Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1311/1382 anonim ***** válasza:
30 ezret már rápörköltem Djokora mert ilyen meccsen bármi lehet. Már úgyis nyertem kb fél millát ezen az AO-n szóval az is belefér ha ez bukta. Nem tudom Sinner 3-0-ját megjátsszam e, Rune azért ha felszívja magát akkor bárki ellen meccsben tud maradni de fizikálisan nem hiszem hogy jobban bírná ha mondjuk elmennének öt szettig.
jan. 19. 16:07
 1312/1382 anonim ***** válasza:

Lehet megoldja 3 ban. Szerintem Sinner nagyon összeszedett lesz holnap. Aztán kiderül majd. Mindenesetre,a továbbjutása nem lesz veszélyben nagy eséllyel.

Djokovicot veszélyesnek érzem most. Alcarazból olyan sokat nem láttam,ugy ertve hogy eddig nem is volt szüksége extra teniszre,de most már nagy eséllyel a legjobbja fog kelleni. Ha úgy játszana mint Wimbeldonban,akkot ez is lehetne akár egy 3 szettes győzelem is, azt a tempót nehezen tudná Djokó tartani. Mindenesetre,szerintem nagyon vissza akar vágni neki az Olimpiáért,ami megsiratta. Kíváncsi leszek,nagy meccsnek ígérkezik.

jan. 19. 16:12
 1313/1382 A kérdező kommentje:

Djokovic eddig kettőből kétszer verte Alcarazt a touron kemény pályán. Igaz, egyik sem Grand Slamen volt. 1-2 napja már azon gondolkodom, hogy lehet célszerűbb lett volna Alcarazra fogadni Sinner helyett, úgyhogy remélem, Djokovic rám cáfol.

A Sinner vs Rune meccsen én az under 33,5 játékot néztem ki.

A Sonego vs Tien szerintetek mi lesz?

jan. 19. 17:51
 1314/1382 anonim ***** válasza:
Szerintem az is egy ki-ki meccs lehet akár. Tien ígéretes játékosnak tűnik,mentálisan is erős,és fizikálisan is bírja,ereje teljében van. Sonego tapasztalt játékos,és nagy küzdő. Jó meccs lehet.
jan. 19. 19:12
 1315/1382 anonim ***** válasza:
Sonego sokat hozott nekem Marozsán ellen, most is megrakom de csak kisebb összeggel, max 20 ezerrel. Az amerikainak el kéne már fáradnia, nincs hozzászokva az ilyen meneteléshez, Sonego meg nem szokta magát könnyen megadni. A Monfils meccs könnyen lehet öt szettes illetve a Djoko-Alcaraz sem lesz szerintem három. Wimbledonban is majdnem eladta az előnyét Alcaraz a harmadikban, annyira nem hiszem hogy koncentrált tud maradni hogy ne legyen egy 10 perces rövidzárlata és a spanyolt sem egyszerű háromban hazavágni.
jan. 19. 19:54
 1316/1382 anonim ***** válasza:
Még lehet Michelsen is megér egy kisebb összeget, nekem Minuar nem az a nagyon kiegyensúlyozott játékos, USO-n is simán bukott Draper ellen favoritként.
jan. 19. 19:58
 1317/1382 anonim ***** válasza:
Michelsen sokat fejlődött,azt el tudom képzelni hogy akár kiüti De Minaurt.. de alapvetően azért szerintem favorit az ausztrál. Az Us Open meg a Wimbeldon utáni eredményei csalókák,Wimbledonban a Fils elleni meccse végén lett egy csípősérülése,ami miatt aztán a Djokovic elleni meccsre ki sem tudott állni,és nem jött neki helyre teljesen az US-re,de még a novemberi Párizs Mastersen is azt mondta,hogy érzi a fájdalmat,de túlságosan már nem akadályozta a játékban,illetve akkor azért is játszott hogy kvalifikáljon az Atp Finals-ra. Szóval,ha teljesen fitt,akkor ő egy írtó kemény ellenfél tud lenni, hiába nincsenek nagy ütései,vagy nagy szervája,bárki életét meg tudja nehezíteni.
jan. 19. 20:34
 1318/1382 anonim ***** válasza:
Minuar az esélyes de a sportban nem mindig a papírforma nyer, volt már ezen a tornán néhány meglepetés.
jan. 19. 20:42
 1319/1382 A kérdező kommentje:
Kétségkívül több a kétesélyes meccs a holnapi kínálatban, mint volt a maiban. Tuti, hogy lesz legalább egy underdog továbbjutó. Tiennek a menetelése emlékeztet Aslan Karatsevére, aki nála idősebben jutott a selejtezőktől az elődöntőig néhány éve, és ott is nála is mindig kérdés volt, hogy mikor fárad el. Szerintem Sonego vagy De Minaur lesz a gyenge láncszem.
jan. 19. 21:09
 1320/1382 anonim ***** válasza:
Hát epp azt írtam az elején,hogy siman benne van hogy kiüti Michelsen:D De minaur egyébként sem az a játékos,akire ugy nagy összeggel fogadna az ember nyugodt szívvel.
jan. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!