Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1331/1382 A kérdező kommentje:
Amúgy a holnapi csúcsrangadóval kapcsolatban egy apró érdekesség: Djokovic tizenegy éve nem kapott ki az AO-n, amikor az esti programban kapott helyet.
jan. 20. 21:23
1332/1382 anonim válasza:
De Minaurt azért mindenhogy vernie kell,ágyból felekeltve,csukott szemmel is. Amugy én ennek a rosszullétnek nem adnék akkora jelentőséget,de majd a De Minaur meccs többet elmond. Mindenesetre,Sinnernek a csapatában vannak Djokovic régi emberei,akik pár újraélesztést már véghez vittek,lehet Sinnerrel is megcsinálják :D
1333/1382 anonim válasza:
Remélem jó meccs lesz,és nem olyan pl mint a 2024 es wimbledoni. Hanem akár olyan szoros mint az olimpia,vagy 2023 Wimbledon.:D
1334/1382 anonim válasza:
Egyszer minden sorozat megszakad, amúgy szerintem téves infó mert mikor kikapott Chungtól az biztos hogy este volt, emlékszem hogy itt már kb dél volt és az nem 11 évvel ezelőtt volt.
Attól függ kivel játssza a döntőt Sinner, ha Zverevvel vagy Paullal akkor már kitartanék mellette bár az is igaz hogy rájuk magasabb lenne az odds mint Djokora vagy Alcarazra tehát többet hozna ha esetleg Sinnert is sikerülne verniük de erre azért nem sok esély van.
1335/1382 A kérdező kommentje:
Djokovic 2015-ös formában tolja. 2:1
jan. 21. 13:54
1336/1382 anonim válasza:
Djokovic nagyon nagyot játszik. De kicsit úgy érzem Alcaraz magát veri meg.
1338/1382 anonim válasza:
Ez az ember tényleg hihetetlen. Ahonnan megtalálja azt a szintet,amivel szinte verhetetlen... majdnem 38 évesen. Erre nem igazán lehet mit mondani. Ha innen megcsinálja,egy ennyire nehéz sorsolással... arra tényleg nem lehet mit mondani.
1339/1382 anonim válasza:
Én kicsit máshogy láttam, messze nem volt ez 2015-ös szint. Alcaraz nagyon gyengén játszott főleg a második-harmadik szettben és az olimpiai meccs is jóval magasabb színvonalú volt mint ez. Sajnálom hogy csak 30 ezret küldtem rá Djokora, innentől valószínűleg lemegy rá az odds és Zverev ellen már esélyes lesz és Sinner ellen se kap 3-4-es szorzót. Nem vagyok benne biztos hogy Zverevet könnyebben elintézi mint Alcarazt, a spanyol kb ugyanazt csinálta mint az elmúlt fél évben, megverte magát a sok hibájával.
1340/1382 anonim válasza:
Tény,nagyon sokat hibázott Alcaraz. Nem jó taktikával játszott, szerintem az első szett után ő is elhitte,hogy ez sima lehet. De ettől függetlenül Djokó mentálisan is fölénőtt. Alcaraz ha egyszer elveszti a fonalat,akkor nem sok esély van hogy visszajön. Talán a negyedikben,amikor kicsit lekésett a tenyeresről,és kerettel ütötte a bréklabdánál,ott visszajöhetett volna a meccsbe. De összességében megérdemelten nyert Djokovic úgy éreztem. Alcaraznak inkább mentális téren kell még sokat fejlődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!