Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1421/1436 anonim ***** válasza:
Ha már Murray Djokovic,az utóbbi időben azon filóztam,hogy Alcaraznak is talán szüksége lenne az edzői csapatában változásra. Úgy érzem,Ferreróval megragadt a fejlődése,és nem tud szintet lépni. Persze nehéz döntés,mert Alcaraz is ragaszkodik hozzá szerintem,mégiscsak ő fedezte fel és vitte el oda ahol tart. De mégis, én ugy eltudnék kepzelni egy Nadalt Alcaraznak... persze lehet még korai lenne,és Nadal sem akar még edzősködni... de szerintem nagy páros lehetne, az egyik gyerekkori bálványával. Akár még ugy is ha csak becsatlakozna Ferreróékhoz,és akkor még olyan nagy változás nem is történne.
tegnapelőtt 22:18
 1422/1436 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs hogy dühös volt meg vért ivott, ha elszakadt akkor elszakadt, nem lehet vele játszani, semmilyen sportoló nem játszik izomszakadással, maximum sakkozó :D Most se volt amúgy olyan nehéz a sorsolása, Zverev ugyanolyan balfék mint Cicipasz, Alcarazt már kiverte szóval egy meccs maradt volna hátra és nem 5. Oké hogy az a legnehezebb de gondolom Sinner ellen is lett volna terv és nem feltartott kezekkel állt volna ki ellene, ha Medvedev majdnem megverte tavaly akkor Djokonak is lett volna esélye, annyira nem nehéz megverni az olaszt mint korábban Nadalt salakon. Az izomszakadást nem lehet fájdalomcsillapítóval kezelni mert még ha le is zsibbasszák akkor is szakad meg roncsolódik tovább ha valaki órákig spárgázik több centis szakadt combbal.
tegnapelőtt 22:46
 1423/1436 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam Nadal nem fog edzősködni soha, már utazott eleget és otthon akar lenni meg amúgyis ott van neki az akadémia, az bőven elég meg még kisgyereke is van, mire az felnő Alcaraz már 30 éves lesz.
tegnapelőtt 22:50
 1424/1436 anonim ***** válasza:
Illetve Sinnernek is kell majd új edző mert Cahill csak idén lesz, jövőre már nem.
tegnapelőtt 22:51
 1425/1436 anonim ***** válasza:
Cahill meg már beajánlotta multkor Agassit Sinnernek:Dq0
tegnap 07:28
 1426/1436 anonim ***** válasza:
Hát összességében végül simán nyert 3 ban Sinner. Nagyon kemény ez a srác.
tegnap 13:01
 1427/1436 anonim ***** válasza:
Most még csak azt sem lehet mondani,hogy elszerencsétlenkedte,mert Sinner még arra sem hagyott neki lehetőséget,hogy fontos pillanatokban ellúzerkedhesse. Egyszerűen csak túl jó... és nem csak Zverevnek,hanem érzésem szerint a teljes jelenlegi mezőnynek.
tegnap 14:48
 1428/1436 A kérdező kommentje:
Zverev egyedül az első szerváira támaszkodhatott, labdamenetekben, mintha a falnak ütögette volna a labdákat.
tegnap 14:59
 1429/1436 anonim ***** válasza:
Semmi sansza nem volt Zverevnek. Ha Grand Slamet akar nyerni,úgy gondolom csak a Garroson lehet ennél nagyobb esélye. Itt vagy az Us Openen Sinnert megverni egy GS-en....
tegnap 15:35
 1430/1436 A kérdező kommentje:
Ti hogy látjátok? A mai Sinner ellen Djokovic és Alcaraz is a vert mezőnyben lett volna?
tegnap 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!