Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1351/1438 anonim válasza:
De a 2020-as és 21-es US Openen is kabaréba illő módon esett ki, 21-ben bombaformában volt, simán megverhette volna Djokot is de kikapott ötben.
1352/1438 anonim válasza:
Hát tényleg nehéz azt látni,hogy hogy verhetné meg Djokót,ha a szerb legalább azt a szintet hozza mint Alcaraz ellen a 3,4. Szettben. A tenisze meglenne hozzá,de fejben tényleg mindig összeomlott a fontos pillanatokban. Talán egy kivétel,az olimpián verte Djokót,de azt nagyon elszórakozta a szerb,amugy ott is kikapott volna.
1353/1438 anonim válasza:
Na úgy tűnik Sinner visszatalált a helyes útra és kivégzés lesz, 2-es szorzóért raktam a 3 szettes győzelmét. Minuárt szinte mindig tönkreveri.
1354/1438 anonim válasza:
Én gondoltam hogy rendben lesz. De Minaurnak semmi fegyvere nincs Sinner ellen,gyakorlatilag ha Sinner 70%ot hoz magából, simán veri álmából felkeltve.
1355/1438 anonim válasza:
Sinner amugy nagyon nagyot játszik most. Egyszerűen nem lehet leütni,és bele sem hibázik. Djokónak sem lenne olyan könnyű dolga,mint Alcaraz ellen,aki pár ütésvaltás után hibázgatott.
1356/1438 anonim válasza:
Igen amiket Alcaraz outra csapkod azokat Sinner nem, hihetetlen stabil hátulról, ezt csak akkor lehet legyőzni ha valami fizikális problémája van meccs közben, egyébként egészségesen sérthetetlen.
1357/1438 anonim válasza:
Szegény de Minaur... esküszöm már megsajnáltam. Ha meg szakad se tud 3 gémnél többet nyerni egy szettben... Hát Sinner bejelentkezett szerintem.
1358/1438 anonim válasza:
De Minaur Sinner hasonló lehet mint a Djokovic Monfils. Nem látni hol tudna Sinneren fogást taláni,eddig sok meccsükön összesen 1 szettet tudott nyerni az ausztrál...
1359/1438 A kérdező kommentje:
Azért ez az elődöntős mezőny kicsit jobban néz ki, mint a tavalyi US Openes. Bár Sheltonnak köszönhetően az amcsik megint azt fogják hinni, hogy visszakerültek a térképre és tényezők lesznek. :)
jan. 22. 17:35
1360/1438 anonim válasza:
Azért beszédes,Sinner 1.11-en nyitott Shelton ellen,most már 1.05. De a tornagyőzelme is csupán 1.50. Szóval még Djokovic ellen kb 1.40 es szorzót fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!