Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Grat. mindkettőtöknek a nyereményhez. Az a 65.000 is szép összeg, jó órabérben voltál. :)
Nekem ma ezek a fogadások zöldültek:
1. Berrettini vs Rune 1:3 @5,00 ✓
over 4,5 szett X
2. Giron vs Etcheverry over 4,5 @3,00 ✓
3. Marozsán vs Tiafoe: Marozsán +1,5 szett hendivel @1,80 ✓
10.000 volt mindegyiknél az alapösszeg.
_______
Ezek pedig a bukók:
1. Hurkacz vs Kecmanovic
3:1 Hurkacz, ill. over 4,5
2. Shapovalov vs Musetti over 4,5
______
Holnapra eddig egyet raktam: Humbert vs Fils over 4,5 @3,00
Fritz tényleg sokat fejlődött... nagy tenyeres,nagy szerva,és a lábmunkaja is sokat fejlődött,az alapvonalról is nagyon stabil. De nála nem érzem azt,hogy bajnok tipus lenne,mint egy Sinner vagy Alcaraz. Bőven él bennem a kép,amikor a sérült Djokovictól kikapott Ausztráliában,és a sérült Nadaltól Wimbeldonban,aki úgy adogatott mint egy átlag női játékos ott akkor. Szóval ezek miatt nem érzem hogy ő akár slamet tudna nyerni.
Viszont ha hátrányba kerülne Machac ellen,én nem raknám meg. Persze fontos a meccs kép az adott pillanatban,de ott már meleg lehetne a pite. Nem merném ugy megrakni mint ma pl Sinnert,bár nyilván Djokóra ilyen esetben sokkal nagyobb lenne az odds.
Garin ellen volt 1.02, meg Brooksby,aki 2 éve nem játszott hivatalos meccset. Garin salakos,és ott sem kiemelkedő igazán,egy erős ch szint,ellene érthető az 1.02,ahogy Brooksby ellen is igazából. Most Monfils ellen ahogy néztem,1.13. Ez sem magas,de kb reális,azért Monfilstól nagy bravúr lenne ha Fritzet kiejtené.
Djokónál mar nincs meg az az aura szerintem,egyre többen elhiszik hogy lehet keresnivaló,és így nehéz plane ha hátrányba kerül. De nyilván kisebb téttel be lehet próbálni akkor is,azért mégiscsak őt itt megverni,az nem kis dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!