Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1381/1398 anonim ***** válasza:
Hát igen,pont arra gondolok,hogy Nadalnak az egy vele született rendellenesség volt,szóval az végigkísérte,még ha folyamatosan fájdalomcsillapítókkal is élt,ahogy maga fogalmazott egyszer.
ma 11:52
 1382/1398 anonim ***** válasza:
Selton jó lenne ha legalább ászokban verné Sinnert, 1,70-ért adták hogy ő üt többet, eddig döntetlen :D
ma 12:05
 1383/1398 anonim ***** válasza:
Végül Sinner ütött többet,aki nem is az a nagy ászos:D
ma 13:55
 1384/1398 anonim ***** válasza:
Zverevnek az lehet egyedül az esélye,ha egy nagyon fizikális csatát tudna kihozni a döntőből. Máshol nem tudja megfogni Sinnert.
ma 13:57
 1385/1398 A kérdező kommentje:

#11:46

Federer óta nem láttam olyan teniszezőt, aki a szünetek közt csokit eszik gyümölcs vagy energiazselék helyett. :D

#13:57

Biztos hogy jó az Zverevnek, hogyha nagyon fizikális lesz a meccs? Tudom, nyert már jó néhány ötszettest, de nem top játékosok ellen. Pl. US Open 2021 Djokovic 3:2-re nyert, 2020 USO döntő Thiem ellen 3:2, 2017 AO a Nadal elleni meccs, vagy éppen tavalyról a Medvedev és az Alcaraz elleni meccsei.

Én úgy látom, hogy inkább addig lehet esélye, amíg gyorsabb a pálya és jönnek az olcsó pontok. Labdamenetekben Sinner leüti őt.

ma 15:02
 1386/1398 anonim ***** válasza:
Hát igy nézve igen,de saját maga elmondása szerint az offseasonban a kondin volt a legnagyobb hangsúly,hogy az ötszettes meccsek is "könnyűnek" tűnjenek. És ha muszáj lenne Sinner játékában egy gyenge pontot találni,az talán a fizikális dolgok lehetnek... de ebben is fejlődött az olasz is,ha nincs semmi baja akkor bírni fogja ő is.
ma 15:44
 1387/1398 anonim ***** válasza:

Wawrinka meg kávézott egyszer egy párizsi meccsen. Késő volt már, éjfél körül és térfélcserénél lazán kutyulgatta, biztos aludni szokott már olyankor :D

Zverev ennél ideálisabban nem sűrűn fog döntőbe jutni, szinte besétált, egy-egy szetteket dobált, Djoko ellen meg edzett egy másfél órát és ennyi. Sinner se szakadt meg, neki a napszúrás volt a legnagyobb ellenfele. Lehet megjátszok egy Sabalenka-Sinner kombót 1,80-ért. Keys csak nem veri már meg az összes top játékost, egyszer csak elfárad, Zverevben meg bízok hogy elbénázza úgyis.

ma 17:29
 1388/1398 anonim ***** válasza:
Bár ez a Sabalenka nem tűnik annyira sebezhetetlennek mint tavaly szóval verhető.
ma 17:30
 1389/1398 A kérdező kommentje:

Kicsit bebiztosítottam magam ezzel a két fogadással, hogyha esetleg rosszul alakulna a meccs számomra:

- Zverev nyer 3:1-re @8,00 × 20.000

- Zverev nyer 3:2-re @8,00 × 20.000

Így a lehetséges 337.750 forintos haszonból csak negyvenet áldozom be. De talán nincs is értelme a kettőt együtt számolni.

ma 17:33
 1390/1398 A kérdező kommentje:

#17:29

Láttam azt a meccset, ahol kávézott. :D 2015-ben volt.

Sabalenkán nem lesz akkora nyomás, mint az amerikain, ráadásul, ha utóbbinak bekrepál a szervája, akkor a minimális esélyét is elveszti. Sabalenka szerintem két szettben megveri.

ma 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!