Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1401/1425 anonim ***** válasza:
Talán azt lehet mondani,hogy kemény pályán a legnehezebb "uralkodni", mert az olyan "sztenderd" borítás,ahol mindenkinek tudnia kellene játszani. Tehát nem olyan mint egy fű vagy salak,ami annyira achilles sarka lehetne bárkinek. Szóval ezért volt durva ahogy Djokovic évekig szinte uralta a kemény pályákat,de nyilván nem olyan uralkodás mint amit Nadal csinált salakon,olyanra nem hiszem hogy bárki képes lenne kemény pályán,aztán ki tudja Sinner megcáfolja:D
tegnapelőtt 21:06
 1402/1425 anonim ***** válasza:
Nos,a nő tenisz meg ezért szép,teljesen kiszámíthatatlan. Lehet előre tervezni,okoskodni,ami fix,hogy az biztos hogy nem úgy alakul.:D
tegnap 11:48
 1403/1425 anonim ***** válasza:
Most nem volt olyan nagy meglepetés, Swiatek, Sabalenka sokáig jutottak, Gauff se esett ki az első héten. Keys meg valami durva cuccot tolhat, valószínűleg soha többet nem nyer és csatlakozik az egyszeres győztesek táborához de ezen a tornán nagyon egyben volt.
tegnap 12:00
 1404/1425 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a férfi teniszben is benne van, Sinner is kikaphat Zverevtől mint ahogy Federert is legyőzte Delpotro vagy Djokot Wawrinka nem is egyszer.
tegnap 12:02
 1405/1425 anonim ***** válasza:
Igen,annyira nem,de mégis mindehol azt írták hogy ez mennyire sima Sabalenka már a torna előtt stb stb. A döntő előtt meg pláne.Mondjuk én erre felbuzdulva poenbol megraktam Keyst:D Ahhoz kepest fogalmam sincs,hogy mekkora oddson adhatták a torna előtt Keys győzelmét,de megkockáztatom hogy férfi nem mostanában nyert akkora oddson a torna előtt,ha nyert egyáltalán... 20-30 as biztos volt rá,ha nem több. De attól függetlenül is a női tenisz teljesen kiszámíthatatlan,itt az sem lenne olyan hatalmas meglepetés ha Sabalenka,Swiatek stb kiesne akár az első forudlóban,még ha erre nagyon kevés is az esély,de sokkal könyebben előfordul mint pl egy Sinner kiessen az elsőben. De ez a női tenisz sajátossága,kinek szépsége.:D
tegnap 12:22
 1406/1425 anonim ***** válasza:
Összességében a férfi tenisz sokkal kiszámíthatóbb,és tervezhetőbb. A nőknél pl az adogatás szinte semmit sem ér,mert nehezebben hozzák,mint a bréket.
tegnap 12:31
 1407/1425 anonim ***** válasza:
Női tenisznél én is szoktam rakni meglepetésre mivel ott bármi lehet de a döntőben Sabalenkára raktam szetthátránynál de mondtam is hogy most nincs olyan bombaformában mint tavaly. Illetve tavaly év végén se volt már, Vb-ről is simán kiesett szóval nem akkora szenzáció, Swiatek meg salakmenő, az sem meglepő ha őt megverik keménypályán, Garroson már az lenne ha kiesne első körben. Sabalenka már Pavlucsenkova ellen is bajban volt, ott is megraktam a fordítást, azt még hozta. Az nem igazán számít a fogadóirodák vagy a szakértők mennyire tartják favoritnak, Sinnerrel is ugyanezt csinálják de én nagyon nem lepődnék meg azon ha Zverev elmenne 2-0-ra. Azon már jobban meglepődnék ha Zverev nem kúrná el a 2-0-ás előnyét :D
tegnap 13:13
 1408/1425 anonim ***** válasza:
Vagyis az elődöntőben esett ki Sabalenka a VB-n de mindegy mert meggyőző ott sem volt. A tavalyi AO-n volt brutál, asszem azt szettvesztés nélkül húzta be, kb olyan könnyen mint Nadal a Garrosokat.
tegnap 13:17
 1409/1425 anonim ***** válasza:

Pedig alapvetően neki a női mezőnyben uralkodnia kellene,pláne kemény pályákon,ha fúj ha esik. A testfelépítése,ütései,ütéseinek az ereje,bőven a női mezőny felett van. Csak ugye azok a bizonyos fránya mentális dolgok...

Nem tudom,én tegnapig úgy gondoltam hogy nálam nem kérdés,Sinner nyeri a döntőt. Viszont azért elbizonytalanodtam,jobban belegondolva,ha Zverev kifog egy nagyon jó adogatónapot,mondjuk 75% felett beüti az elsőket,nem üt sok ki nem kényszerített hibát,és nem szarja össze magát a fontos helyzetekben,ahol azt várja hogy majd az ellenfél hibázik,de ő nem mer kockáztatni,mert Sinner nem fog hibázni olyankor.Meg kell csinálnia Zverevnek,el kell vennie amit akar. Na ez a legnagyobb kérdés nálam vele kapcsolatban. Ha ezt meg tudná ugorni,akkor nyerhet.

tegnap 13:27
 1410/1425 anonim ***** válasza:
A mentális dolgokat sose lehet látni előre de női teniszben nagyon sokszor betlizik az esélyes egy döntőben de tavaly a férfiben is Medvedev vért ivott és meglepte a taktikával Sinnert aki két szettig azt sem tudta hol van. Zverev valószínűleg a kigyaloglós módszert választja, Djokot is úgy akarta verni, 80 percig tartott az első szett, simán lett volna 4-5 óra ha végigmegy. Így hogy frissen érkezik a döntőbe egy hosszú meccset ki kell bírnia, nem hiszem hogy olyan full agresszíven fog játszani mint tavaly Medvedev aki rá volt kényszerülve.
tegnap 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!