Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1321/1438 anonim ***** válasza:
Sonego nem esélyes, nincs nagy különbség az oddszok között sem, kb 55-45. Monfils is simán kiütheti Sheltont, ott is rajta van a magasabb szorzó. Én is úgy kalkulálok hogy nem mindig jöhet a papírforma, ha nem Minuar akkor Sinnernek kell kiesnie, ez a kéttő a papírforma meccs :D
jan. 19. 21:23
 1322/1438 anonim ***** válasza:
Sinner azért nem nezett ki jól fizikalisan,hasonló volt mint Medvedev ellen Wimbeldonban,voltak periódusok a második harmadik szettben amikor alig állt a lábán. Aztán az ápolás után jobban lett,és mondhatni összességében simán nyert. Kíváncsi leszek,ez csak egy egyszeri rosszullét volt,és a következő meccsre teljesen rendben lesz,vagy sem.
jan. 20. 07:58
 1323/1438 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit megütötte a meleg, nem láttam a meccset de eredményből nem tűnik úgy mintha nagyon kemény meccs lett volna. A fizikuma amúgy a gyengepontja, Alcaraz ellen többször volt olyan hogy ő merült ki hamarabb, azok elég kemény meccsek szoktak lenni fizikálisan. Ha a spanyol ilyen síkra tudja terelni a meccset akkor egy ötödik szettben már nem tennék túl sok pénzt Sinnerre. A Garros elődöntőben is valami hasonló történt, Alcaraz jobban bírta az ötödiket.
jan. 20. 11:14
 1324/1438 anonim ***** válasza:
Hát,összességében ma nem született meglepetés,mindenhol a "papírforma" jött. A holnap jónak ígérkezik. Szerintem Paul veszélyes ellenfél lehet Zverevnek. Djokovic Alcaraz meg szerintem bármi lehet.
jan. 20. 12:38
 1325/1438 anonim ***** válasza:
Amugy Sinner úgy fogalmazott,"furcsa" reggel volt,nem is tudott rendesen bemelegiteni sem,nem is érezte jól magát már a meccs előtt sem,és tudta hogy nagyon nehéz meccse lesz.
jan. 20. 14:04
 1326/1438 anonim ***** válasza:
Feljebb is ment az odds, Minuar ellen már 1,16, két nyertre se szoktak ellene ennyit adni pedig ott könnyebb megverni mint három nyertre.
jan. 20. 14:29
 1327/1438 anonim ***** válasza:
Igen,láttam, kicsit furcsa,szerintem addigra rendbehozzák,ha nincs komoly baja. Alapesetben kapna talán 1.10 et De Minaur ellen... vagy 1.07 1.08 mint Rune.
jan. 20. 14:31
 1328/1438 anonim ***** válasza:
Mondjuk mikor így elkezd remegni lehet az is aki ráfogadott mivel ez mégiscsak egyéni sport és nem tudhatjuk milyen állapotban ébredt és nincs más helyette mint a csapatsportokban. Sonego is hozta ugyanazt a pénzt jóval kevesebb kockáztatással, lassan ő lesz a kedvenc játékosom de már elfogytak a nyerhető meccsei. Shelton ellen már csak pár ezerrel dobnám meg mert valamelyik ilyen 4 körüli be fog jönni.
jan. 20. 15:00
 1329/1438 anonim ***** válasza:
Hát igen,ilyen esetben a fogadó azzal járna jól ha feladja,ha képtelen normálisan játszani,mert ha online rakta a meccset az irodák nagyrésze a tétet visszaadja. De hát Sinner sem az a tipus szerintem,hogy rosszullét miatt feladja,ha csak nincs komolyabb sérülés,ami hosszútávon hátráltatná.
jan. 20. 15:14
 1330/1438 A kérdező kommentje:
Hogyha Sinner bejut a döntőbe, akkor lehet, hogy teszek egy ellenfogadást egy százassal, amit nem szívesen teszek, de nincs kedvem 193.000-et bukni. Sinner győzelme 337.750-et hozna perpill a konyhára.
jan. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!