Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
#11:46
Federer óta nem láttam olyan teniszezőt, aki a szünetek közt csokit eszik gyümölcs vagy energiazselék helyett. :D
#13:57
Biztos hogy jó az Zverevnek, hogyha nagyon fizikális lesz a meccs? Tudom, nyert már jó néhány ötszettest, de nem top játékosok ellen. Pl. US Open 2021 Djokovic 3:2-re nyert, 2020 USO döntő Thiem ellen 3:2, 2017 AO a Nadal elleni meccs, vagy éppen tavalyról a Medvedev és az Alcaraz elleni meccsei.
Én úgy látom, hogy inkább addig lehet esélye, amíg gyorsabb a pálya és jönnek az olcsó pontok. Labdamenetekben Sinner leüti őt.
Wawrinka meg kávézott egyszer egy párizsi meccsen. Késő volt már, éjfél körül és térfélcserénél lazán kutyulgatta, biztos aludni szokott már olyankor :D
Zverev ennél ideálisabban nem sűrűn fog döntőbe jutni, szinte besétált, egy-egy szetteket dobált, Djoko ellen meg edzett egy másfél órát és ennyi. Sinner se szakadt meg, neki a napszúrás volt a legnagyobb ellenfele. Lehet megjátszok egy Sabalenka-Sinner kombót 1,80-ért. Keys csak nem veri már meg az összes top játékost, egyszer csak elfárad, Zverevben meg bízok hogy elbénázza úgyis.
Kicsit bebiztosítottam magam ezzel a két fogadással, hogyha esetleg rosszul alakulna a meccs számomra:
- Zverev nyer 3:1-re @8,00 × 20.000
- Zverev nyer 3:2-re @8,00 × 20.000
Így a lehetséges 337.750 forintos haszonból csak negyvenet áldozom be. De talán nincs is értelme a kettőt együtt számolni.
#17:29
Láttam azt a meccset, ahol kávézott. :D 2015-ben volt.
Sabalenkán nem lesz akkora nyomás, mint az amerikain, ráadásul, ha utóbbinak bekrepál a szervája, akkor a minimális esélyét is elveszti. Sabalenka szerintem két szettben megveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!