiegyensúlyozott nem. Alcaraz mióta berobbant, 2021-es USO óta ez az első 3 szettes veresége és ez az első igazán nagy betlije mert Zverev, Medvedevtől ki lehet kapni. Írtam hogy nincs olyan jó éve idén, csak három tornát nyert, ez nem dominancia, ráadásul keménypályán a legsebezhetőbb. Szerintem ezt a tornát nem nyerte volna meg, legkésőbb kikapott volna Sinnertől de itt még Djokovicot se biztos hogy megverte volna mivel a szerb meg keménypályán a legjobb.
aug. 30. 15:26
 832/1414 anonim ***** válasza:
Egyébként Djokovic sem sziporkázik. Rengeteg kettős hibát üt,dekoncentrált sokszor. Ez már nem az olimpiai döntő. Inkább az ausztráliai játékához hasonló. Ha itt is találkozna egy jó Sinnerrel,akkor megint kikapna.
aug. 30. 15:48
 833/1414 anonim ***** válasza:
Ráadásul itt őt is simán leüthetik a pályáról, ez nem a lassú salak,ahol mindent elért. Itt akár egy Zverevvel találkozik,nagyon necces meccs lesz.
aug. 30. 15:49
 834/1414 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit hogy hogy játszik, olyan soha nem volt hogy mind a 7 meccsen ellenállatatlan lett volna mint mondjuk Nadal a Garroson, lényeg a továbbjutás, a döntőben máshogy játszana. Egyedül Sinner ellen nem ő az esélyes de az olasz még nem bizonyított annyit, egy GS döntője van, lehet ha Djokoval találkozna begörcsölne ő is vagy betlizne.
aug. 30. 15:57
 835/1414 anonim ***** válasza:
Nyilván sok mindent még nem lehet leszűrni,de az azért látszik,hogy bőven szorongatható. Én mindig azt mondom,hogy nála csak is az a kérdés mennyire akarja ezt. Mert a nagy álmát elérte,és most hogy 24 vagy 25,már nem annyira létkérdés. Persze,biztosan nyerni akar,ez nem kérdés,de ez nem az a tiszta szívből való akarás mint az olimpián. Az megismételhetetlen és egyedi. Ettől még persze idén is nyerhet Slamet, de ő is tudja szerintem,most már minden egyes GS döntő ajándék a pályafutása ezen szakaszában.
aug. 30. 16:02
 836/1414 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy Fritzre 1.02-őt adnak, azért nem egy ismeretlennel játszik és a ranglistán is 100 körül van, az amerikainak nincs is valami jó éve, ennél még Popirinnek is sokkal több esélyt adnak Djoko ellen.
aug. 30. 17:47
 837/1414 anonim ***** válasza:
Az az odds is egy vicc. Persze,nyerhet simán,de az 1.02 az minden csak nem a realitás.
aug. 30. 17:56
 838/1414 anonim ***** válasza:
Mondjuk Frizt is egy nobet,nagyobb oddson se raknék rá semmit.
aug. 30. 18:02
 839/1414 A kérdező kommentje:

Ma estére eddig ezek vannak nálam függőben:

- Rublev vs Lehecka -1,5 szett hendikep Lehecka nyer @6,10

- over 4,5 szett @3,20 ...azt hiszem

- Inter vs Atalanta over 3 gól @2,08

Mindhárom tízezerrel rakva.

aug. 30. 20:00
 840/1414 A kérdező kommentje:
Szerintem Ruud és talán Dimitrov lesz ebben a fordulóban a két gyenge láncszem, akik kiesnek.
aug. 30. 20:02
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!