Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1211/1370 anonim válasza:
Dimitrov hónapok óta sérült,csomó meccset felad,képtelen kb 2 meccset lejátszani egyhuzamban a wimbeldoni sérülése óta. Úgy tűnik nem jött rendbe az off seasonban sem.
1212/1370 anonim válasza:
Azert az mar nem csak Djokon mulik,hogy mit csinál,hanem az ellenfélen,hogy mennyire tudja fent tartani,ez a srác még nem az a szint. De ettől független én nem raknék már pénzt Djokóra.
1213/1370 anonim válasza:
Az hogy Tsitsipasnak ez a legsikeresebb,semmit sem jelent,mert ugy 1.5 éve világát nem tudja a pali... salakon még csakcsak elég a gyengébbek ellen az az egykezes,de egy gyors kemény pályán... off rotty jelenleg. Szóval engem az nem lepett meg. Michelsen amugy nem rossz játékos. Minden esetre Rublev kiesése jobban meglepne.
1214/1370 anonim válasza:
Majd kiderül de a többi se olyan megbízható, azért valamit csak kell rakni, Rublevre biztos nem teszek száz ezret, még 10-et se hasonló szorzón. Alcaraz, Sinnernél meg csak a három szettnek van értelme kombinálva, többi opció túl alacsony. Amúgy úgy tűnik Djoko behúzza ezt négyben szóval aki mer az nyer :D
1215/1370 anonim válasza:
Nem raktam Cicire de azt gondoltam hogy az első fordulót még megoldja. 1,60 körül volt eleve meccs előtt tehát minden csak nem papírforma győzelem. Rublev sincs jobb állapotban, tavaly Madridban nem tudom mi történt vele, ott komolyan játszott de az év többi része értékelhetetlen. Ja meg megverte Sinnert valami szeles meccsen de az sem mérvadó.
1216/1370 anonim válasza:
Azert Alcaraz 3-0 sem raknék,most is majdnem bukott egyet. Sinner eleg stabil,bár összességében a 3 szett nem volt kérdés,Jarry játszott annyira jól hogy tie breakig elvigye.
Nyilván Rublev sem tuti,en sem raknám meg,de ettol fuggetlen azt érzem kettejük közül inkább benne lenne az érték,mint Fonsecaban. Djoko ugy nez ki megoldja,bár 100k-val nem kockaztattam volna be a 4 szettet,max hogy nyer,de arra még az első szett után is csak 1.20at adtak,annyit meg nem ér.
1217/1370 anonim válasza:
Minden fogadásban van kockázat, az 1.01 sem biztos, számtalan ilyen ment már el. Azért Djoko nem fog kikapni mindenféle jöttmenttől mint ahogy Alcaraz sem, a spanyolt is pakolnám ha hátrányba kerülne, GS-en azért az elmúlt két-három évben bizonyította hogy megbízható, csak az USO-n betlizett, többi vereségét azért nem kutyaütőktől szenvedte el. Két nyertre már nem raknék rá száz ezret szetthátrányban, ott egy Monfils vagy Dimitrovtól is kikaphat de három nyertre ezeket megverné. Ha Djoko-Opelka összejön ott is megrakom szerintem a szerbet, legfeljebb négyben megoldja.
1218/1370 anonim válasza:
Egyértelmű,kockazat mindig megvan. Ugy ertettem,Alcaraz 3-0 előre nem raknék. Azért ő van amikor elég hektikus és elszór 1-1 szettet. Sinner ebből a szempontból is megbízhatóbb. Ellene emberemlékezet óta nem nyertek szettet sem. Utoljára Shanghaiban Etcheverry.
1219/1370 anonim válasza:
Amúgy sokszor van ilyen hogy majdnem elbukja de aztán mégsem, Alcaraz 5-3-as hátrányban volt a második szettben de szettlabdáig nem jutott el az ellenfél, Djokonál meg fénykorában is volt olyan hogy az első két szett szoros majd utána jön a henger vagy az ellenfél visszaesik mint ahogy ma is ez történt. A meccsek nagy része nem 6-1 6-0 6-2, sűrűn előfurdul hogy break hátrányban van az esélyes vagy adogatnak ellene a szettért tehát ennyi erővel soha semmire nem kéne fogadni mert mindegyik meccsen van olyan pont ahol izgulni kell hogy bejön vagy nem. Fociban is sokszor csak a 70-80. percben jön a gól hiába országos egyes. Ami meg nagyon egyértelmű arra nem adnak oddsot, például kosárlabdában vannak ilyen meccsek, 60-70 pont különbségekkel nyerik a meccseket de ezekre a csapatokra egész szezonban soha nincs odds. Teniszben nincs ennyire tuti meccs, Sinnerre se adtak oddsot de nem verte hülyére Jarryt.
1220/1370 anonim válasza:
Vegas 1.02 adott Sinnerre. De teljesen lényegtelen igazából. Persze,5-3 nál még visszajöhet,de az az igazsag a férfi teniszben ott már inkább az adogatón mulik,hogy üt 3 nagy szervát,onnan már nagyon minimális az esélye hogy bárki visszajön,meg fejben is elengedi,és készül a harmadik,vagy adott esetben negyedik szettre. Szóval könnyen elengednek akár szetteket Grand Slameken,azért a 3-0 az alap esetben bőven rizikós, ugy ertve nagyon nagy pénz nem érdemes tenni senkire hogy 3 ban nyer,még Sinner sem,bar a kövi fordulót is nagy eséllyel hozza majd 3 ban,de talán lesz rá 1.20 a meccs előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!