Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1371/1397 anonim ***** válasza:
Zverev kellemetlen ellenfél Sinnernek, őt nem fogja úgy legyalulni mint Minuart de lúzer típus és még soha nem nyert döntőt, negyeddöntőbe veszélyesebb lenne szerintem. Djoko meg befejezte a Gs-ek gyűjtögetését úgy tűnik, még Wimbledonban lehet egy minimális esélye ha kap egy könnyű sorsolást és nem Alcarazzal döntőzik, a másik három helyszínen már nincs reális esélye, itt sem volt mert Sinner ellen nem ő lett volna a favorit. Azt hittem Zverevet még legyűri de legalább így érvénytelen a fogadás amit tettem.
ma 10:25
 1372/1397 anonim ***** válasza:
Nem lesz sima,de nem látom azt ha Sinner legalább a 80-85% át kihozza,akkor hogy nyerhetne Zverev. Persze,a szervákkal tudja magát talán tartani valameddig,de a labdamenetekben nehezebb lesz neki.
ma 10:52
 1373/1397 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem nem kerdes,ha Djoko le tudja játszani a meccset verte volna Zverevet. Nekem ez nem kérdés,egyszerűen fejben annyival jobb. De a fogadásban igy korrekt szerintem ha a tét visszajár feladásnál. Persze,nyilván akkor bosszantó,ha az ellenfél adja fel,nem pedig akire ment a tét.
ma 10:55
 1374/1397 anonim ***** válasza:
Mindenesetre egy Sinner Zvereven nem fizetne sokat a sima győzelme,szerintem maximum 1.30 at.
ma 11:00
 1375/1397 A kérdező kommentje:

Djokovicot most már a teste dönti le, nem az ellenfelek. :( Fél lábbal wimbledoni döntő, most pedig az izomszakadás.

____

Sinner meg kis híján ajándékozott egy szettet Sheltonnak. Nagyon amatőr hibákat vétett, viszont egy kicsit lassult a pálya, ami az ő malmára hajthatja a vizet. Máris breakelőnyben.

ma 11:05
 1376/1397 anonim ***** válasza:
Benne vannak a hibák,Sinner sem gép. De még ha a szettet bukta volna,akkor is a meccset hozta volna 4 ben. Nem ma kell annyira jól jástzania,Sheltont mindehogy veri. Zverev ellen kell jól jatszani,akkor nem sok sansza lesz a németnek.
ma 11:13
 1377/1397 anonim ***** válasza:
Ugyanígy járt Federer és Nadal is, esnek darabokra. Náluk is ez a 38 év körül volt a határ, Djoko sem kivétel.
ma 11:18
 1378/1397 anonim ***** válasza:
Djokó annyiban más azért,hogy őt csak ebben a korban kezdték elérni a sérülések jobban,míg Nadalnak pl ha hozzá hasonlítjuk ebből a szempontból,akkor az egész pályafutását végigkísérték.
ma 11:22
 1379/1397 anonim ***** válasza:
Nyilván amiért tett is,jó genetika plusz nagyon odafigyelt mindig a testére. De az időt ő sem tudja meghazudtolni. Talán Wimbledonban lehet sansza,ha nem lesz sérült meg semmi. Federer is 38 evesen játszott döntőt egy sokkal fiatalabb Djokoviccal.
ma 11:23
 1380/1397 anonim ***** válasza:
Azok még nem voltak végzetes sérülések amiket Nadal fiatalabb korában szenvedett el, kihagyott pár hónapot, fél évet és aztán folytatta, erről szólt az egész pályafutása és neki eleve nyomorék a lába, rendellenességgel született, alapból fájdalommal él amikor nem teniszezett akkor is. Federernek masszívabb a testfelépítése mint Djokonak és ő nem is vette olyan szigorúan, nem figyelt annyira az étkezésre, szinte mindig volt egy kis pocakja és azzal játszott, jógára, jégfürdőt sem alkalmazott tehát a módszerei nem voltak modernek de 30-as évei közepéig komoly sérülése nem volt, egészen az első térdműtétig. De úgy tűnik teljesen mindegy milyen módszert követ valaki ez a határ, 40 körül game over.
ma 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!