Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1251/1382 anonim válasza:
Az szép fogás.:D Furcsa amug Sinnertől,hogy dobott egy szettet,az utóbbi időben ez olyan lehetetlennek tűnt ellene. Dehát ő is ember. Viszont most nem volt rossz így. :DD
1252/1382 anonim válasza:
Djoko tuti háromban veri Mahacsot mert ott nem rakom meg a 3-0-át, Zverevet se raktam és eddig nem hibázott. Medvedevet megraktam az meg öt szett szóval mindig az ellenkezője jön be :D
1253/1382 anonim válasza:
Aztán ma meg lehet 3 ban nyer Medve is xd
1254/1382 anonim válasza:
Egy 10-essel megraktam, 1,80 körül van a 3 szett, az már szinglibe is játékba küldhető. Eleve 1,12 volt a győzelme is meccs előtt, gondolom reagáltak az előző fordulós bénázásra, most kiderül hogy csak rozsdás volt vagy egyáltalán nincs formában.
1255/1382 anonim válasza:
Csak a szokásos Medvedev az utóbbi időben.
1256/1382 anonim válasza:
Ha Tien nyer háromban még jó mert azt raktam hogy 3 szett lesz de ennek nem sok az esélye.
1257/1382 anonim válasza:
Jelenleg bőven megvan az eselye. Nagyon gáz Medvedev.
1258/1382 anonim válasza:
Hát Medvedevre se kell fogadni ezek után, hasonló lesz mint Rublev, bárkitől kikaphat.
1259/1382 A kérdező kommentje:
Medvedev csillaga nagyon leszállóban van. Már nem erre a meccsre értve, hanem másfél éve, az elbukott US Open döntő óta.
jan. 16. 14:50
1260/1382 anonim válasza:
Persze meccslabdáról megy el a fogadás mert miért is nyerne ha egyszer el is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!