Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1411/1432 A kérdező kommentje:

Nem semmi lenne, az biztos, hogyha a női top favorit után a férfi is elhasalna, de persze bármi megtörténhet. A 2016-os AO-n volt ilyen, hogy mindkét mezőnyben az esélyesek jutottak a döntőbe (Djoko, Serena), de ott csak Serena bukott el.

Ez, amit most Keys csinált, hogy zsinórban három hetet letolt, ráadásul ez volt neki egymásutánban a negyedik döntő szettese, ez szerintem megismételhetetlen, akármilyen doppingkoktélt is kotyvasztanak neki.

A nőknél sajnos van jó pár olyan teniszező, akiknek volt egy kifutott, jó Grand Slamük, előtte meg utána pedig soha többé semmi.

tegnap 16:19
 1412/1432 anonim ***** válasza:
Keys azért már régóta ott van, volt egy bukott USO döntője is meg vagy egy tucat negyed-elődöntője de nyilván nem sok esélye van hogy ennyi ki-ki meccset mégegyszer behúzzon zsinórban. Egy fokkal azért jobb mint Ostapenko, Kenin, Raducanu és még sorolhatnám akik a világranglistán is hátul kullognak és egy tornás játékosok voltak.
tegnap 16:42
 1413/1432 anonim ***** válasza:
Djokovic valami fotót kitett X-re az izomszakadásról valószínűleg,mivel nem vagyok orvos így nem tudom de akkor biztos tényleg volt valami.
tegnap 17:27
 1414/1432 anonim ***** válasza:
Lehet azt is manipulálni bár most lehet hogy tényleg valós mivel feladta a meccset. Ha kirakta nagyon bizonygatni akarja hogy most nem kamuzott. Az is érdekes ha legutóbb letudott játszani 5-6 meccset izomszakadással akkor most miért nem.
tegnap 17:36
 1415/1432 anonim ***** válasza:
Akkor azért jóval könnyebb sorsolása is volt,De Minaur,Rublev Paul döntőben Tsitsipas... meg akkor a düh benne volt az előtte évi deportálás meg minden miatt... ezt maga mondta. Akkor vért ivott. Most már idősebb is, meg a sorsolást sem lehet az akkorihoz hasonlítani.
tegnap 20:25
 1416/1432 A kérdező kommentje:
Nem szakadás volt az, hanem hasizom húzódás, csak ijedtségében diagnosztizálta saját magának, hogy szakadás lehet. :D Ez a négy évvel ezelőtti versenyen történt a harmadik fordulóban a Fritz elleni meccsen. Fájdalomcsillapítókkal játszotta végig a tornát.
tegnap 20:46
 1417/1432 anonim ***** válasza:
Akkor igen,de én a 2023 asra gondoltam,ahol akkor combizom szakadást diagnosztizált.Hasonló a mostanihoz.
tegnap 20:57
 1418/1432 A kérdező kommentje:
Jaa, hogy az. Emlékeztem, hogy Adelaideban sérült meg, de a pontosság kedvéért visszakerestem. Akkor állítólag egy háromcentis szakadása volt.
tegnap 21:27
 1419/1432 A kérdező kommentje:
Még tegnap írni akartam a Djoko vs Zverev meccs után, hogy igazából ez a közös együttműködés Djokovic és Murray között utóbbinak egy jó ajanlólevél lehet az edzői pályájára, hogy eddig juttatta Djokovicot, legyőzve Alcarazt az elődöntőig vezető úton.
tegnap 21:53
 1420/1432 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is,biztosan sokat segített neki. Én örülnék neki,ha ezt az évet végigtolnák legalább,idén még biztosan lehet esélye egy Slamet nyerni. És ez láthatólag egy lökést is adott neki, hogy ott volt mellette Murray.
tegnap 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!