Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1261/1382 A kérdező kommentje:

Grat. mindkettőtöknek a nyereményhez. Az a 65.000 is szép összeg, jó órabérben voltál. :)

Nekem ma ezek a fogadások zöldültek:

1. Berrettini vs Rune 1:3 @5,00 ✓

over 4,5 szett X

2. Giron vs Etcheverry over 4,5 @3,00 ✓

3. Marozsán vs Tiafoe: Marozsán +1,5 szett hendivel @1,80 ✓

10.000 volt mindegyiknél az alapösszeg.

_______

Ezek pedig a bukók:

1. Hurkacz vs Kecmanovic

3:1 Hurkacz, ill. over 4,5

2. Shapovalov vs Musetti over 4,5

______

Holnapra eddig egyet raktam: Humbert vs Fils over 4,5 @3,00

jan. 16. 15:51
 1262/1382 anonim ***** válasza:
Medvegyevnek valójában akkor lett igazából vege,amikor elvesztette a szerváját. Amióta nincs szervaja,minden meccse kínkeserv és véres verejték minden győzelme. De akiben van egy kis tökösség,nem kell hozzá top játékosnak lenni,az már elveri. Ez után vegleg lehuzhatja nagyjából a rolót. Több mint 1000 pontot veszít,nem tudom mennyit esik vissza a ranglistán,de a többi is elég gyenge a top5 után,szóval lehet nem olyan sokat.
jan. 16. 17:11
 1263/1382 anonim ***** válasza:
És igen ez nagyjából olyan 1.5-2 éve már így van nala. Nincs szerva,nincs olcsó pont,cserébe sok kettős hiba. Igy nem lehet valaki top 10 es teniszező hosszútávon,még ha alapvonalról egész jónak tűnik néha,de annak a nagyresze is csak passzív labdatologatás,és arra vár hogy hibázzon az ellenfele.
jan. 16. 17:18
 1264/1382 anonim ***** válasza:
Mostmár nehezedik a helyzet, a fáradtságot is bele kell kalkulálni. Sonego szerintem veri Marozsánt, ő lesz a fittebb de félek a fogadóirodák szerint is és nagyon magas oddszot nem adnak rá. Rublev, Ruud már kiestek, ellenük már nem lehet fogadni, sok meccs kiszámíthatatlan. Esetleg ha Sinner vagy Alcaraz hátrányba kerül akkor rájuk durrantok pesze ellenfél függő mert Djoko vagy Zverev ellen azért nagy összeget nem tennék alcarazra hátrányban.
jan. 16. 17:21
 1265/1382 anonim ***** válasza:
Esetleg Djokovicra,vagy Zverevre is lehet tenni hátrányban,de az már neccesebb talán.
jan. 16. 17:26
 1266/1382 anonim ***** válasza:
Djokora elég magas az induló odds, majdnem 1,30, ha hátrányba kerül simán felmenne 1,70-1,80-ra. Mostanában Fritzre adnak nagyon keveset, 1,02, ő lesz az új nagy teniszező. De mikor nem a legjobbak játszanak ott már nehezen tudok dönteni meccs előtt de Marozsán szerintem kiesik meg ez a Tien is a nagy győzelem után.
jan. 16. 17:30
 1267/1382 anonim ***** válasza:

Fritz tényleg sokat fejlődött... nagy tenyeres,nagy szerva,és a lábmunkaja is sokat fejlődött,az alapvonalról is nagyon stabil. De nála nem érzem azt,hogy bajnok tipus lenne,mint egy Sinner vagy Alcaraz. Bőven él bennem a kép,amikor a sérült Djokovictól kikapott Ausztráliában,és a sérült Nadaltól Wimbeldonban,aki úgy adogatott mint egy átlag női játékos ott akkor. Szóval ezek miatt nem érzem hogy ő akár slamet tudna nyerni.

Viszont ha hátrányba kerülne Machac ellen,én nem raknám meg. Persze fontos a meccs kép az adott pillanatban,de ott már meleg lehetne a pite. Nem merném ugy megrakni mint ma pl Sinnert,bár nyilván Djokóra ilyen esetben sokkal nagyobb lenne az odds.

jan. 16. 18:56
 1268/1382 anonim ***** válasza:
A nagy teniszező idézőjeles, fogadás szempontjából mivel ugyanannyit adnak rá mint Sinnerre így nagynak számít, azért a legtöbb teniszező nem 1,02 meccs előtt de nyilván tisztában vagyok Fritz képességeivel, sokat fejlődött az elmúlt egy évben de tudom miket csinált korábban illetve Sinner ellen még ez a felújított verzió is nagyon kevésnek bizonyult tehát meg vannak a korlátai. Ha nagyon szerencsésen alakul számára a sorsolás, kiesik előle mindenki akkor nyerhet egy GS-et de máshogy nem hiszem.
jan. 16. 19:22
 1269/1382 anonim ***** válasza:
És eszem ágában sincs Fritzet nagy összeggel pakolgatni, van olyan sportfogadó oldal ami 10 ezer eurot is enged csak megjegyeztem hogy mostanában nagyon alacsony az oddsa pedig a United Cupon is volt egy buktája. Djokoban még bízok a GS-eken, 1-2-es állásnál is tennék rá egy fogadást, nyilván nem mindenemet de max egy 50 ezret még megérne.
jan. 16. 19:29
 1270/1382 anonim ***** válasza:

Garin ellen volt 1.02, meg Brooksby,aki 2 éve nem játszott hivatalos meccset. Garin salakos,és ott sem kiemelkedő igazán,egy erős ch szint,ellene érthető az 1.02,ahogy Brooksby ellen is igazából. Most Monfils ellen ahogy néztem,1.13. Ez sem magas,de kb reális,azért Monfilstól nagy bravúr lenne ha Fritzet kiejtené.

Djokónál mar nincs meg az az aura szerintem,egyre többen elhiszik hogy lehet keresnivaló,és így nehéz plane ha hátrányba kerül. De nyilván kisebb téttel be lehet próbálni akkor is,azért mégiscsak őt itt megverni,az nem kis dolog.

jan. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!