Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1431/1438 anonim ***** válasza:
Sinner nem is játszott igazán jól, ez csak az átlag szintje, Zverev meg azzal a rengeteg tenyeres hibával sokra nem mehetett így nagyon sima meccs volt. Összességében az egész torna lapos volt, az Alcaraz-Djokon is elmaradt a nagy küzdelem.
tegnap 21:00
 1432/1438 anonim ***** válasza:
Djokovics ezzel a Sinnerrel nem tudja már felvenni a verenyt, mindenképp kikapott volna az is lehet szettet se nyer, csak ha az olasznak van valami fizikális gondja akkor lehet esélye. Alcaraz meg nagyon kétarcú, a jelenlegi formájában ő is kikapott volna, vissza kellene találnia a 2022-23-as önmagához, ott olyan volt mint Nadal, igazi pióca és soha nem adom fel mentalitás jellemezte, a Djoko elleni meccsen ebből semmit nem láttam, túl könnyen adta magát, a második és harmadik szettet is túl könnyen nyerte Djoko, valószínűleg úgy volt vele Alcaraz hogy valahogy csak túljut azon a meccsen de nem jött össze, kiábrándító egy meccs volt számára. Djokonak már Zverev is nehéz ellenfél lenne, maximum öt játszmában tudná legyőzni ahol a mentális képességei miatt ő jönne ki győztesen de semmiképp sem verné három szettben ilyen domináns tenisszel mint ahogy Sinner tette, ha jól emlékszem még break labdához se engedte vagy max egyszer a harmadik szettben.
tegnap 21:11
 1433/1438 anonim ***** válasza:
Hol van a 22-es Alcaraz aki ellen Sinner ellopott két tiebreakes szettet a Us Open negyeddöntőben, azok után a játékosok 99%-a besokall és 6-2-re bukja a következő szettet de ő nem adta fel hanem meccslabdát hárítva fordított és öt óra játék után nyert is. Most break hátrányba kerül és dobja is a szettet Djokonak pedig korábban duplabreak hátrányban is pozitív volt a hozzáállása, például Cici ellen szintén a US Openen amikor felbukkant. Ez biztosan nem az a játékos aki korábban volt, azt nem verte volna Djoko ilyen könnyedén de még több meccset is fel lehet sorolni ahol simán kikapott.
tegnap 21:20
 1434/1438 anonim ***** válasza:
Durva,de talán tényleg a 2022 es Us Openen láttam úgy gondolom a legjobb Alcarazt... pedig akkor 18 vagy 19 éves volt. És durva kimondani,de azóta szinte nem fejlődött semmit. Oké,füvön igen,mert a 2 Wimbledont nem a szél hordta össze,no meg a Garrost sem... de nem tudom. Nagyon kétarcú. Ha olyanja van,elő tud venni olyan teniszt,amivel bárkit meg tud verni,Sinnert is. De ha rossz napja van,akkor pocsékul játszik. Sinnernél ilyen nem nagyon van,amikor gyengén játszik az ellenfelek többségének akkor sincs szinte semmi sansza. Alcaraznál ez nincs meg,ő olyankor bárkitől ki tud kapni.Djoko szerintem is kevés már ehhez a Sinnerhez kemény pályán. Talán salakon vagy füvön lehetne valamennyi esélye ellene. Én így látom. Kíváncsian várom a folytatást. Remélem Zverevet nem töri meg ez a vereség most nagyon,mert ma tényleg semmi esélye nem volt. Sokkal fájóbb neki a Thiem meg az Alcaraz elleni,ahol azért volt sansza a győzelemre. Tovább kell mennie,és ha a csillagok egyszer úgy állnak még lehet GS bajnok,szerintem egyet megérdemelne.
tegnap 22:07
 1435/1438 anonim ***** válasza:
Alcaraznak a keménypályás játéka esett vissza, korábban azért villantott párszor, első AO-ján csak döntő szett tiebreakben kapott ki az akkor még jó formában lévő, rutinos Berettinitől akit a harmadik-negyedik szettben oktatott és Miami, US Open is sikeresebbek voltak, nemcsak Indian Wells, kb egy éve teljesen súlytalan ezen a borításon, nemcsak hogy kikap hanem bántóan simán verik, valamit ki kell találnia mert a szezon nagy részét kemény pályán játsszák. Salakon szerintem nem lesz gondban, azt mindig is érezte, füvön meg elég gyenge a mezőny, az is becsapós. A tavalyi wimbledoni döntőben amúgy nagyon jól játszott, úgy szervált mint Sampras vagy Federer, szinte érinthetetlenül tehát benne van a potenciál de ritkán jön ki mostanában. Ez mentális probléma lehet szerintem, nem felejthetett el keménypályán teniszezni, mégcsak azt sem lehet mondani hogy a többiek felénőttek mert ez csak Sinnerre igaz de egy 40 éves Monfilsra nem. Ja meg taktikailag sincs a toppon, ez Djoko ellen is látszott, sokszor nem tudja mit kell csinálni, ez már az edzői stábnak a felelőssége ha ennyiszer tanácstalan.
tegnap 22:32
 1436/1438 anonim ***** válasza:
Akkor még úgy is tűnt talán, hogy a kemény pálya lehet a legerősebb borítása. Nekem az sem volt annyira szimpatikus,amikor azt mondta tulajdonképpen,hogy neki sokkal fontosabb a szórakoztatás,mijt az eredmény. Nem szószerint így mondta,de a lényeg ez volt. Néha látszott is,hogy egy egy labdamenetben meg akart halni a szépségben,ahelyett hogy az egyszerűbb,de hatékonyabb megoldást választotta volna. Biztos van az a réteg a tenisz kedvelőknek, akik csak ezért nézik a meccseket. De szerintem az első szempont mindig a győzelem,Sinnerrtől sosem hallani meg látni ilyet,mondjuk ő alapból sem az a zsonglőr típus,de akkor is. Az edzői caapatában szerintem mindenképp kellene valami változás,mert nagyon úgy néz ki egy ideje nincs előrelépés. Néha néha kijön az eredmény,de hosszútávon így nehéz lesz akár csak a ranglistán megközelíteni Sinnert,de jelenleg még Zverevet is.
ma 05:09
 1437/1438 anonim ***** válasza:
Bár most a Djokovic elleni vereségét nem a bohóckodás okozta,olyan hibákat meg annyit senki ellen nem lehet elkövetni,nem hogy ellene.
ma 07:29
 1438/1438 anonim ***** válasza:
Illetve a szervája is gyenge pont,wimbledoni döntő ide vagy oda,mert ott tényleg jól szervált.De nagyrészt a szerva miatt is kerül bajba sokszor kemény pályán. Egyenlőre nem javult, hiába próbáltak fejleszteni rajta,kíváncsi leszek a jövőben ez változik e. Sinner ehehz képest ha szorult helyzet van szinte mindig beüt egy jót amivel segít magán. Alcaraznál ez nincs.
ma 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!