Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1341/1438 anonim válasza:
Ez a meccs ide vagy oda,megkockáztatom Zverev elleni meccs még szorosabb lesz.
1342/1438 anonim válasza:
Alcaraz nincs a 10 legjobb játékos között szerintem keménypályán, túl sokan megverik ezen a borításon. Zverev és Sinner jobb keménypályás játékosok, nagyobb kihívás őket legyőzni. Alcaraznak marad a salak meg a fű egyelőre amíg nem tud szintet lépni ha egyáltalán képes rá. Legutóbbi három GS-en Zverev, Van de Zandschulp és Djoko is leiskolázták. Persze képes bravúrra Alcaraz mint amikor leverte Pekingben Sinnert de bravúrra sokan képesek. Egyszer olvastam hogy a fű a legerősebb borítása, lehet ez tényleg igaz, ott előnyben van, egyszerűen jobban mozog rajta mint a mezőny nagy része, Zverev, Medvedev például utálnak rajta játszani, nem komfortos nekik mint a kemény.
1343/1438 anonim válasza:
A nyári kemény pályás szezontól idáig kikapott Monfilstól, Van de Zandschulptól,Machactól,Humberttől, Ruudtól,Zverevtől és most Djokovictól. Ezen meccsek nagyrésze betli kategória, ha kivesszük a Zverev és Djokovic meccset. És igen,a Sinner elleni győzelme Pekikgből az egyetlen,ami ugymond meglepő. Minden esetre,eddig mindenki ugy gondolta,hogy a gyors keménypályák nem fekszenek neki,de pl ez a mai késő este miatt is viszonylag lassú volt. Szóval ugy összességében a kemény pályákon egyértelműen a legsebezhetőbb. Tényleg nagy kérdés a jövőben ebben mennyit tud fejlődni.
1344/1438 anonim válasza:
De persze ennyi hibával nem lehet nagy játékosokat megverni,mint amennyit ma is hibázott,borítástól függetlenül.
1345/1438 anonim válasza:
Indian Wells fekszik neki, azok a körülmények vannak legközelebb a salakhoz. A hibák száma valószínűleg összefügg a borítással, füvön nem emlékszem hogy ennyire rossz meccseket játszana, az ilyen Draper elleni pár nappal a Garros után meccsek nem számítanak. A World Tour Finalson ahol a legjobb játékosok vannak is csak pofozógép. Komoly játékos ellen nem fogadnék rá keménypályás GS-en ezek után, talán egy Lehecska, Dimitrovot még megoldana de necces.
1346/1438 A kérdező kommentje:
Djokovic veretlenségi szériájával kapcsolatban valóban tévedtem. Wawrinkára emlékeztem, de tényleg Chung verte meg őt utoljára az esti programban. Nagy meccs lesz a pénteki, de Zverevet is verni fogja. Zverevnél ezek a 6:2-re elbukott szettek az elmúlt két meccsén érthetetlenek.
jan. 21. 21:46
1347/1438 anonim válasza:
Én már megtettem a tétet, száz ezer Djokora, nem hiszek Zverevben hogy kinőtte a lúzerséget. Nyilván lesznek esélyei mert nem rossz játékos, akár öt szet is lehet de megnyerni és megszorongatni az nem ugyanaz. Sinnerre kíváncsi leszek, remélem nem betegedett le mert nem kéne a döntőbe egy Selton vagy De Minuar, azok ellen 1,05 lenne Djoko.
1348/1438 anonim válasza:
Mondjuk az elődöntő nappal lesz, az még jobb is Zverevnek mint az esti.
1349/1438 anonim válasza:
Ez megint egy nagy teszt lesz Zverevnek. És megmutathatja,hogy tényleg képes rá,és nem csak szavak embere. Mint pl máig azt hajtogatja,hogy ő megverte volna Naldalt a Garroson ha nem sérül meg. Most egy hasonlóan nehéz feladat vár rá.
1350/1438 anonim válasza:
Láttam már pár ezer teniszmeccset de akkora lúzerséget mint azon a Garroson nem sokszor. Az első szettben Zverev volt a jobb de ostoba módon eladta a break előnyét majd a tiebreaket 6-2-ről bukta. A második szettben meg vagy 4x volt break előnyben és ebből 5-5-t tudott kihozni, akkor törte ki a lábát. Nadal a nagymestere volt a szoros végjátékoknak és a szett ellopásoknak, Djoko ellen is sokszor megcsinálta, Zverev ott nem nyert volna sose ez biztos. A tavalyi döntőben Alcaraz ellen is átment lúzerba mikor felcsillant az esély a győzelemre, semmilyen kockázatot nem vállalt és simán kikapott de tavaly az AO-n is érthetetlenül kapott ki egy hullafáradt Medvedevtől szóval én ő benne nem bízok. A teniszben sok mindent lehet fejleszteni, a szervát az ütéseket de ha valaki mentálisan gyenge azt szinte lehetetlen. Egy példa van akinek sikerült, Wawrinka, ő lúzerből lett bajnok. Fritz tenisze s fejlődött de ugyanaz a lúzer maradt mint korábban, nem véletlen esik ki egy 40 éves Monfils ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!