Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
1181/1192 anonim válasza:
Djokót nem érzem most,lehet el sem jut addig. Zverevet verheti Alcaraz,Sinner ellen meg akár egy ki ki meccs. Nem a kemény pálya az erőssege,de már csak ez a Slam kell neki a karrier slamhez, ez biztosan motiválja. Legalábbis biztosan jobbanmint Djokót a 25.grand slam.
1182/1192 anonim válasza:
A 3 szettben nyerés sosem biztos senkinek,simán benne van hogy még egy olyan játékos ellen is buknak szettet,akinek semmi esélye sincs amugy.
1183/1192 anonim válasza:
Azt mondtam ha bejön a papírforma akkor ezt a hármat nem veri egymás után, még salakon is necces lenne de simán benne van hogy Zverev elszáll hamarabb és akkor könnyebb ellenfél jön az elődöntőben. Sinner zsinórban nagyon sok meccset nyert szettvesztés nélkül, nála még be is merem kockáztatni, Zverevnél már nem, ő mindig csinál valami öt szettest az első forduló valamelyikében, korábban Nadalnál is játszottam ezt, nem sok szettet veszített salakon, vagy 4-5 RG-t úgy nyert hogy egyáltalán nem vesztett szettet. Amúgy durva lenne ha Alcaraz 21 évesen megcsinálná a karrier GS-et, akkor elég hamar kiakasztaná ezt a sportágat, nem maradna más minthogy mindet megnyerni 4-5x ha van ehhez motivációja egyáltalán. Egyszer valamikor megnyeri AO-t valószínűleg de ha idén nyerne messze ő lenne a legfiatalabb aki megcsinálja a karriert, szinte lehetetlen lenne felülmúlni, ahhoz valami óriási tálentumnak kell lenni hogy valaki 19 éves korára elérje ezt.
1184/1192 anonim válasza:
Lehet ezért nem fog bekövetkezni. Mert akkor elvesztené a motivációt:D De amúgy én sem gondolnám,hogy megnyerné,Sinner azért itt ugy érzem jóval esélyesebb. Meg a sorsolása is jobb,felteve ha Alcaraz ágán is érvényesül a paírforma. Egyébként,fogagadás szempontjából talán nem a legjobb a mostani sorsolás. Elég kiegyenlített meccsek,amiknél a kimenetel azért elég bizonytalan. Persze játékszámok stb lehet játszani,de abban is mindig van rizikó. Aki meg szinte biztosra nyer,arra meg semmi szorzó sincs. Sinnerre,Alcarazra,Medvedevre semmi, Djokovicra lattam az előbb egy 1.04 et az első meccsére,aki egy fiatal tehetséges next gen vb-n is szereplő játékossal kezd... bár Djokóra amugy sem tennék nagyobb oddson sem,kiszámíthatatlan. Marad az hogy vár az ember élőben hogy hogy alakul,de ha mindenki simán hozza a meccsét akkor az elején nem nagyon lesz mit fogadni ami nagy eséllyel jön is.
1185/1192 anonim válasza:
Illetve az a stabil régi mag sincsen meg,akik szinte fixen hozták a papirformáikat,elég hullámzó még a top 10 is. Régebben ilyenkor siman raktam Tsitsipast,Hurkacz,Ruud,Rublev,de meg Auger Aliassimet es Shapovalovokat is... es ők is hozták a meccseiket,és bőven kihoztak ezek a meccsek 2 es szorzót,minimum. Most egyiket sem raknám meg a felsorolt játékosoknak.
1186/1192 anonim válasza:
Rublev az eslő körben a nex gen vb győztesével játszik, elég tehetséges srác, selejtezőben is rommá vert mindekit, szerintem megjátszom őt, Rublev most nagyon sebezhető már egy ideje. Én szoktam kockáztatni is, aztán vagy bejön vagy nem. Hurkacz is kihagyásból jön, Ruud se sok meccset fog nyerni szerintem. Cicipásznak ez a legjobb GS-e, akár sokáig is juthat.
1187/1192 anonim válasza:
Fonseca simán benne vagy hogy kicsapja Rublevet... Tsitsipas meg egy ideje már nobet nálam,pedig regen AO-n általában nagyot ment...
1188/1192 anonim válasza:
Rublev korábban stabil volt, hasonló mint régebben a Berdych, Ferrer, Tsonga trió, a gyengéket ők is megverték és eljutottak a negyeddöntőig ahol az esetek 90%-ban ki is kaptak Djoko, Nadal vagy Fedtől. Most Fritz az aki stabilan hozza a meccseket, mindig változik ki van éppen formában vagy érett be. A selejtezőben is voltak olyan meccsek amik tutibiztosak, például Hewitt fia vs Basilasvili, itt óriási volt a tapasztalatbeli különbség, simán ki is kapott a fiú és nem 1.01 volt :D Amúgy az oddsok sokszor csalókák, nem biztos hogy az 1.03 simábban nyer mint akire 1.15. Djoko is 1.04 volt Opelka ellen, rohadtul nem reálisak ezek, Djoko formáját figyelembe véve 1.30 körül kellett volna lennie, aztán hirtelen fel is ugrott de akkor már veszélyes volt megrakni egy ilyen nagy szerváló ellen. Ja meg a Manchester Cityre is 1.30-at adtak még zsinórban 8 vereség után is meg Aston Villa, Juventus ellen is nagy favoritok idegenben aztán simán ki is kaptak mindkettőtől...
1189/1192 A kérdező kommentje:
Jó kis potenciális döntő szettesekre kell vadászni az első héten. Az mindig jól fizet, @3,00-tól kezdődnek az oddsok. Ilyen lehet pl. a Hurkacz vs Griekspoor, a Kokkinakis vs Safiullin, vagy akár a Mannarino vs Khachanov meccs is.
Rublevet lehet hogy én is veretem, köszi a tippet. :D
tegnap 14:31
1190/1192 anonim válasza:
Az első héten tuti alacsony oddsot adnak Rublevre, 1.25 körül, ellenfél 3 vagy felette, Marozsán ellen is hasonló volt és kikapott. Ha nem az első körben akkor esetleg a második vagy harmadikban tétemeléssel elszállhat :D Ruud szintén. Ja és abban is biztos vagyok hogy Djoko sem megy végig egy Alcaraz, Zverev, Sinner soron, ez még 2015-ben is húzós lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!