Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1361/1370 anonim ***** válasza:
Nem rakom a 3-0-át, Selton a szervája miatt tiebreakre jó lehet, Rúne ellen se raktam, Minuár ellen raktam mert őt nagyon simán szokta verni. Esetleg Djoko ellen mehet nyer legfeljebb 4-ben, szerintem Djokot is veri simán ha nem üt be nála valami mint Rúne ellen.
tegnap 14:22
 1362/1370 anonim ***** válasza:
Ha Djoko Sinner döntő lenne,én nagy téttel nem mernék Djokó ellen rakni. Egyszerűen abban tényleg minden benne lehetne. Akár hogy simán kikap,mint Wimbeldonban,de akár élete teniszét játsza és nyer,azt sem lehet kizárni teljesen. De nyilván Sinner sem az a megremegős típus,jó meccs lenne.
tegnap 14:29
 1363/1370 anonim ***** válasza:
Nem nagy téttel gondoltam, pár tíz ezerrel max de egy olyan meccsen több mindenre is fogadnék. Alcaraz ellen is raktam három játszma felett, Djoko legalább 3x breakel a meccsen meg persze Djoko győzelmére is, ez mind jött. Sinner Djokon is nyerne szettet mindkettő de Zveren is fog szerintem, ezek nagyobb eséllyel jönnek be minthogy nem. Selton ellen talán meg lehet kockáztatni hogy lesz tiebreak.
tegnap 15:54
 1364/1370 anonim ***** válasza:
Játékszám over,szettek száma,szett hendikep, akár brékek száma,ezek jók lehetnek amugy. Talán jobbak is,mint kimenetelre rakni.
tegnap 15:57
 1365/1370 anonim ***** válasza:
Ja még pontos eredményre is néha, Djoko 3-1-et akartam de végül úgy döntöttem nem rakom, elkúrtam. Szetthátrányban lehetett vagy 10 felett mert alapból 6,5 körül volt :D Erre elég lett volna 10 ezret is rakni már akkor is jól fizet.
tegnap 16:52
 1366/1370 anonim ***** válasza:
Hát csak megint ott volt az a bizonyos "megsérülés",ami most megint kérdés hogy mennyire volt valós. Mert a masodik szettben tenyleg látszott,hogy nem mozgott jól, de valahogy megnyerte mégis a szettet,a harmadiktól meg már úgy mint aki gumiból van. A fene se tudta hogy valójában mi a helyzet vele akkor.:D
tegnap 16:59
 1367/1370 anonim ***** válasza:
Az a taktika része, semmi baja nem volt, én már nem dőlök be ennek. Mindig ugyanaz van hogy halottnak néz ki majd negyed óra múlva lefutja a maratont is háromszor. Ez sose volt szimpatikus meg nem sportszerű de már megszoktuk hogy ez az ember ilyen. Zverev ellen is ugyanezt fogja csinálni gondolom ha elbukja az első szettet, olyan nincs hogy ő mindig meggyógyul miután ápolták, századjára is ugyanaz történik. Mcenroe is mondta tegnap hogy kamugép, nem kell neki elhinni semmit. Ja és azt a két évvel ezelőtti AO-t is teljesen egészségesen nyerte és nem combizomszakadással ahogy az kommunikálva lett, semmilyen profi sportban nem lehet játszani több centis izomszakadással, fociban ilyenkor azonnal cserélik és hetekig, hónapokig nem játszik akinek valóban az van. Djokonak nyilván nem volt. Ja meg valamelyik AO-t meg hasfalszakadással nyerte de az is kamu, Nadal azonnal visszalépett Wimbledontól meg látszott a játékán hogy alig tud szerválni, Djoko játékán semmi nem látszott, több centis szakadt combbal spárgázott ugyanúgy meg nyújtogatta ami egyenesen tilos izomszakadásnál...
tegnap 18:01
 1368/1370 anonim ***** válasza:
Jah hát igen azt is túltolta azért rendesen,az izomszakadás az nem olyan hogy majd elnyomjuk fájdalomcsillapítokkal mint Nadal a lábát folyton. De egyébként ő maga azt nyilatkozta,ha nem nyeri meg a második szettet lehet feladta volna a meccset...mondjuk onnan tényleg nehéz lett volna visszajönni sérülés ide vagy oda.
tegnap 20:37
 1369/1370 anonim ***** válasza:
Hát ez? Bukja az első szettet,aztán feladja...
ma 06:31
 1370/1370 anonim ***** válasza:
Zverev ugyan úgy lúzer volt amúgy a meccsen, Djokovic sem hasznalta ki amit ki kellett volna. Úgy néz ki Zverevnek meglesz a harmadik vesztett GS döntője,ha Sinner ellen játszik.
ma 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!