Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1271/1382 anonim ***** válasza:
Hát Machac elég könnyen adja a bőrét,még az is lehet a meccs előtti 1.25 ben volt az érték.:D
jan. 17. 10:33
 1272/1382 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy ez 3-0 lesz. Ha gyengével játszanak ott nagyobb az esélye a szettvesztésnek, Alcaraz is csak belealudt és egy tiebreaket elvesztett de amikor papíron nehezebb ellenfél jön simábban nyernek. Én amúgy -1,5 hendit raktam Djokonál, egy szettet elveszíthet.
jan. 17. 11:00
 1273/1382 A kérdező kommentje:
Djokovic mekkora már! :D
jan. 17. 11:48
 1274/1382 anonim ***** válasza:
Nagyon érik az az Alcaraz Djokovic.
jan. 17. 12:18
 1275/1382 A kérdező kommentje:
Igen. Tulképp következő körös ellenfelek sem ígérkeznek nehezebbnek a Machac/Borges kettősnél.
jan. 17. 12:30
 1276/1382 A kérdező kommentje:
Ezt a női meccset simán lekeverhetnék az Eurosport 1-en, aztán folytathatnák a Draper vs Vukic meccsel így, hogy Super-G-re kapcsoltak az Eurosport 2-en. Konkrétan bármelyik férfi meccs nagyobb értékkel bír nézettségben, mint az, hogy Peguláékat tolják az ember képébe.
jan. 17. 12:40
 1277/1382 anonim ***** válasza:

Én ezt már rég meguntam,hogy folyton azt a meccset közvetítik pláne az elején,ami pont nem érdekel. Előfizettem Max ra,nem nagy durranás,3000ft kb a sport része havonta, általában csak azokra a hónapokra fizetek amikor GS van. Mert ugye a többi tornát meg már nem ők adják...

Azert Draper lehet kicsit rágósabb falat Alcaraznak,kérdés mennyire lesz faradt addig a hosszú meccsek miatt a brit.

jan. 17. 12:44
 1278/1382 anonim ***** válasza:
Hát plane igy,hogy megint csak 5 szettben nyerhet,ha nyer.
jan. 17. 12:45
 1279/1382 anonim ***** válasza:
Lehecskának van olyan játéka ami problémát okozhat, a szervák és a nagy ütések, szerintem őt nem veri háromban Djoko. Mahacsnak nincs ilyen átütő ereje, ő előzetesen nem ígérkezett túl nehéz ellenfélnek. Tavaly legyőzte ugyan Djokot egy salakos felvezetőn de azért az más és egyébként is ritkán képes kihozni magából a legjobbját. Draper szintén egy szettre jó lehet Alcaraz ellen, ezeket az ellenfeleket meg kell oldaniuk ha nincs semmi gondjuk fizikálisan és felkészültek. Abból sem indulnék ki hogy Draper meg legyőzte Alcarazt egy korai füves felvezető meccsen, ott bárkit ki lehet szerválni, Djokot is csak ő nem szokott indulni füves tornán Wimbledonon kívül, úgy meg nehéz kiejteni.
jan. 17. 14:20
 1280/1382 anonim ***** válasza:
Tien elfáradt, Moutet kiejti és Marozsán is elkészült, őt meg Sonego. Ezeket szerintem megjátszom szinglibe maximum egy 20-assal fejenként, többet nem érnek.
jan. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!