Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
Kicsit jobban belemerültem a Rublev meccsbe... és szerintem kissé eltúlozták az oddsokat, főleg a fogadók miatt. Most sokan pakolják Fonsecat,mert most nagy sorozatban van. De valójában Grand Slamen semmi rutinja sincs. És a legjobb ötből szettben megverni elsőre egy olyan top játékost,mint Rublev (aki tény hektikus,de még is csak egy top játekos aki bárkire veszélyes lehet akár),igen csak nehez feladat lesz a brazilnak. Persze,lehet ő is egy olyan csodagyerek lesz mint Alcaraz,és akár benne van hogy megnyeri Rublevet. De szerintem a 1.70 körüli szorzó Rublevre tartogathat értéket.
jan. 12. 19:20
Egyszerűen túl nagy a tapasztalatbeli különbség,ami úgy gondolom ki fog jönni egy Grand Slam mérkőzésen,ha Rublev higgadt,és mentalisan is erős tud maradni.
jan. 12. 19:41
1203/1370 A kérdező kommentje:
Viszont Fonseca lendületben van, Rubleven pedig ott lesz a nyomás, hogy neki muszáj lenne nyernie egy 18 éves gyerek ellen.
___
Ezek a holnap éjszakai fogadásaim:
1. Alexandre Müller vs Nuno Borges
- Müller nyer 3:1-re @5,70
- over 4,5 szett @3,05
2. Jordan Thompson vs Dominik Koepfer
- Thompson nyer 3:1-re @3,80
- over 4,5 szett @3,55
Fejenként egy tízest raktam mindegyikre.
Ez igaz,viszont én úgy gondolom többet számít inkább a tapasztalat. Egy olyan játékos,aki sok Grand Slam negyeddöntőt ért el,össze sem hasonlítható tapasztalatban azzal,akinek ez lesz az első főtáblás meccse 3 nyert szettre menő GS meccsen. Minden esetre jó és izgalmas meccset várok,talán az első forduló legjobb meccse is lehet.
Marozsánra kíváncsi leszek. Nem tűnik verhetetlennek a brazil,de trükkös ellenfél.
jan. 12. 22:04
Meg is van az első nagyobb kieső név,Tsitsipas... mondjuk más kérdés hogy ez mennyire volt meglepő. Marozsan is nyert 5 szettben.
jan. 13. 07:46
1206/1370 A kérdező kommentje:
Tiafoe már neccesebb lesz. Szerintem Auger-Aliassime lesz ma a másik meglepetés kieső. Struff veszélyes ellenfél, a kanadainál meg beüthet a fáradtság azok után, hogy végigtolta a múlt hetet.
Michelsennek se volt sok tapasztalata mégis simán kiütötte Cicit akinek ez a legsikeresebb GS tornája. Igazából ezek ugyanolyan teniszmeccsek mint bármelyik más, Rublev is járhat ugyanígy. A meccsek hosszúsága a különbség de első fordulóban szerintem még bírni kell egy öt szettest fejben és erőben is. Ha Fonseca eljutna a második hétig ott már kijöhetne a fáradtság illetve az hogy ennyi hosszú meccset még nem játszott egymás után és úgy járna mint Alcaraz az első US Openjén hogy fel kellett adnia a negyeddöntőt. Ha később játszanának mondjuk negyedik körben ott nyerne Rublev de elsőben szerintem nehezebb lesz megvernie.
jan. 13. 10:30
1208/1370 A kérdező kommentje:
Djokovicnak eddig nem igazán sikerül kifogni Basavareddy vitorlájából a szelet. Tavaly még azért az ilyen meccseken egy bukott játszma után rá tudott kapcsolni, de ennek most semmi jele nincs.
A srác visszaesett látványosan,ettől még Djokovicnál döcög a gépezet,ahogy szokott. Majd jön egy Popyrin kaliberű mint az US Openen,és lehet ki is esik szépen.
jan. 13. 11:20
Azért én rányomtam Djokora, második szett közepén 1,61-et adtak a 3-1-re, ment rá száz ezer, első körben csak nem csinál öt szettest így itt még bemertem kockáztatni. Dimitrov meg faszán ki is esett, előbb Fognini nem állt ki ellene majd a másik ellenfél ellen meg visszalépett.
jan. 13. 11:29
Kapcsolódó kérdések: