Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1281/1438 anonim válasza:
Sinnert lehet majd pakolni esetleg ha Runeval összekerül. Bar nagy odds nem lesz rá.
1282/1438 anonim válasza:
Ja de Sinnernél sokkal többet kell kockáztatni 20 ezer nyereményért. Amúgy Rune Sinner ellen mindig felszívja magát.
1283/1438 anonim válasza:
De óriási különbség van a két játékos között,főleg a mentális részen. Az hogy ő Sinnert megverje itt,minimális az esélye.
Alcaraz es Zverev is 1.15 körüli szorzón jött ki. Azert ennél kicsit többet vártam.
1284/1438 anonim válasza:
Zverevnek mostmár csinálnia kéne valami öt szettest mert eddig simán menetelt, Humbert ellen már megszenvedhet. Alcaraznak el kell intéznie simán Drapert, három öt szettesből jön. Djoko és Alcaraz nyer legfeljebb négyben kombinálva az már jó kis oddsz.
1285/1438 anonim válasza:
Amikor legutóbb Párizsban találkoztak,akkor mindenki szoros meccset várt,meg Humbert felszívta magát meg a közönség meg a stb stb. Aztán Zverev nyert 6-2 6-2 re. Ettől függetlenül lehet ez akár egy ötszettes is. De Zverev most elég összeszedettnek tűnik.
1286/1438 anonim válasza:
De nyilván az első komolyabb teszt most jön neki,az eddigi ellenfelek legyőzéséből nem sokat lehet levonni.
1287/1438 anonim válasza:
Zverevnél mindig azt mondják hogy most összeszedett meg most jött el az ideje aztán kiejti magát iszonyat lúzer módon. A Garros döntőben is úgy ütögette a labdákat mint a hímestojást miután vezetett meg legutóbb a WTF-en is betlizett pedig ott ő volt Sinner mellett a másik esélyes, fedettpálya az ő terepe, pár hét alatt nem hiszem hogy nagyon megváltozott volna. De Minuarra is nagyon alacsony az odds, na azt sem fogadom meg, szerintem az trükkös meccs.
1288/1438 anonim válasza:
Hát igen. Amikor ott van a lehetőség mindig elszórakozza. Idén az Us Openen simán döntőznie kellett volna.Tavaly is döntőzhetett volna az AO-n is,és akkor még több esélye is lehetett volna az akkori Sinner ellen mint akár a mostani ellen. Idén kíváncsi leszek meddig jut.
1289/1438 A kérdező kommentje:
#12:44
Én a héten a vegas.hu-n néztem azokat a meccseket, amiket nem adott a tv és érdekelt. Tavaly fontolgattam a füvespályás szezon előtt, hogy a Net4+-nál csinálok előfizetést, de pont közvetítették egész héten a hallei versenyt meg később a többit is így inkább maradtam a tv/fogadóiroda közvetítésnél. :D
______
Az elődöntőig besétálhat Zverev, de szerintem Humbert fog egy szettet.
jan. 17. 19:12
1290/1438 anonim válasza:
Hát igen,nekem pl a net4 nél állandó van,mert a tenisz nagy részét (500-as,1000-es tornák) ők adják, illetve ha épp nem vagyok tv közelben akkor premier league,bundesliga,serie-a meccseket is. Illetve a Max-on a Grand Slamek. De régen ebből a szempontból sokkal jobb volt szerintem,amikor az Eurosport adott minden teniszt. De gondolkodtam a tennis tv előfizetésen, ott tényleg mindent lehet nézni,bár az még drágább ugy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!