Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1291/1438 anonim válasza:
Tippmixpron is lehet nézni az AO-t szinte minden meccset, sokszor még a legeldugottabb challenger tornákhoz is van stream de a nagyobb versenyekhez vannak kiváló minőségű ingyen streamek, én ott nézem csak egy reklámblokkoló kell és akkor tökéletes, nem fizetek elő egyiknek sem, meg ha foci BL-t akarok nézni akkor egy harmadiknak kell előfizetni ha mást meg egy negyediknek. Mindent más birtokol aki fizetős streamen hajlandó közvetíteni a meccsek nagy részét így szinte mindenre elő kéne fizetni ami már több 10 ezer havonta ha összeadódik :D
1292/1438 anonim válasza:
Az igeen. Monfils legyőzte Fritzet. Mi történt? Néztétekek a meccset?
Hát így Sinner ága leürült:D
1293/1438 A kérdező kommentje:
Én néztem. Őszintén, én azt hittem már az első körös ötszettes meccse után, hogy kifújt és a következőn simán kikap.
jan. 18. 07:53
1294/1438 A kérdező kommentje:
...erre a legszebb éveit idézi.
Ez lemaradt. :D
jan. 18. 07:54
1295/1438 anonim válasza:
Hát en sem gondoltam,pláne hogy az egész előtte hetet is végig játszotta, ahol tornát is nyert. Tényleg durva a pali,még 38 évesen is,amikor van kedve játszani.:D Egy kicsit ezért is érthetetlen nekem pl a Djokovic elleni rekordja,a 20-0 vagy mi...
1296/1438 anonim válasza:
Marozsán is jó esélyt packázott el. Sonego verhető ellenfél lett volna most, utánna Tien is,simán negyeddöntőzhetett is volna akár,sőt Fritz is kiesett,akár az elődöntő sem lehetett volna teljesen lehetetlen. De hát így..
1297/1438 anonim válasza:
Ezért mondtam hogy nem értem ezeket a nagyon alacsony oddszokat Fritznél, ő nem big 3 szint és nem egy életbiztosítás rá fogadni. Sonego várható volt hogy kiüti Marozsánt, az olasz szívós ellenfél, Fonsecát is kicsapta, talán ő mehet sokáig vagy még az is komoly lenne ha Tien, Fonsecában jobban benne volt. Vagy az öreg Monfils meglep mindenkit és megnyeri az első GS-ét, kb ő lenne a legidősebb győztes :D
1298/1438 anonim válasza:
Azért az nem semmi, hogy Sinner mennyire könnyen be tud sétálni így egy Grand Slam döntőbe,ha megnézzük a másik ágat,hogy ott mi várható.
1299/1438 anonim válasza:
Bár néha előfordul ilyen, Fritz es Medvedev sem tűnt a sorsolaskor sem igazán acélos ellenfélnek neki,de így még nehezebb látni hogy ki szorongathatja meg igazán.
1300/1438 anonim válasza:
1.07 Sinnerre Rune ellen. Azért az kemény. De végülis ha úgy vesszük... reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!