Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1201/1370 anonim ***** válasza:
Kicsit jobban belemerültem a Rublev meccsbe... és szerintem kissé eltúlozták az oddsokat, főleg a fogadók miatt. Most sokan pakolják Fonsecat,mert most nagy sorozatban van. De valójában Grand Slamen semmi rutinja sincs. És a legjobb ötből szettben megverni elsőre egy olyan top játékost,mint Rublev (aki tény hektikus,de még is csak egy top játekos aki bárkire veszélyes lehet akár),igen csak nehez feladat lesz a brazilnak. Persze,lehet ő is egy olyan csodagyerek lesz mint Alcaraz,és akár benne van hogy megnyeri Rublevet. De szerintem a 1.70 körüli szorzó Rublevre tartogathat értéket.
jan. 12. 19:20
 1202/1370 anonim ***** válasza:
Egyszerűen túl nagy a tapasztalatbeli különbség,ami úgy gondolom ki fog jönni egy Grand Slam mérkőzésen,ha Rublev higgadt,és mentalisan is erős tud maradni.
jan. 12. 19:41
 1203/1370 A kérdező kommentje:

Viszont Fonseca lendületben van, Rubleven pedig ott lesz a nyomás, hogy neki muszáj lenne nyernie egy 18 éves gyerek ellen.

___

Ezek a holnap éjszakai fogadásaim:

1. Alexandre Müller vs Nuno Borges

- Müller nyer 3:1-re @5,70

- over 4,5 szett @3,05

2. Jordan Thompson vs Dominik Koepfer

- Thompson nyer 3:1-re @3,80

- over 4,5 szett @3,55

Fejenként egy tízest raktam mindegyikre.

jan. 12. 21:48
 1204/1370 anonim ***** válasza:

Ez igaz,viszont én úgy gondolom többet számít inkább a tapasztalat. Egy olyan játékos,aki sok Grand Slam negyeddöntőt ért el,össze sem hasonlítható tapasztalatban azzal,akinek ez lesz az első főtáblás meccse 3 nyert szettre menő GS meccsen. Minden esetre jó és izgalmas meccset várok,talán az első forduló legjobb meccse is lehet.

Marozsánra kíváncsi leszek. Nem tűnik verhetetlennek a brazil,de trükkös ellenfél.

jan. 12. 22:04
 1205/1370 anonim ***** válasza:
Meg is van az első nagyobb kieső név,Tsitsipas... mondjuk más kérdés hogy ez mennyire volt meglepő. Marozsan is nyert 5 szettben.
jan. 13. 07:46
 1206/1370 A kérdező kommentje:
Tiafoe már neccesebb lesz. Szerintem Auger-Aliassime lesz ma a másik meglepetés kieső. Struff veszélyes ellenfél, a kanadainál meg beüthet a fáradtság azok után, hogy végigtolta a múlt hetet.
jan. 13. 08:03
 1207/1370 anonim ***** válasza:
Michelsennek se volt sok tapasztalata mégis simán kiütötte Cicit akinek ez a legsikeresebb GS tornája. Igazából ezek ugyanolyan teniszmeccsek mint bármelyik más, Rublev is járhat ugyanígy. A meccsek hosszúsága a különbség de első fordulóban szerintem még bírni kell egy öt szettest fejben és erőben is. Ha Fonseca eljutna a második hétig ott már kijöhetne a fáradtság illetve az hogy ennyi hosszú meccset még nem játszott egymás után és úgy járna mint Alcaraz az első US Openjén hogy fel kellett adnia a negyeddöntőt. Ha később játszanának mondjuk negyedik körben ott nyerne Rublev de elsőben szerintem nehezebb lesz megvernie.
jan. 13. 10:30
 1208/1370 A kérdező kommentje:
Djokovicnak eddig nem igazán sikerül kifogni Basavareddy vitorlájából a szelet. Tavaly még azért az ilyen meccseken egy bukott játszma után rá tudott kapcsolni, de ennek most semmi jele nincs.
jan. 13. 10:36
 1209/1370 anonim ***** válasza:
A srác visszaesett látványosan,ettől még Djokovicnál döcög a gépezet,ahogy szokott. Majd jön egy Popyrin kaliberű mint az US Openen,és lehet ki is esik szépen.
jan. 13. 11:20
 1210/1370 anonim ***** válasza:
Azért én rányomtam Djokora, második szett közepén 1,61-et adtak a 3-1-re, ment rá száz ezer, első körben csak nem csinál öt szettest így itt még bemertem kockáztatni. Dimitrov meg faszán ki is esett, előbb Fognini nem állt ki ellene majd a másik ellenfél ellen meg visszalépett.
jan. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!